![]() |
|
Дали е лошо ако веќе си 21 и немажена? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 40> |
Автор | |||
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Loso e ako si mazena.More setaj uste se ke si dojde
|
|||
![]() |
|||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
||
"Дали е лошо ако веќе си 21 и немажена?"
![]() еве јас имам 21 и мислам дека е лошо баш кај тие што се мажени пред 21,зошто уште не се свесни за многу работи .....јас би сакала така порано да си го најдам вистинскиот откако ке се средиме да се мажам иако помала....но ако не сум сигурна дека тоа е тоа дека нема да ме прави среќна цел живот до кај 27 сигурно не би се мажела...ќе си чекам каков што сум си сонувала од секогаш...а не дај Боже до тогаш да не ме најди..тогаш ке играме на други карти ..дај што дајш.. само да е домаќин и да е нормален |
|||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|||
![]() |
|||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
||
21?????
-Zdravo,jas sum Irenica,imam 24 godini i ne sum mazena! -Zdravoooo Irenicaaaa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|||
![]() |
|||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||
Дали е лошо ако веќе си 21 и немажена?
во времето на баба ми било лошо, стари моми биле тие со 21 а што не биле мажени, а во ова време мислам дека е лошо да си мажена а да не си завршила факултет и се тоа, обично мислат дека девојката останала трудна и затоа се омажила |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
vo vremeto na baba ti /baba mi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||
Зборам за сега, дека ако на сред студии одеднаш ти текне да се мажиш сите мислат дека си трудна. А дека не знаеле за факултет, не знаеле. |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
e pa za sea.....kolku sto znam koleskite ne se mazat....ama skolskite od sredno uste sovreme si ja "naredija" rabotata ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
mnogu e losho - pogotovo za toj so kje ja zeme posle 5 6 godini
![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
||
ееееее тие немаат 21, и за нив сигурно е лошо...
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
e pa site bea togas na 17,18 godisna vozrast.....a ako ti si vo taa zona....be carefull ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
фала за советот, и сигурно не би се впуштила во брачни води од сега (бррр се наежив), и се надевам нема да се најдам во принудна ситуација |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
prinnudna situacija
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
да во право си, јас никогаш не би ризикувала, но многу девојчиња превземаат такви ризици на многу рана возраст па сами се доведуваат во такви ситуации што ги решаваат со брак |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
pa da dobro.....toa ne e nesto novo.....nego doprva i vleguva vo moda...ako veke ne e
![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |