IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Југоносталгичар сум...признавам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Југоносталгичар сум...признавам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 152153154155156 213>
Автор
Порака
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:34
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

mu rece kjoriot na slepiot ......... vidi go drvono голема%20насмевка

a drvoto nikade go nema, neli ?
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:35
голема%20насмевка
Кон врв
FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 370
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:36
вие сте слепите !!! не викам дека не било убаво... можеби вас ви било убаво тогаш, но тито не ја признал МАКЕДОНИЈА !
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:37
sekogas vikas ? трепкање
Кон врв
denis1989 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јануари.2009
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:37
Originally posted by ZoraNaSlobodata ZoraNaSlobodata напиша:

Dolznost bese na anti fasistickata alijansa da ne priznae kako drzava.Se borevme protiv fasizmot i dobivme drzava,Tito e faktor 0 tuka.

da ama kako pokraina na srbija vo kraljevine jugoslavija i ne prizna tito i pomirete se so toa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:39
Originally posted by FILIP toa sum JAS FILIP toa sum JAS напиша:

вие сте слепите !!! не викам дека не било убаво... можеби вас ви било убаво тогаш, но тито не ја признал МАКЕДОНИЈА !

ti da ne si nekoj potomok na VANGA ? збунетост jasnovidec голема%20насмевка
Кон врв
ThePPPTrooper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
АнтиКомунист..

Регистриран: 12.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 581
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ThePPPTrooper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:40

Брат, се е ок, јас те разбирам, и од ваша страна сум (ЗораНаСлободата, ти, Буги...итн) ама која е целта овде да се убедувате...Тито е умрен пред 30 години, а и темата нека си остане за ЈУ-носталгијата, нека си се потсеќаат, дај ние ќе отвориме анти-ЈУ група

и ако некогаш го убедите Мирослав дека не чинела Југославија, кажете ми обавезно, мене косата ми падна од дебатирање со Титовиве деца дома, моите родители

поздрав
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:42

ja priznal i toa kako...da ne bese toj koj znae sto ke bevme sega...Juzna Banovina ili vardarska banovina...taka da edno golemo blagodarenie do TITO...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:42
хехехе од каде знаеш... МОЖЕБИ и мислам дека не е во ред тоа што го напиша горе...
„ti si DRUZE , infiltriran so namera da go miniras najdobriot forum vo MKD ....... LAZES “
Значи не ти одговарам... и одмаааа лупај глупости навредува... обидувај се да да го исфрлиш противникот... т.е. НЕИСТОМИСЛЕНИКОТ така ли ви учеше тито??????????

Кога не мисли исто како тебе убиј го, отстрани го... познато ми е ова... ништо неочекувано од страната на тито
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:43
Originally posted by nema sto nema sto напиша:

ja priznal i toa kako...da ne bese toj koj znae sto ke bevme sega...Juzna Banovina ili vardarska banovina...taka da edno golemo blagodarenie do TITO...

ЕХ! ти сигурно немаше да бидеш!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:43
Originally posted by ThePPPTrooper ThePPPTrooper напиша:

Брат, се е ок, јас те разбирам, и од ваша страна сум (ЗораНаСлободата, ти, Буги...итн) ама која е целта овде да се убедувате...Тито е умрен пред 30 години, а и темата нека си остане за ЈУ-носталгијата, нека си се потсеќаат, дај ние ќе отвориме анти-ЈУ група

и ако некогаш го убедите Мирослав дека не чинела Југославија, кажете ми обавезно, мене косата ми падна од дебатирање со Титовиве деца дома, моите родители

поздрав

e zosto za tebe ne mozam i ne smeam da kazam i pomislam nisto nelogicno ? ......... sekoj zbor ti e na mesto ..... sekoja cest не%20вреден .... sepak , za MAKEDONIJA ima perspektiva ..... samo poradi takvi kako tebe ... uste ednas , sekoja cest среќа

Изменето од miroslav_g8 - 08.Јануари.2009 во 16:44
Кон врв
denis1989 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јануари.2009
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај denis1989 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:49
Originally posted by nema sto nema sto напиша:

e i jas to mu kazuvam ama se pra patrioti so sila
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:49
хехех можеш кажи, но гледам дека претеруваш... сакаш да ме нема овде, шириш ЈАКИ невистини... за да ме нема овде па онда да газдуваш... т.е. да бидеш ти во право...

ThePPPTrooper   океј може да отвориме анти ЈУ тема се согласувам!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 16:49
хехехе, не се правам патриот со сила, ЈАС СУМ ПАТРИОТ!!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 152153154155156 213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.