|
A1 Teлевизија најгледана? Зошто? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 41> |
Автор | ||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo reklami nauciv na pamet od taa televizija...vesti gledav edinstveno tamu, drugo nisto...
|
||
c.zarko
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А1 е убедливо најдобрата телевизија во Македонија. Додуша малку ја копираат NOVA TV ама копираат нешто добро
|
||
sasha
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 27.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што знам, а1 најгледана. види вака, сите телевизии во МК моментално емитуваат прилично ТАПА програма, кабловскиве се исто тапа мнооогу сум разочаран, а за сателитска треба декодери незнам чуда и така. што значи сепак јас сум за DVD филмчиња! :D
|
||
Sasha
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nr deka e taka, no shto da pravime narodot taka odluchil????????????????
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
c.zarko
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Rekov JA KOPIRAAT, a kopija nemoze da bide ista so original. Za nasi uslovi A1 e najdobroto. |
||
5ko
Нов член Регистриран: 07.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А1 е солидна тв на неа ги гледав вестите телетексот ми беше многу корисен малце ми е чудно што ја немам во секој случај подобро е со неа него без, ај може ќе се договорат.
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ај сега кажи во што се поквалитетни хрватските телевизии? Ги имам дома сите хрватски телевизии и баш не гледам некоја посебно отскокнувачка од другите шеми програма. |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
GLEDAJ POUBAVO |
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ОД КАДЕ ТАА ДЕЗИНФОРМАЦИЈА ДЕКА А1 Е НАЈГЛЕДАНА ТЕЛЕВИЗИЈА? НЕКОГАШ БЕШЕ, НО БЕЗ ЧУМУ И ЕДНООКИ ГО ГУБИ ПРИМАТОТ. КОЛКУ ВРВНИ ИМИЊА ПОБЕГНАА ОД ОВАА ТЕЛЕВИЗИЈА ЗА ДА СИ ГО ЗАЧУВААТ ДИГНИТЕТОТ? ТИЕ СЕ ДОКАЗ ДЕКА ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦОТ ВО МАКЕДОНИЈА НЕ СИ ЈА ПРОДАВА ДУШАТА НА НЕКОИ СИ РАЗНО - РАЗНИ БОГОВИ ВО КУЛТУРАТА
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Програмата е можда најсолидна во однос на другите „домаќи“ мислејќи тука на избор на филмови, серии, вести... ама па многу многу претерано многу реклами се даваат.
Едино по документарци сите можат вода да и носат на МТВ. Па и дисковери шо да не. :) |
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa mozam da ja smestam A1 vo najdobrite televizii zaso definitivno nudi najbolja programa..Ima razni serii,koi fala mu na Boga ne se spanski(Lost,CSI,Desperate Housewifes,According to Jim,The Sopranos..i mn.dr)..cat pat ke dadat i po nekoj dobar film,vestite se ok,ima i programa za najmladite(crtani,Junior kup itn.),Milioner isto taka..posle A1 mozam da gi spomnam samo Sitel i Kanal 5 a za drugite sum bez komentar
|
||
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zatoa sto e najdibra!!!!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako da ne!,...
zatoa shto e pravo ,..sranje!,.....sranjeto e naj "prolazno" kaj ovoj narod,...primer?,....."shpanski" serii,...turbo folk,.... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |