![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 154155156157158 295> |
Автор | |||
ace_boy ![]() Сениор ![]() ![]() BADBOY Регистриран: 04.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 158 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ke ja pozdravam ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Не ми се верува - ни се налутила?
![]() |
|||
![]() |
|||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
||
Како сте бе? се спремате за празникот на востанието кренато од Аспарух Jосифоски?
![]() |
|||
![]() |
|||
ace_boy ![]() Сениор ![]() ![]() BADBOY Регистриран: 04.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 158 |
||
da be izgleda...so znam i koga i kazav deka ne mesaat mnogu zaradi ip adresata mi vika abe batali gi ![]() |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Ами ти оти не си ја слушаш дадичка? ![]() |
|||
![]() |
|||
||
eee kako ne ke ja slusam...ne sme nie vo site raboti isti samo vo nekoi ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
||
оппааа сега е изменет текстот ![]() Од државите во регионот најдобро е позиционирана Грција на 25 место, Бугарија е 61, Романија 63, Црна Гора 65, Србија 67, Албанија е 70, а Турција 79. Прва на листата и годинава е Норвешка, а по неа се Австралија и Исланд. Најлошо се живее во Нигер, Авганистан и Сиера Леоне, кои се последнорангирани на листата на ОН. Најдолговечни се Јапонците со просечен животен век од 82,7 години, а најкратко живеат жителите на Авганистан - 43,6 години. |
|||
![]() |
|||
||
незнам што се случува - Влахов Мицов - веке користи спелчекер
колумните се корегират кога ги цитирам аба дали ме читат овде аааа ![]() |
|||
![]() |
|||
||
тоа ќе да е
![]() |
|||
![]() |
|||
||
абе дали може да ми се стави титула
Д-р Шеф-Советник (енциклопедист) ![]() |
|||
![]() |
|||
||
многу титули докторе, овај... како ќе треба да ти се обраќаме?
![]() |
|||
![]() |
|||
aLbaneso ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
||
|
|||
Љаеш НЕ касаш !
|
|||
![]() |
|||
||
како сакате - не е проблем
|
|||
![]() |
|||
||
без навреди |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 154155156157158 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |