|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 160161162163164 295> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
okej ps no usput bi me interesiralo, za pricinata... koja e pricina da sme poseriozni malku problemi imame so polikita vo vistinskiot zivot??????? koj mnogu seriozno go sfakjame???? forum po moe mislenje e sepak zabava, nezadolzitelna... no mislam deka odgovornite ne mislat taka poradi nekoi nivni pricini i forumot stanalo katce za opomeni plasenja babarogi i baniranja... okej sepak nesum jas toj sto ja kreira politikata na frumov samo sakav da si kazam |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку било интересно тука додека ме немаше....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе беше поинтересно да ВАЖНА не попиеше опет бан
Изменето од МАРШАЛ - 08.Октомври.2009 во 11:20 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da super bilo toa vreme
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи џабе дојдов....пак нема да е интересно....барем не со преостанативе...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ти се по ќејф или
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анакин, мислам не треба да објаснувам - има подфоруми на кои се бара повеќе сериозност во дискусиите, поиздржан муабет, еден од нив е и политика.
Има за секој она што бара - подфоруми за забава, за хумор, за информации, за релаксација и задоволство, не го сфаќајте баш ЦЕЛ форум како место за забава. Јасно дека и тука е дозволена и несериозност и хумор, го има тоа по темите, та не ве ограничувам до толку, реагирам само кога постои опасност цела тема да се претвори во вицотека и дискусијата да забега во други води. И то... Изменето од Анастеа - 08.Октомври.2009 во 11:25 |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......... а зошто не би имало малку хумор и тука , на политика ? зошто толку строго кога целиот парламент ни е како хумористична серија па никој не се решава да ги изгасне или банира ? .........
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
малку грешиш несериозноста ми била мислата во политиката јас знам дека мозам во кафаната да лупам глупости но шо е со хуморот на политичките теми за името не се разбираме мислам знаев дека нема да се разбереме со јас глуп се пренемагам сеа ај цао |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од brza - 08.Октомври.2009 во 11:34 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па ни јас не сум банирала никој затоа што бил хумористичен |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
............... ова не е политика .........
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве милиот брза ти дообјасни
|
|
Внеси реплика | страница <1 160161162163164 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |