|
Дали мажите знаат да сакаат ? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 29> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знаеме и тоа како знаеме
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa sto mazite se uceni (ili mozebi e vekje genetski) da ne pokazuvaat dobar del od emociite, ne znaci deka gi nemaat.
Vo daden moment, so izbranata licnost, na vistinsko mesto, mazot kje voodusevi so izlivot na emocii. I Vie kje znaete deka toa e samo za Vas, samo poradi Vas, samo so Vas... I od utredenta povtorno po staro Do naredniot daden moment... Изменето од Marko Polo 1 - 23.Ноември.2009 во 00:36 |
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaat da sakaat, i toa kako znaat... ne za dzabe nekoj rekol "kad bi svi znali kakva je mushka ljubav, svi bi bili pederi"
volkswagen, nieden moment ne e pogreshen za da i dadesh na znaenje na devojkata deka ja sakash - a ako taa ne znae da go ceni toa, nejzin problem... jas osobeno cenam mazhi koi ne se sramat od toa da pokazhat deka devojkata im znachi... makar i so suptilen gest, koj samo taa kje go sfati - zatoa velam deka nieden moment ne e pogreshen za da se pokazhe deka sakash nekogo P.S. Pokazhuvanjeto na chuvstvata ne go pravi mazhot papuchar! Изменето од Evenstar - 23.Ноември.2009 во 12:50 |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
Rita.MD
Сениор Регистриран: 25.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секој знае да сака, но не секој знае да го покаже тоа. Сепак, ретки се оние чија љубов е чиста и неизвалкана, љубов која е спремна да истрпи, да соочувствува, да разбере, да зачува, која не е горделива и егоистична...
|
||
A religion that gives nothing, costs nothing, and suffers nothing, is worth nothing. - M. Luther
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
P.S. Pokazhuvanjeto na chuvstvata ne go pravi mazhot papuchar!
Da ,povekjeto mazi stradaat od ovoj sindrom, gi krijat emociite,kako da se plashat deka nekoj kje zabelezi deka se vljubeni kako da e toa neshto sramno,a ne se svesni kolku toa pogreshno se reflektira na zenite....sosema kontraproduktivno. Zoshto bi mu ugoduvale na nekoj ,koga toj se sokril vo oklop plashejkji se da ne mu gi otkrijat chuvstva? |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Обожавам папучари!
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne e rabotata vo pokazuvanjeto na cuvstvata, tuku vo nacinot kako toa da se napravi.
Primer - ako zensko se rasplace dodeka iskazuva cuvstva, site kje ja razbereme, duri i kje bide ocekuvano. Duri mozebi na maskite kje im izgleda i simpaticno poradi toa. Od nas se ocekuva da bideme "mazi" i dodeka gi pokazuvame cuvstvata. Demantirajte me ako mislite sprotivno. |
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ko kengurce ti skoka niz kuka....neli glen...nosis epitet na fatalna zena....
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali si siguren deka sakas demant zasto pak parce ke te napravam????
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... Ne, ti veruvam... Skarletna, sakas placlivi mazi? BUUUUuuuuuaaaaaa, ne me demantiraaaaajjjjj... |
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde, ajde ne placi sega ..... bidi MAZ ....
Znaes deka te sakam
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas isto... |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ах кутрата Глен Клоуз си ја заработи титулата на патолошки заљубена жена во Фатална привлечност
кенгурче а?
Не, не скока како кенгур ама уживам во вниманието кое несебично ми го пружа.
Прекрасно е кога машкото постојано ја потсетува жената со гестови, зборови и дела колку многу му значи
Не им се восхитувам на крути и емоционално затворени мажи. Не ме инспирираат. Никогаш не знаеш на што си и треба да нагаѓаш дали си ти во прашање или тој.
Изменето од GlenKlouz - 23.Ноември.2009 во 19:47 |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaci, se slozuvame deka mazite znaat da sakaat i deka treba da go pokazuvaat toa.
Vistinskoto prasanje e kako da go napravat toa, neli? |
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |