|
Религија и хомосексуалност |
Внеси реплика | страница <1 141516 |
Автор | ||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa da se vidi dali Bog, gi sozdal homoseksualcite, takvi kakvi sto se, od ragjanje, ili pak tie sami na svoja raka, "skrsnale od patot", kako sto nekoi miluvaat toa da go kazat, na forumov |
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Господ да, вистина е, ги создал хомосексуалците. Ама како хетеро! А нивните изродени и декадентни околности им ја разорија душата одвнатре...
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
adzo a da te pitam zasto si pa tolku negativen po ova prasanje zasto moras da gi tretiras kako "izrodi" od neso so demek - gospd stvori sovrsenstvo a tie dokazuvat deka ne e toa?????? si cul za poim LATENTEN HOMO????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Господ да, вистина е, ги создал хомосексуалците. Ама како хетеро!"...pod itno nekoj da mi ja objasni logikava vo recenicava...za ova starite Rimjani imale super fraza...mili adzija ti si edna golema "tabula rasa" |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
многу логики тебе не ти се јасни... Изменето од Eleni - 28.Декември.2007 во 01:53 |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се извинувам. имало и такви забегани религии што одобрувале хомосексуалност. |
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ah, eve sega "Sudijata" se najde merodaven i da sudi koja religija bila dobra a koja losa.... Znaes, imas talent, od tebe bi izlegol mnogu dobar komedijant |
||
Внеси реплика | страница <1 141516 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |