|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 155156157158159 277> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си било некое детенце во прво одделение и учителката го прашува: - На гранка стојат 10 врапчиња пука ловџија и отепал 2 колку останале? - 8 учителке! - Е не се 8, другите од страв избегале, но ми се допаѓа како размислуваш. - А јас учителке може да поставам едно? Е вака, ако стојат 3 жени една до една и едната лиже сладолед од горе до доле, другата го лапа цел, а третата само на врвот полека лиже, која од нив е мажена? - Таа што го лижe цел? - Не, таа што има бурма на прстот, но ми се допаѓа како размислуваш |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Скопје се отвори Градска плажа. - Лежалките се бесплатни. За Охриѓани 500 денари. А има и наградна игра: "Кој прв ќе го види шпоретот во Вардар |
|
Dovicinski
Нов член TheTruth Регистриран: 20.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
доаѓам сега од кај баба ми, и носам книга... и децава од маало, малите, цело попладне ме гледаат како јас читам на балкончето и едно мало николче ми вика,... кога ќе бидам голем, и кога ќе пишувам книга, ќе те викнам тебе да ми помогнеш...
Изменето од Dovicinski - 25.Јануари.2011 во 23:09 |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе се жали на доктор.
-Докторе, жена ми скроз се мрднала. Чува 20 мачки дома, смрди ко да умрел некој. - Па, добро, проветрувајте почесто! - Ма немој, па да ми избегаат гулабите |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прават двајца Цигани муабет и едниот му вика на другиот: - Абе знаеш колку било јако да јадеш бурек ? - Не бе, што ти да не си јадел ? - Не бе, брат ми вчера гледал |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
WTF
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се јавува човек што д'тка во полиција и вели:
-Попопополиција?... -Да полиција. -Кококошките на комшијата ми сметаат да спијам.... -Колку ги има? ... -100... -Па ибркај ги,... - му велат од полицијата. -Па ииизззбркав 90 но ооосстанатите ми сссметаат... -Па избркај ги и тие. -Изззбркав 9 но тоа што осстттана пак ми ссссмета.... -Па отерај го и тоа во пи**у матер. -Па му ввииккам иди у пи..пи...пи...пи - ....и сите кокошки се вратија.... леле не можам да престанам да се смеам од вчера вечер |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко бил скопски фраер и фатил некоја згодна риба од провинција. Излегле навечер по кафичите и ја частел пијачки. Го гледаат другарите и го прашуваат која му е рибата:Згодно маче а? Еве да се напиеме неколку пијачки и после идеме кај мене дома.Прошетал така Цветко неколку кафичи, свртел скопска шема, се испофалил насекаде и на крај ја однел женската дома. Кога влегле у спална: - Ајде бе Цветко да те вид...ам сега што мажиште си! - Аааа, сега ја ќе си легнам, и онака сите знаат дека сум те легнал. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажот се прибира дома и нaсекирано и вели на жената: – Имам сериозен проблем на работа... – Драги, сега сме во брак. Никогаш не вели "јас имам проблем", речи "ние имаме проблем". – Добро. Ние имаме проблем на работа. Нашата секретарка ќе има дете од нас |
|
Внеси реплика | страница <1 155156157158159 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |