IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Историја
  Активни теми Активни теми RSS - Бугари - 100% ТуркоМонголи
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бугари - 100% ТуркоМонголи

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 155156157158159 824>
Автор
Порака
Тракиец Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)
туркомонголски-тракиец

Регистриран: 26.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Тракиец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2008 во 23:37
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Откаде сега Македнците ти се браќа - па нели тракиец сизбунетост

Колкото ти си македонец. Демек изящно кръгла 0

Изменето од Тракиец - 26.Октомври.2008 во 23:38
Обичам Камата, модерния ляв
обичам го този колос балкански
а тия футболни победи
как ги обичам и още милея
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2008 во 23:38
Па кажи така сега ке дотерамеголема%20насмевка
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)
туркомонголски-тракиец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Тракиец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2008 во 23:43
Иначе не знаех, че е част на национален престиж да псуваш някоя друга(поне според вас друга) нация.
Доколкото ми е известно гордост построена върху омраза му казват комплексарство.
А когато това е с 290 и кусур мнения-космическо комплексартство.
А когато това ти е и най-голямата тема в секция с история за твоята страна-национално космическо комплексарство.

Подобен аналог ми е интересно да ми покажете в които и да е друг форум на държава.
а тия футболни победи
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2008 во 23:49
Originally posted by Тракиец Тракиец напиша:

Иначе не знаех, че е част на национален престиж да псуваш някоя друга(поне според вас друга) нация.
Доколкото ми е известно гордост построена върху омраза му казват комплексарство.
А когато това ти е и най-голямата тема в секция с история за твоята страна-национално космическо комплексарство.

Подобен аналог ми е интересно да ми покажете в които и да е друг форум на държава.

Ние, Македонците никого не навредуваме и не напаѓаме се додека нас не не нападне. Нормално е да се браниме. Ако јас дојдам на твој форум и почнам да ви држам предавања дека вие не сте Бугари туку дека сте Турци зар вие нема да се буните?
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2008 во 23:53
А што очекувате вие туркомнголчиња не ми е јасно - сакате да ви ракоплескаме што немате поима прво од сопствената историја и етнички крен па пота да ви ракоплескаме затоа зошто сакате нашата етничка припадност да ја измените - не ми е јасно што сакате на форумов вопштозбунетост
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)
туркомонголски-тракиец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Тракиец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2008 во 23:53
Originally posted by macedon_alex macedon_alex напиша:

Ние, Македонците никого не навредуваме и не напаѓаме се додека нас не не нападне. Нормално е да се браниме. Ако јас дојдам на твој форум и почнам да ви држам предавања дека вие не сте Бугари туку дека сте Турци зар вие нема да се буните?

Влезнах във форума с история и зададох един обикновен въпрос-защо в секцията ви с история, най-голямата ви тема е за българи.
Отбележи и как е формулирано името и. Не съм обидил нито един, и веднага ми скочи някакъв образ, които може много да обича македонците Кирил и Методий, но не виждам да пише на тяхната азбука.
Пуснах и една тема в секцията с музика, ще ви бъда благодарен да ми помогнете с този въпрос за македонската музика, защото искам да пусна такава в радиопредаването си.
а тия футболни победи
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2008 во 00:00

Влезнах във форума с история и зададох един обикновен въпрос-защо в секцията ви с история, най-голямата ви тема е за българи.
Отбележи и как е формулирано името и. Не съм обидил нито един, и веднага ми скочи някакъв образ, които може много да обича македонците Кирил и Методий, но не виждам да пише на тяхната азбука.
Пуснах и една тема в секцията с музика, ще ви бъда благодарен да ми помогнете с този въпрос за македонската музика, защото искам да пусна такава в радиопредаването си.

Поради тоа што многумина пред оваа тема се обидуваа да ја сменат нашата етничка припадност, па тоа им дојде на многумина овде преку нос, па затоа и се појави таа тема.
А инаку немој да кажуваш ништо за Св. Кирил и Св.Методиј бидејќи и вие не пишувате на истата азбука.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2008 во 00:13
Тоа сакав и ја да прашам - зошт ги спомнува св.Кирил и Методи кога нема никаква врска со нивзбунетост
Кон врв
Neanticki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Август.2008
Поени: 564
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neanticki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2008 во 14:29
Originally posted by macedon_alex macedon_alex напиша:

Поради тоа што многумина пред оваа тема се обидуваа да ја сменат нашата етничка припадност

Од август месец регуларно го следам овој форум и никој не се обидал да ја смени вашата сегашна етничка припадност.

Ни еден!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2008 во 14:37
Па целиот муабет околу тоа се врти - само вие може да си дозволите нас Македонците да ни кажете дека не сме Македонци по етничка основа и дека нашата историја не е наша.

Ама се лажете како што ве лаже и вашата држава - вие туркомонголите незнаете каква историја да користите и незнаете кои сте и што стенамигнување
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2008 во 14:49
da ubedis bugarin e isto taka naucna fantastika
SCIFI
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
da be Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2008 во 15:21
Originally posted by anakin anakin напиша:

da ubedis bugarin e isto taka naucna fantastika
SCIFI

fina materiaзадоволство
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2008 во 19:13
Poprvo ke ja naucam mackata da zbora Angliski odkolku da ubedam tataroljubec.
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
da be Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2008 во 19:19
е па не се хаби
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 155156157158159 824>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.