IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Што би им кажале на професорите ??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што би им кажале на професорите ??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 32>
Автор
Порака
bingo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јануари.2010
Статус: Офлајн
Поени: 2522
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2010 во 16:42
Originally posted by vlad0 vlad0 напиша:

јас денес си се истресив со професорот по ел технички материјали: ми вика излези на табла му реков не излегувам зошо немам научено и пак ми вели и така се неколку пати кога ми пукна и го отерав у пм и така не мора нишо да велам

со ова мислиш дека си испаднал фраер нешто не бе брат само си ги занимавал другарчината твои
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2010 во 18:28
Originally posted by bingo bingo напиша:

јас денес си се истресив со професорот по ел технички материјали: ми вика излези на табла му реков не излегувам зошо немам научено и пак ми вели и така се неколку пати кога ми пукна и го отерав у пм и така не мора нишо да велам

со ова мислиш дека си испаднал фраер нешто не бе брат само си ги занимавал другарчината твои

нема врска дали сум испаднал фраер јас не го направив тоа за да испаднам фраер туку зошо ме нервира професорот..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2010 во 18:32

нема врска дали сум испаднал фраер јас не го направив тоа за да испаднам фраер туку зошо ме нервира професорот..

и ти го нервираш ама тој мора да те трпи затоа и ти биди малку по фин со него
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2010 во 19:18
Јадете го**аголема%20насмевкаголема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2010 во 19:23
Originally posted by tiggy_sparrow tiggy_sparrow напиша:

браво те личи
Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2010 во 19:26
абе шо ви е денеска на вас збунетостизненадување

Изменето од Sunny - 29.Јануари.2010 во 19:26
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2010 во 19:34

браво те личи

Не се замарај ти со тоа дали ми или не ми доликува.
Јас го кажувам тоа тука, на форум.
Не дека сум им го кажала на нив.
Плус, да си на мое место, веројатно би збеснал.

Иначе Сани, ништо не ни еголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2010 во 19:38

браво те личи
Не се замарај ти со тоа дали ми или не ми доликува.Јас го кажувам тоа тука, на форум.Не дека сум им го кажала на нив.Плус, да си на мое место, веројатно би збеснал.Иначе Сани, ништо не ни еголема%20насмевкаголема%20насмевка

демек ти си панкерка а нив тоа му смета што имаш обетка на носот или нешто друго незнам сега до некаде те оправдувам ама она јадете го..а е малку невкусно да речиме
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2010 во 19:45
Невкусно или не, они си го јадатплазењеплазење

И немам пирс.
И не им смета што сум панкерка (што и не сум баш, слушам панк, а тоа не значи и дека сум панкерка).
И не мора да ме оправдуваш.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2010 во 19:50

Невкусно или не, они си го јадатплазењеплазењеИ немам пирс.И не им смета што сум панкерка (што и не сум баш, слушам панк, а тоа не значи и дека сум панкерка).И не мора да ме оправдуваш.

не те оправдувам тебе него мојот брачед тој има долга коса и баш една професорка се запнала за него а тоа другото јас само си претпоставив
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2010 во 19:54
И што ако има долга коса!?збунетост
Тоа значи дека не е со сите?не

Бтв. офтопик смеголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2010 во 19:59

И што ако има долга коса!?збунетостТоа значи дека не е со сите?неБтв. офтопик смеголема%20насмевка

добро Мила Јовович
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2010 во 15:51
Ве сакам сите до еден љубов
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2010 во 15:31
да горите сите до еден во пеколот
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.