|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 159160161162163 295> |
Автор | |
vkk
Група Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POLITIKOLOZI BRE!!
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
политички фајтери
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
воглавно политички војници кои напаѓаат независни и слободоумни членови кои не се политички определени .........
|
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе маршале маршале
да ти кажам нема ниеден човек партиски неопредел само многу така се претставуваат а обично многу од сдсм викаат дека се партиски неопределени кога сме ние вмровците на власт или викаат дека се за вмро а уствари се за сдсм... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а бе Важна , ВАЖНА ...........
зарем тебе целиот живот и твоето секојдневие го сочинуваат партиската одговорност , обврски и фалење на нешто кое никако не смее да се фали ? ....... зарем до толку ли е дојдена работата да не можеш да сватиш дека за среќа се ’ уште постојат партиски НЕОПРЕДЕЛЕНИ ? ......... Изменето од МАРШАЛ - 07.Октомври.2009 во 21:23 |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а инаку....не постојат неопределени!
Изменето од ВАЖНА - 07.Октомври.2009 во 21:25 |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се извинувам поради грешката . те молам да ми простиш ........ СОНЦЕ форумско
|
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
простено
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нешто слабо политичарчињава на форумов? Ги нема на темава...сто посто пишуваат во тие сериозните теми...одам и јас...и повремено ќе гледам и тука |
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хм, ме замисли! Дали јас навистина постојам? Или не? За да се даде оваква констатација, претходно треба да се испитаат некои факти, кои подоцна би послужиле како аргумент во одбрана на своето тврдење. Според ова, верувам дека ти, за да ја дадеш таа констатација дека нема неопределени, ако не друго, барем си прелистала по некој пост од секој член на форумов (посебно на форумот политика). Сигурен сум дека нема да си дозволиш една таква изјава да ја треснеш „од ракав“! И? Според тие твои „испитувања“, што заклучи? Според моите пишувања, размислувања ...јас на која политичка партија (опција) припаѓам? |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па колега ќе почекаш за одговор... барем едно 2 дена
Дотогаш ќе бидеш во дилема: дали ти навистина постоиш или Златник е измислен форумски лик, да не речам компјутерски бот? П.С. Што ми требаше да те прочитам, сега сон нема да ме фати: постојам или не? |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа мила .... серизозноста е нашиот стил на разговор Изменето од Анастеа - 08.Октомври.2009 во 11:05 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam jas malku problem so serioznosta
nikako da sfatam zosto moram da sum seriozen na forumot, ne mi ide vo glava sto bi podobril vo naseto ziveenje so mnogu serioznosta tuka nit forum kje napravi da ziveeme podobro nit poloso a moze pozabavno da... ima nekoja logika |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 159160161162163 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |