IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовни СОВЕТИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовни СОВЕТИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 62>
Автор
Порака
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Статус: Офлајн
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 15:53
Ljuboven sovet za site tuka... Ne se sakajte oti ke pochnete da si ljubomorete.голема%20насмевка< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">

Изменето од DDarko - 19.Декември.2009 во 15:54
Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 15:56
Originally posted by Lithium Lithium напиша:

Originally posted by kika89 kika89 напиша:

имам 18 години, и имам врска од 2 години. Овој период од 2 години беше проследен со 2 скарувања и тоа за глупости, па еве сега веќе 3 месеци сме повторно заедно...но, некако во последно време дечко ми пробува да почни со допирање на интимните делови, а јас не знам дали да му дозволам, со оглед на тоа што сето ова води до односи, а јас сеуште не сум доволно спремна за тоа.Тој ме убедува дека нема да имаме ништо се додека не решам јас, но сепак ми е страв....а исто така ми е страв и од разните зборувања и оговарања (иако не е таков по карактер)...

P.S. Постојано ми кажува дека ме сака, и ме убедува дека подобро е да почни вака, постепено.....

Ве молам помогнете ми.......БЛАГОДАРАМ ОД НАПРЕД

Одговорот на твоето црвено болдирано прашање е синото болдирано.
Ете ти го одговорот. среќа
Зошто да правиш нешто што не сакаш и нешто за кое не се чувствуваш доволно спремна?

Aman be Kika89, kako malite deca li? Samo so pishuvanje na SMS i ljubovni pismenca...
Slobodno navali i ne mu se zamaraj.среќа
< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 23:04
Дарко, не е толку лесно како што мислиш....намигнување

Кике, немој да брзаш.... пушти уште малку време .... Почни постепено , чекор по чекор, па ќе дојди и тој момент ( полека, ќе бидесреќа)
Кон врв
TAMARA_CRESA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2009
Поени: 40
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TAMARA_CRESA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2009 во 10:52
ПРЕД ТРИ НЕДЕЛИ РАСКИНАВ СО ДЕЦКОТО СО КОЈ ОДЕВ ЕДНА ИПОЛ ГОДИНА. НО БЕШЕ КАКО МНОГУ ПОДОЛГО. МНОГУ РАБОТИ ПОМИНАВМЕ ЗАЕДНО.
ГО МОЛЕВ ДА ОСТАНЕМЕ ВО КОНТАКТ МЕ ОДБИВАШЕ, НЕСАКАШЕ ДА ЗБОРИМЕ. ПОСЛЕМ ТОА РЕЦЕ КЕ ИЗЛЕЗЕМЕ АКО САКАШ, ИЗЛЕГОВМЕ СЕ БАКНАВМЕ ИМАВМЕ ШТО ИМАВМЕ ЗАВРШИ РАБОТА И МИ РЕЦЕ СИ ОДИМЕ ОДМА. И СИ ОТИДЕВМЕ. ДРУГИОТ ДЕН ТЕ САКМ ОВА ОНАМИ СИМНУВАШЕ ЗВЕЗДИ ПОСЛЕМ ТОА ВИКА КЕ ПРЕКИНАМ СЕКАКОВ КОНТАКТ СО ТЕБЕ. МИ СТАВИ БЛОК НАМСН МИ СПУШТАШЕ СЛУШАЛКА И МИ ВИКА НЕ МЕ ЗАМАРАЈ. И ГО НЕМА ЕДЕН ЦЕЛ ДЕН ДА СЕ ЈАВИ КАКО ДА ГО ЗАБОРАВАМ???? ПОМОГНЕТЕ МИ МНОГУ ГО САКАМ СВЕ НАПРАВИВ ЗА НЕГО              

http://www.youtube.com/watch?v=hb9FE4tabCo

Изменето од TAMARA_CRESA - 20.Декември.2009 во 10:56
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2009 во 11:10
Што да ти кажам Тамара........... Он ти е покажал ке несака повеке да биде со тебе и затоа немоj да се мачиш.Така саму  ти си сметаш сама на себе и се малтретираш.

Животот продолжува.Гледаj напред.Утре ке да наjдеш уште поголема льубав.

Немоj повеке да му sвониш.Сокрии се што те подсетува на него и ке видиш ке су тек навремето леко-полеко ке го заборавиш.

Времето лечи сите рани.Дури и раните од льубов. 

Изменето од емил - 20.Декември.2009 во 11:11
Кон врв
roki09 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Декември.2009
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај roki09 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2009 во 12:00
ne se zamaraj setaj izleguvaj bilo kade , no kako pominuva vremeto ke se navikes bez nego . vreme leci se
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2009 во 13:01
E кој може машки мозок да разбере...
 Мое мислење: Дечкото те користи...
Не може така да те мува ваму таму, а после ќе прекине контакт со тебе...
Затоа, исфрли го од главата...
Биди повеќе со друштво, шетај и гледај на позитивната страна колку е фино да си соло...трепкање
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2009 во 17:55
Originally posted by TAMARA_CRESA TAMARA_CRESA напиша:

ПРЕД ТРИ НЕДЕЛИ РАСКИНАВ СО ДЕЦКОТО СО КОЈ ОДЕВ ЕДНА ИПОЛ ГОДИНА. НО БЕШЕ КАКО МНОГУ ПОДОЛГО. МНОГУ РАБОТИ ПОМИНАВМЕ ЗАЕДНО.
ГО МОЛЕВ ДА ОСТАНЕМЕ ВО КОНТАКТ МЕ ОДБИВАШЕ, НЕСАКАШЕ ДА ЗБОРИМЕ. ПОСЛЕМ ТОА РЕЦЕ КЕ ИЗЛЕЗЕМЕ АКО САКАШ, ИЗЛЕГОВМЕ СЕ БАКНАВМЕ ИМАВМЕ ШТО ИМАВМЕ ЗАВРШИ РАБОТА И МИ РЕЦЕ СИ ОДИМЕ ОДМА. И СИ ОТИДЕВМЕ. ДРУГИОТ ДЕН ТЕ САКМ ОВА ОНАМИ СИМНУВАШЕ ЗВЕЗДИ ПОСЛЕМ ТОА ВИКА КЕ ПРЕКИНАМ СЕКАКОВ КОНТАКТ СО ТЕБЕ. МИ СТАВИ БЛОК НАМСН МИ СПУШТАШЕ СЛУШАЛКА И МИ ВИКА НЕ МЕ ЗАМАРАЈ. И ГО НЕМА ЕДЕН ЦЕЛ ДЕН ДА СЕ ЈАВИ КАКО ДА ГО ЗАБОРАВАМ???? ПОМОГНЕТЕ МИ МНОГУ ГО САКАМ СВЕ НАПРАВИВ ЗА НЕГО              

http://www.youtube.com/watch?v=hb9FE4tabCo
SHTO SE SLUCI TAMARA?збунетостnemoj da zalis po zagubenoto gledaj napredнамигнување
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2009 во 18:04
Jas mislam deka shto ste trazhili to ste dobili.......ѓавол
Ti si edno razgaleno devojche  i deka dechkoto epten te sakashe shto ne te ispleskal po gazeto.......плазење
Tolku si neozbilno shto se somnevam deka i ova shto pishuvash dali e vistina???
размислување
размислувањеShto mislsih ...ne e vreme da se uozbilish ????  aa??? лутина

Изменето од bijonse1 - 20.Декември.2009 во 18:05
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TAMARA_CRESA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2009 во 18:14
[QUOTE=bijonse1]
Jas mislam deka shto ste trazhili to ste dobili.......ѓаволTi si edno razgaleno devojche  i deka dechkoto epten te sakashe shto ne te ispleskal po gazeto.......плазењеTolku si neozbilno shto se somnevam deka i ova shto pishuvash dali e vistina???размислувањеразмислувањеShto mislsih ...ne e vreme da se uozbilish ????  aa??? лутина
[/QU
NIKOGAS NE SI RAZGOVARALA SO MENE KOGA NEZNAES KAKO STOJAT RABOTITE ZEMI I PROVERI PA POSLEM KAZI NESTO OK??
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2009 во 18:18
тамара, уште тогаш велев дека ќе излези муабет и после к*ртул се неманамигнување
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2009 во 18:23
наjди си друг. клин клин избива!намигнување
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2009 во 18:26
Originally posted by pagane pagane напиша:

наjди си друг. клин клин избива!намигнување

Но вториот пак останува внатре.

Тамара немоj да им слушаш и читаш злобните забелешки.Одбери си само тоа што ти се чини ке е правилно.
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TAMARA_CRESA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2009 во 18:36
ZA DA NAJDAM DRUG TREBA DA SE ISCISTAM ODOVJ ZATOA STO NEMOZAM DRUGIOT DA GO POVRWEDUVAM
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,593 секунди.