|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика | страница <1 157158159160161 213> |
Автор | |
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne,tuku zaradi toa sto nemase koj drug da sedni vo toa vreme.A sega koga sednaa,im se vide ubavo,pa ne stanuvaat.
Kako so maceto moe,koga go zedov,go zedov po cista koincidencija,go nacekav vo vlezot.Iako bese grdo,poinakvo ne dojde,i takvo kakvo sto bese go pribrav jas doma. Ete sega po nekolku meseci toa se navikna i nikako ne mu se bega od kaj mene pa i da go brkam.A jas isto se naviknav samo na nego i sega bi bil nesiguren pri izborot na drugo mace,kolku i da e ubo |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gledas, kaj tebe doslo edno mace .... da dosle 5-6 , ke si napravel izbor , a sega ima tolku kandidati , ne samo eden, pa nema koj da sedne... samo narodot pravi los izbor ... ne e strasno sto napravil los izbor , bidejki vo momentot koga biral i ne znael deka ke bide izborot los, no koga se uveril deka izborot e los i molci, ete toa e strasno
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A nemase drugi bidejki tvojot idol im dade trajno smestuvanje poln aranzman vo Goli Otok.
|
|
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ama problemot e sto nema dobar izbor sega,voopsto. |
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema ni da ima se dodeka liderite na partiite ne si postavat odredeni pravila i principi za svoeto clenstvo
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ili duri ne se sostavi eden strelacki vod.
|
|
|
|
FILIP
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу убаво напишано... |
|
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|
FILIP
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ејјјј!!!! бидејки во времето на тито било прекрасно... да! бидејки сите имале смештај свој... имале воени бараки... сега ние тие бараки ги ОТПЛАЌАМЕ!!!! плаќаме за во тоа време тито што делел бараќи БЕЗПАРИ!!! бидејки за тоа треба данок да се плаќа се оштетува државата... тоа е исто како сега груевски да почне така на војните лица да дели станови... па прво сите ќе отидеме во војска... второ од каде нему тие станови???? повторно се мава по џебот на народот БЛАГОДАРЕНИЕ НА МАРШАЛОТ !!!
|
|
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|
afrodit
Сениор Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jugonostalgicar sum priznavam i najgolema zelba mi e da se rodi uste eden TITO.steta sto toa ne moze da se ostvari.TITO ja vodese cela JUGOSLAVIJA i bese uspesen drzavnik.zasto narodot go sakase od vardara do triglava.a sega 2 milionska drzava namesto da cutit a nie vo kakva sostojba sme.Gruevski saka nesto da postigne no ete mu smetaat.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе вие колку сакате плачете си ама Југославија се распадна,напрајте си временска машина па вратете си се назад
јас не можам да сфатам, во ниедна од екс-ју земјите не се жали толку по југославија како кај нас, што толку ви се свиѓаше бре човече во таа Југославија? и не ми спомнувајте пасоши, може слободно да си ги напикате... |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
afrodit
Сениор Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slusaj be zabegan eden vo vremeto na Jugoslavija sum se rodila imav prekrasno i bogato detstvo vo sekoja kuka postoese nekoja pozitivna energija -harmonija vakov nacionalizam ne postoese sekoj ja gledase svojata rabota zasto bea zadovolni imaa visok standart,koj gi gledase drugite valuti marka dolar dinarot ni vredese postoese kaj narodot patriotsko cuvstvo za taa jugoslavija imase drzavata vrednosti svoi zatoa i cel svet ja postovase jugoslavija i MARSALOT TITO
|
|
afrodit
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i apsolutno ne mi vleguva vo glava kako mozaat so tolkava omraza da zboruvaat za Jugoslavija i za TITO bez razlika deka jugoslavija ne postoit kako drzava no edno da ste sigurni Jugoslavija postoit vo istorijata a sekoja istorija treba da se postova zasto i nie sme del od taa istorija
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас имав богато и прекрасно детство, а го изживеав во девеесетите и од кога расположението во семејството зависи од тоа во кој сојуз е државата, или од тоа каков стандард има? да постоеле луѓе со стандард, но кои биле тие и што работеле? динарот нема никакво значење во однос на денарот, тој е сега помал од него, и зашто да гледаме само во динари, кога може да тргуваме со другите валути, со остатокот од светот, а не да бидеме затворени како во Југославија сите ја „поштоваа“ Југославија од свои интереси, ама кој ја поштовал Македонија? а славниот тито ќе беше еден обичен шупак да не беше неговиот народ, кој се бореше и работеше за него, и не знам зашто и до ден денес плаче за него П.С. Ќе се трудам да не реплицирам многу бидејќи не сакам ова да се претвори во караница, па затоа ќе сопрам тука, и не ме разбирај погрешно, јас не ја мразам Југославија, само ме фрустрира што уште жалите за Југославија, а имате отворен свет пред себе Изменето од zabegan - 09.Јануари.2009 во 00:30 |
|
|
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од zabegan - 09.Јануари.2009 во 00:32 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 157158159160161 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |