|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика | страница <1 155156157158159 824> |
Автор | ||
Тракиец
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член туркомонголски-тракиец Регистриран: 26.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колкото ти си македонец. Демек изящно кръгла 0 Изменето од Тракиец - 26.Октомври.2008 во 23:38 |
||
Обичам Камата, модерния ляв
обичам го този колос балкански а тия футболни победи как ги обичам и още милея |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па кажи така сега ке дотераме
|
||
Тракиец
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член туркомонголски-тракиец Регистриран: 26.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Иначе не знаех, че е част на национален престиж да псуваш някоя друга(поне според вас друга) нация.
Доколкото ми е известно гордост построена върху омраза му казват комплексарство. А когато това е с 290 и кусур мнения-космическо комплексартство. А когато това ти е и най-голямата тема в секция с история за твоята страна-национално космическо комплексарство. Подобен аналог ми е интересно да ми покажете в които и да е друг форум на държава. |
||
обичам го този колос балкански а тия футболни победи как ги обичам и още милея |
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ние, Македонците никого не навредуваме и не напаѓаме се додека нас не не нападне. Нормално е да се браниме. Ако јас дојдам на твој форум и почнам да ви држам предавања дека вие не сте Бугари туку дека сте Турци зар вие нема да се буните? |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што очекувате вие туркомнголчиња не ми е јасно - сакате да ви ракоплескаме што немате поима прво од сопствената историја и етнички крен па пота да ви ракоплескаме затоа зошто сакате нашата етничка припадност да ја измените - не ми е јасно што сакате на форумов вопшто
|
||
Тракиец
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Влезнах във форума с история и зададох един обикновен въпрос-защо в секцията ви с история, най-голямата ви тема е за българи. Отбележи и как е формулирано името и. Не съм обидил нито един, и веднага ми скочи някакъв образ, които може много да обича македонците Кирил и Методий, но не виждам да пише на тяхната азбука. Пуснах и една тема в секцията с музика, ще ви бъда благодарен да ми помогнете с този въпрос за македонската музика, защото искам да пусна такава в радиопредаването си. |
||
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поради тоа што многумина пред оваа тема се обидуваа да ја сменат нашата етничка припадност, па тоа им дојде на многумина овде преку нос, па затоа и се појави таа тема. А инаку немој да кажуваш ништо за Св. Кирил и Св.Методиј бидејќи и вие не пишувате на истата азбука. |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа сакав и ја да прашам - зошт ги спомнува св.Кирил и Методи кога нема никаква врска со нив
|
||
Neanticki
Сениор Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од август месец регуларно го следам овој форум и никој не се обидал да ја смени вашата сегашна етничка припадност. Ни еден! |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па целиот муабет околу тоа се врти - само вие може да си дозволите нас Македонците да ни кажете дека не сме Македонци по етничка основа и дека нашата историја не е наша.
Ама се лажете како што ве лаже и вашата држава - вие туркомонголите незнаете каква историја да користите и незнаете кои сте и што сте |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ubedis bugarin e isto taka naucna fantastika
SCIFI |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fina materia |
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Poprvo ke ja naucam mackata da zbora Angliski odkolku da ubedam tataroljubec.
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е па не се хаби
|
||
Внеси реплика | страница <1 155156157158159 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |