|
Кој е попаметен? Мажите или жените |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 28> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Govori Fata Muji:Mujo bodi!
Mujo:bodem fato,bodem! Ma ne tupane bodi mi skini. ............................................................ Sjedi crnogorac ispod stabla i viće ženo imaš li protuotrov za zmije.Imam pa nije vrag da te zmija ugrizla.Nije al'evo je ide.
................................................................................................................ Išao je 3. razred na izlet. Bus stao, da malo djeca uzmu zraka. Malo kasnije, učiteljica gleda, kamo sva djeca gledaju i vidi ona kako se dvoje ljudi jebu na mostu. Dođe ona djeci:
- Pogledajte djeco, kakve prekrasne šume i livade! Al djeca nju ne jebu ni pol posto. Ona na to poludi i ode do mosta i iznenadi se, vidi kako Mujo jebe Hasu te dođe do njih. - Mujo, pa što radiš!? - Pa dajem Hasi umjetno disanje. - Pa Mujo, to se radi s usta na usta! - Pa da, znam, tako je sve to i počelo. .............................................................................................................. Mujo se napalio na sekretaricu na poslu, ali je ova imala momka. Jednog dana reče njoj Mujo:
- Dat ću ti 3.000 KM ako mi daš da te... - Nema šanse! - odgovori ona. - Bit ću brz. Bacit ću novce na pod. Ti se sagneš i ja ću biti gotov dok ih ti podigneš. - Hmmm... moram pitat momka. Zovne ona momka, a on joj kaže: - Pitaj ga za 5000 KM i pokupi brzo novce. Tako on neće stići ni hlače skinuti. Sat vremena kasnije, momka zove sekretaricu: - Šta je bilo? - Gad mi je platio u kovanicama!! |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Seru medo i zeko u šumi i medo pita zeku:
- Je li zeko, hvata li ti se govno za dlaku dok sereš? - Ne. I medo uzme zeku i njime obriše dupe. .............................................................................................. Kaže Mujo Hasi:
- Haso, našao sam banku kojoj ne trebaju žiranti da bi ti odobrili kredit! Na to će Haso: - E jebo te taj kredit kad ga moraš sam vraćati. |
||
S.T.A.L.K.E.R.
Нов член Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto sekogas zenite se tie koi ja otvaraat temava za toa koj e popameten,mazite ili zenite?najverovatno poradi toa sto nemozat da se soocat so vistinata i baraat vakvi ocajnicki temi da se utesat
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve edna misla shto neodamna ja procitav: "Bog im dal lukav um na zenite za da mozat da pravat intrigi i spletki i na toj nacin da ja pobedat zlobnata, losha priroda na mazite" Kolku e vistina procenete sami.
|
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
apce
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
obicno mazite se popametni vo domenot na prirodata, a zenite se popametni vo domenot na masko-zenskite odnosi.
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...nema veze...ne e tachno...zasho da e kao sho treba zenata i bog bi imal edna, im dal zena za seks i za po doma da raboti... |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...jazikot...???...ahahahahhaaaaa |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Заедно се попаметни.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
maja069
Нов член Регистриран: 06.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PA SEA....ZENITE ne go kazuvam ova deka sum zensko go kazuvam deka samo zena moze da napravi edno masko da potklekne na toa taa sto saka:)
Inace kako i da e eden bez drug ne mozeme:) Jas sum avtorot na mojot zivot no seta sto pisuvam so penkalo i ne mozam da si gi popravam moite greski. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Originally posted by apce
Originally posted by mamamd Eve edna misla shto neodamna ja procitav: "Bog im dal lukav um na zenite za da mozat da pravat intrigi i spletki i na toj nacin da ja pobedat zlobnata, losha priroda na mazite" Kolku e vistina procenete sami. ...nema veze...ne e tachno...zasho da e kao sho treba zenata i bog bi imal edna, im dal zena za seks i za po doma da raboti... --------------------------------------------------------------------------------------------- teshko si na mazot shto ke ceka gospod da mu dade zena...ili zena shto ke ceka mazot da ja bira...ne dzabe zenata ja vikaat...macka so devet zivoti...kako da ja frlish na grb paga...kaj se culo zena da potpishe kapitulacija...niz istorijata samo mazi bile potpisnici na kapitulacii... |
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...gi izvrte stvarite sve na opachki...od bog stigna do kapitulacija na mazite...eve ti ushe ednashka toa sho ja sakav da go razberesh... "ako zenata bila dobra i pametna i bog bi ja imal", a sea sho ne naprail nas bog da ne drkame cel zivot-toa e druga pricha... |
||
Album
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve ko je pametniji :
|
||
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
||
Asterix
Група Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
navidum zenite zosto mu popustame ama ako nie trgneme vo akcija ne ke znaat kade se naogjaat
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |