IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 159160161162163 229>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2012 во 11:14
И јас сеуште по документи се водам македонски зет .Сакам и на мене да ми ставите споменик 

газење од смеењегазење од смеењегазење од смеење
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2012 во 13:11
Originally posted by емил емил напиша:

И јас сеуште по документи се водам македонски зет .Сакам и на мене да ми ставите споменик 

Тебе на зградата на Телеком ќе те качиме...оти Телеком е газда на Идивиди форумот...а ти како верен член на форумов го заслужуваш тоа...голема насмевка
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2012 во 13:27
идеален предлог 
се прифаќа големо гушкањенамигнување 

извини само да му се јавам на Љубчо Георгиевски за твојот предлог . 

А не беше ли Љубчо тој што сакаше да им даде на шиптарите северозападна Македонија ? 

И затоа сега они се во цела Македонија .Како лебарки се . Сега ми станува јасно што кога последниот пат (на 1 март доаѓав во Скопје ) кога бев во Македонија бусот не сакаше да ми застане во Куманово ,а ми застана горе кај Алфи центарот ,на магистралата и кога си појдов пешки кон градов ми се пуштата шиптарки и плус тоа ме гледаа некако многу чудно .Сум поминал  директно преку нивната населба....

Изменето од емил - 12.Април.2012 во 13:36
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2012 во 13:39
Ти, мислев се откажа од се македонскочекање

Одма кај Перун петиција за споменик, ама кој ќе го финансиразбунетост
Аа ти што правеше во Куманово, мислев скопски зет беше....али нема врска, си бркаш работаголема насмевка

Инаку овие скулптури од овој - оној, нели знаат дека за пола од нив не го ни знаеме значењето ... па да ти закачат таму некаде...високо? Ааа зошто да не се само македонските револуционери? И претседатели? И такој...
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2012 во 14:02
Originally posted by емил емил напиша:

Не барај пензија, за споменик колај бива, додуша коњи више немаме, ќе треба на магаре да те ставимеголема насмевка
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2012 во 14:08

..Емил

11.Август 2009

зависник идивидовски

.....жртва на борбата на македонката за рамноправност и еднаквост меѓу половите.

немај гајле,ќе те рехабилитираме...намигнување..реанимираме.

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2012 во 14:14
ахааааа се забавате веќе со мене 

ако ,ако .Градов и дражавата ви стана место за заебанција ,но вие продолжете со мене ,Ви дозволувам 

газење од смеење
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2012 во 14:37
Кога може Грујо да не шиба нас 2 000 000 зошто и ние малку да не се позаебаваме со тебе...намигнување
И така еден куп споменици се за бугари или за некои си наводни борци за македонштина тогаш  зошто Емил од ИДИВИДИ да не добие споменик...барем од тебе немаме видено лошо...да
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2012 во 14:49

...еее Емил,нема што да ни се лутиш,ништо лошо не велиме!...еден ден на сите (се надевам)ќе ни направат споменик!..а ти бре..на плоштад да имаш,рамо до рамо со сите тие да не ги набројувам(од двајца повеќе и не знам кои сецрвенеење)..тоа е успех бе.

замисли споменик на zagor до фонтаната...и кога ќе дојдат оние од Америка да го видат нус производот  на македонската самобитност и самоволност...и да се сликаат..за спомен до спомениците...ќе речат:...аиии,еве го zagor  во живо!..... каков бил!.смеење

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2012 во 17:18
Originally posted by zagor zagor напиша:

...еден ден на сите (се надевам)ќе ни направат споменик!..

море ич да си немаш гајле...еден ден на сите ќе ни подигнат споменик...нашите де,домашните кои ќе ги оставиме позади нас...биста,плоча со име,само глава(ако си убав за око,а и ако не е многу скапо)..како и да е...ќе имаме сите ние споменици...е сега не на плоштад ама ЈБГ...не сме заслужиле да сме тамухи, хи...
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2012 во 21:11
И јас сакам еден, по можност не во населба Бутел. голема насмевка
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2012 во 21:21
Originally posted by Polar Bear Polar Bear напиша:

ма каков Бутел .Во центаров ќе бидат нашиве споменици .Да се сликат со нас кинези ,јапонци и секакви странски туристи . Али никако Македонци .Тоа е жалостно во проектот . 

Што 99% од скулптурите немат ништо заедничко со Македонија  ,современа,античка или од иднината 
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2012 во 23:42
Originally posted by Polar Bear Polar Bear напиша:

Камникхи, хи...
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2012 во 21:56
добро никој не се запраша на што дроги била особата на која и светна идеја да постави споменици како фасадни украси на кров??? покрај другото, надвор од догледот на секој нормален човек...
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 159160161162163 229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.