|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 153154155156157 240> |
Автор | ||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A baba mu??? Delfina... |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто нема сексање во makedonskite државни фирми?
- Затоа што сите се роднини! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Му вели глувиот на глупиот:
- Абе колку се 2+1? -5 -хаха под к*ро ми се скри. |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оди некоја баба на редовен преглед на гинеколог и
овој се зафркава со неа : -Епа бабо ајде честито, трудна си ! -Абе у
ова време човек ни на сопствен прст не може да верува.
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шеф од Кавадарци праќа работник да купи два вагона ракија и да ја достави. Еден месец подоцна работникот се враќа дрво пијан.
- Каде ми е ракијата? – прашал шефот - Ја испив! – одговорил работникот. -Целата ја испи? -Не! Половината! - А другата половина? - Ја продадов! - И што направи со парите? - Ги испив! |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
||
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Грешка
Маж се враќа во ноќта една недела порано од службено патување, и што ќе види во спалната спијат двајца... Зема стап и ги претепува. По некое време влегува неговата жена и вели: - Свекорот и свекрвата дојдоа на гости... |
||
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оди некоја баба на редовен преглед на гинеколог и овој се зафркава со неа:
-Епа бабо ајде честито, трудна си! - Абе во ова време човек ни на сопствен прст не може да верува. |
||
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мајка и син стојат пред излог со скапоцени бунди.
- Ах, колку би сакала една ваква бунда!? - Мамо, не се секирај, тато ќе ти ја купи! - Е сине, сине, да го чекав татко ти и тебе ќе те немав! |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ги собира Велештрумф штрумфовите и им се дере: Абе копуци кога ја штрумфате Штрумфета ви реков да користите штрумфни гумички! Сега е трудна Штрумфета! Ајде да чујам кој идиот не користел штрумфни гумички?! Штама. По 2-3 минути се слуша од задниот ред: мразам штрумфни гумички...
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Три најбитни работи на Јапонец:
1. Јапонија 2. Семејството 3. Тој Три најбитни работи на Босанец: 1. Тој 2. Семејството 3. Јапонија |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Oтишол Цветко во Шведска и кога се вратил раскажува:
- Абе тие се 20 години поназад од нас!!! - Е како е можно тоа? - го прашале комшиите - Е кај нив се уште се е добро |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ТЕСТ
Иван сметал дека е паметен и ја замолил учителката да го префрли директно во гимназија, а оваа рекла дека треба да помине на тест кај директорот. Директорот: Ајде Иван да видиме, 3x4? Иван: 12 Директорот: 6x6 Иван:36 Директорот: главен град на Јапонија? Иван: Токио Тестот продолжил и по половина час Иван не згрешил, на крајот директорот е задоволен, но учителката сака да го праша нешто Иван. Учителката: Добро Иване, кравата ги има четири, а јас ги имам две, што е тоа? Иван: нозе учителке. Учителката: Точно. Што има во твоите панталони а во моите го нема? Директорот е изненаден од ова прашање. Иван: Џебови учителке Учителката: Точно. Каде жените имаат највиткани влакна? Директорот на ова прашање се подготвува да интервенира, но иван одговара. па во Африка учителке. Учителката: што е меко а во рацете на жената станува тврдо? Директорот ги кокорил очите ама Иван одговорил, Лакот за нокти учителке. Учителката: Што е тоа што мажите и жените го имаат на средината од нозете. Иван: колена учителке. Учителката: Што кај мажените жени е пошироко отколку кај немажените ? директорот после ова прачање неможе да им поверува на своите уши, но Иван одговорил....креветот учителке...... Учителката: Кој дел од моето тело е често највлажен? Иван: Вашиот јазик учителке Учителката: Кој збор почнува на буквата п, а означува нешто што може да биде влажно или суво и што мажите сакаат да го гледаат? Иван: Пат Директорот без здив целиот жива вода од пот, го прекинува тестирањето и вели.....Нема да те пратам во гимназија туку дитектно на факултет! Дури и јас би одговорил погрешно на сите овие прашања. Наравоучение. Човек со годините станува ПЕРВЕРЗЕН! |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто во УС морнарица повеќе примаат непливачи од пливачи? |
||
Внеси реплика | страница <1 153154155156157 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |