![]() |
|
Дали е лошо ако веќе си 21 и немажена? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 40> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tie sto imaat nad 21 moze samo kaj mene da se javat zosto samo kaj mene ima ostanato nesto covecko i nema da gi vregam i omalovazuvam
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Zaboraiv da dokazam, samo ako me odberat za maticen
|
||
![]() |
||
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
|
е зашто да е лошо, ништо лошо нема во тоа
|
||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
||
![]() |
||
|
Tie takvite se mnogu losi. I vikam :
- Moze virtuelno da te prevaram ? A ona : - Ke ti ja skrsam glavata, sigurno si nasol nekoja stom me prasuvas ! |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
има некој што сака да ме земе?
![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
|
Ne e loso katastrofa e
![]() |
||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
мислам дека за едно 5-6 години истото ке го пишам овде
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
|
Eee, deca, deca...nazad su vi muke...
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
сакате да се мажите уште сега ??
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
ete pametno devojce ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
|
Message Icon Тема: Дали е лошо ако веќе си 21 и немажена?
gluposti...........ne! |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
нормално блеки,... нормално,... ![]() ![]() Изменето од Biserna_Devojka - 12.Март.2008 во 23:52 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |