IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали е лошо ако веќе си 21 и немажена?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали е лошо ако веќе си 21 и немажена?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 40>
Автор
Порака
nena34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Март.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1435
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 00:02
Loso e ako si mazena.More setaj uste se ke si dojde
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 00:24
"Дали е лошо ако веќе си 21 и немажена?"
добро зафркаваш или што..
еве јас имам 21 и мислам дека е лошо баш кај тие што се мажени пред 21,зошто уште не се свесни за многу работи
.....јас би сакала така порано да си го најдам вистинскиот откако ке се средиме да се мажам иако помала....но ако не сум сигурна дека тоа е тоа дека нема да ме прави среќна цел живот до кај 27 сигурно не би се мажела...ќе си чекам каков што сум си сонувала од секогаш...а не дај Боже до тогаш да не ме најди..тогаш ке играме на други карти ..дај што дајш.. само да е домаќин и да е нормален
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 00:24
21?????

-Zdravo,jas sum Irenica,imam 24 godini i ne sum mazena!

-Zdravoooo Irenicaaaa!

Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 00:38

во времето на баба ми било лошо, стари моми биле тие со 21 а што не биле мажени, а во ова време мислам дека е лошо да си мажена а да не си завршила факултет и се тоа, обично мислат дека девојката останала трудна и затоа се омажила
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 01:00
Originally posted by Monuska Monuska напиша:

во времето на баба ми било лошо, стари моми биле тие со 21 а што не биле мажени, а во ова време мислам дека е лошо да си мажена а да не си завршила факултет и се тоа, обично мислат дека девојката останала трудна и затоа се омажила

vo vremeto na baba ti /baba mi devojko togas ma ne znaele sto e toa "fakultet" ejjj
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 01:07
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

vo vremeto na baba ti /baba mi devojko togas ma ne znaele sto e toa "fakultet" ejjj

Зборам за сега, дека ако на сред студии одеднаш ти текне да се мажиш сите мислат дека си трудна. А дека не знаеле за факултет, не знаеле.
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 01:09

Зборам за сега, дека ако на сред студии одеднаш ти текне да се мажиш сите мислат дека си трудна. А дека не знаеле за факултет, не знаеле.

e pa za sea.....kolku sto znam koleskite ne se mazat....ama skolskite od sredno uste sovreme si ja "naredija" rabotata
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 01:12
mnogu e losho - pogotovo za toj so kje ja zeme posle 5 6 godini плазење
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 01:13
ееееее тие немаат 21, и за нив сигурно е лошо... па после ајде абортуси, посвојувања.... ај да не зборам многу и јас сум уште во таа зона
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 01:15

ееееее тие немаат 21, и за нив сигурно е лошо... па после ајде абортуси, посвојувања.... ај да не зборам многу и јас сум уште во таа зона

e pa site bea togas na 17,18 godisna vozrast.....a ako ti si vo taa zona....be carefull (ustvari dovolno si zrela da sfatis sto znaci toa i dali da se vpustis vo bracni vodi ili ne)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 01:20

e pa site bea togas na 17,18 godisna vozrast.....a ako ti si vo taa zona....be carefull (ustvari dovolno si zrela da sfatis sto znaci toa i dali da se vpustis vo bracni vodi ili ne)

фала за советот, и сигурно не би се впуштила во брачни води од сега (бррр се наежив), и се надевам нема да се најдам во принудна ситуација
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 01:21
prinnudna situacija hehehe.....devojko....ako ne si napravis sama kako moze da se najdes vo prinudna situacija?????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 01:28

prinnudna situacija hehehe.....devojko....ako ne si napravis sama kako moze da se najdes vo prinudna situacija?????

да во право си, јас никогаш не би ризикувала, но многу девојчиња превземаат такви ризици на многу рана возраст па сами се доведуваат во такви ситуации што ги решаваат со брак
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 01:29
pa da dobro.....toa ne e nesto novo.....nego doprva i vleguva vo moda...ako veke ne e
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.