IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - НАЈНОВО во излозите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НАЈНОВО во излозите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 77>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 14:06
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 14:10
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 14:15
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 14:18
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 14:26
Originally posted by zbuneta zbuneta напиша:

KOGA CE SE JAVAT CONTESSA I IRENICA
eve ......pomos stize.............nemaj gajle kolku ke se moze ke se pomaga.........
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 20:46

4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
zbuneta Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbuneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 08:09
fala mnogu ama stvarno FALAAAAAAAAAAAAAAA
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbuneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 08:15
imam crna suknja GLOK so postava kako da ja kombiniram i
farmerki kako da gi kombiniram za vo kancelarija
Pozdrav so suknava teksas stvarno mi pomogna nemav hrabrost da ja oblecam na elegantni cevli no izleze mnogu ubavo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 17:06
Originally posted by zbuneta zbuneta напиша:

imam crna suknja GLOK so postava kako da ja kombiniram i
farmerki kako da gi kombiniram za vo kancelarija
Pozdrav so suknava teksas stvarno mi pomogna nemav hrabrost da ja oblecam na elegantni cevli no izleze mnogu ubavo

eve nesto probav ................samo ti ne kaza kakva rabota rabotis,dali si slobodna vo kombiniranjeto ili sepak mora da se zadrzis na strogi formi t.e biznis varijanta..................eve nesto poopusneto i ne tolku strogo..........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 17:08

Изменето од CONTESSA - 26.Март.2008 во 17:25
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 17:10
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 17:12
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 17:24

Изменето од CONTESSA - 26.Март.2008 во 17:25
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbuneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 19:08
zaboraviv da kazam rabotam vo kancelarija no ne mora da bide mnogu strogo no sepak pretpocituvam rakavcinja sepak da ne e bez niv
i predlozite se perfektni nesto drugo me interesira dali dvete gopspodi profesionalno se zanimaavaat so moda a ako ne stvarno steta
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 77>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.