|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика | страница <1 159160161162163 229> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас сеуште по документи се водам македонски зет .Сакам и на мене да ми ставите споменик
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тебе на зградата на Телеком ќе те качиме...оти Телеком е газда на Идивиди форумот...а ти како верен член на форумов го заслужуваш тоа...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
идеален предлог
се прифаќа извини само да му се јавам на Љубчо Георгиевски за твојот предлог . А не беше ли Љубчо тој што сакаше да им даде на шиптарите северозападна Македонија ? И затоа сега они се во цела Македонија .Како лебарки се . Сега ми станува јасно што кога последниот пат (на 1 март доаѓав во Скопје ) кога бев во Македонија бусот не сакаше да ми застане во Куманово ,а ми застана горе кај Алфи центарот ,на магистралата и кога си појдов пешки кон градов ми се пуштата шиптарки и плус тоа ме гледаа некако многу чудно .Сум поминал директно преку нивната населба....
Изменето од емил - 12.Април.2012 во 13:36 |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти, мислев се откажа од се македонско
Одма кај Перун петиција за споменик, ама кој ќе го финансира Аа ти што правеше во Куманово, мислев скопски зет беше....али нема врска, си бркаш работа Инаку овие скулптури од овој - оној, нели знаат дека за пола од нив не го ни знаеме значењето ... па да ти закачат таму некаде...високо? Ааа зошто да не се само македонските револуционери? И претседатели? И такој...
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не барај пензија, за споменик колај бива, додуша коњи више немаме, ќе треба на магаре да те ставиме |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..Емил 11.Август 2009 зависник идивидовски .....жртва на борбата на македонката за рамноправност и еднаквост меѓу половите. немај гајле,ќе те рехабилитираме.....реанимираме. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ахааааа се забавате веќе со мене
ако ,ако .Градов и дражавата ви стана место за заебанција ,но вие продолжете со мене ,Ви дозволувам |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога може Грујо да не шиба нас 2 000 000 зошто и ние малку да не се позаебаваме со тебе...
И така еден куп споменици се за бугари или за некои си наводни борци за македонштина тогаш зошто Емил од ИДИВИДИ да не добие споменик...барем од тебе немаме видено лошо...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...еее Емил,нема што да ни се лутиш,ништо лошо не велиме!...еден ден на сите (се надевам)ќе ни направат споменик!..а ти бре..на плоштад да имаш,рамо до рамо со сите тие да не ги набројувам(од двајца повеќе и не знам кои се)..тоа е успех бе. замисли споменик на zagor до фонтаната...и кога ќе дојдат оние од Америка да го видат нус производот на македонската самобитност и самоволност...и да се сликаат..за спомен до спомениците...ќе речат:...аиии,еве го zagor во живо!..... каков бил!. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
море ич да си немаш гајле...еден ден на сите ќе ни подигнат споменик...нашите де,домашните кои ќе ги оставиме позади нас...биста,плоча со име,само глава(ако си убав за око,а и ако не е многу скапо)..како и да е...ќе имаме сите ние споменици...е сега не на плоштад ама ЈБГ...не сме заслужиле да сме таму |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас сакам еден, по можност не во населба Бутел.
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма каков Бутел .Во центаров ќе бидат нашиве споменици .Да се сликат со нас кинези ,јапонци и секакви странски туристи . Али никако Македонци .Тоа е жалостно во проектот . Што 99% од скулптурите немат ништо заедничко со Македонија ,современа,античка или од иднината
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Камник
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро никој не се запраша на што дроги била особата на која и светна идеја да постави споменици како фасадни украси на кров??? покрај другото, надвор од догледот на секој нормален човек...
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница <1 159160161162163 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |