|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 159160161162163 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле двајца трговци со ориз и патувале со брод.
Бродот имал несреќа и потонал. Само овие двајцава се спасиле со една вреќа ориз и допливале до пуст остров. Здогледале еден папагал на дрво: - Ај да го фатиме папагалон, ќе си направиме ориз со пилешко. А тогаш папагалот: - А вие да си ги измавате, па да си направите сутлијаш! |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажот се прибира дома и нaсекирано и вели на жената:
– Имам сериозен проблем на работа... – Драги, сега сме во брак. Никогаш не вели "јас имам проблем", речи "ние имаме проблем". – Добро. Ние имаме проблем на работа. Нашата секретарка ќе има дете од нас. |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си разговарале градска и селска жена. Селската ја прашува градската:
- Ти со што го храниш твоено дете? Градскава вели: - Па јас го хранам со чоколино, медолино... А ти со што го храниш? Селската вели: - Па јас го хранам со графчелино, манџолино. |
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рамче и жена му сакале да пренесат твор преку граница, иако бил забранет пренос на животни.
Пред граница:- Жено бутај го творов во гаќи! - Ама Рамче смрди многу. - Бутај го мори! - Ама смрди, труе... - Абе бутај го, па ако треба и нека се отруе! |
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно зомби тргнало да ги плаши луѓето во паркот. Седнало до еден пијаница и му побарало запалка. Пијаницата без да го погледне му дал запалка. Зомбито пак му побарало запалка. Пијаницата се свртел кон него и му рекол:
- Доста пушиш бе! Види се на што личиш. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дежурниот спикер ги буди Црногорците.
- Добро утро, јунаци! Ајде да вежбаме. Одиме: Горе-долу, горе-долу, горе-долу, ајде сега другото око. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Невработена службеничка го прашува директорот:
- Кои се условите да станам ваша секретарка? - Многу едноставни: сакаш или не сакаш? |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Рамче по улица кога го сретнува некој пријател и го прашува
:- Каде бе Рамче? - Еве идам у град да си купам одело. - Па, купи и за мене едно, ако не те фатат. |
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко легнал некоја Србинка и на сред секс оваа почнала да вика: - „Свршичууу, свршичууу!“ Цветко и мавнал два шамари и вика: - „Кој ти е ма тој Свршич?“ |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во еден дуел гостуваат Ахмети и Тадиќ. Ама доаѓа до мнооогу жестока
расправија и Ахмети му вика:
- Јебем ти оца у пичку. Тадиќ: - Ваљда мислиш на матер. Ахмети: - И њега. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жена влегува во кујната и го гледа мажот и како стои со тепалка за муви
во раката и се ѕвери по кујната.
Жената: Што работиш? Мажот: Тепам муви. Жената: И отепа ли некоја? Мажот: Да, три машки и две женски. Жената(видно изнервирана): А како ги разликуваш машките од женските муви? Мажот: Три беа на конзерви од пиво, а две на телефон. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таткото и` рекол на ќерката:
- Ќерко, вечер смееш да бидеш излезена до 10 саат. Во 10 сакам дома да те видам. Доаѓа 10 саат, ќерката никаде ја нема. Проаѓа 11, 12, 1...и ете ти ја доаѓа ќерката некаде околу 2 саат после полноќ, во лоша состојба. -Кај си ма ти, нели ти реков до 10 саат да бидеш дома, што е ова? -Тато, ме силуваа. ..... -Добро, тоа е пола саат. Кај си до сега? |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две баби муабетат:
- Стојно мори, шо праиш? - Мори, шо да праам? - Е, шо ќе праиш. |
|
|
Внеси реплика | страница <1 159160161162163 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |