IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали и колку ви смета минатото на партнерот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали и колку ви смета минатото на партнерот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 25>
Автор
Порака
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2008 во 23:50
Sekoj ima minato, a za da imas ubava segasnost i srekna idnina najdobro e minatoto da go ostavis tamu kaj sto si e .... vo minatoto намигнувањеголема%20насмевка
Кон врв
Tiger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 234
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 00:10
Секој има свое минато,минтаото на партнерката неможам да речам дека нема да ми смета ако пред тоа имала незнам какво минато...ама затоа па ако имала ептен грозно минато нема да бидам со неа...односно ако го знам нејизното минато уште пред да ми стане партнерка ке биде пресудно дали јас ке бидам со неа или не без разлика колку ми се допага итн...а доколку го дознаам нејзиното минато откако веке ми станала девојка и сепак не ми е сеедно да ја оставам,ке видам значи дали она се кае и жали за нејзиното такво минато итн...на крај краева времето неможе да се врати
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 01:43
Ne mi smeta,samo ako ne se mesha vo segasnosta
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
tema Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Јули.2008
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tema Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 01:53
NEKOJ SAMO SE ZALAZUVA DEKA ZIVEE VO SEGASNOSTA-REALNOSTA
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 02:35
НЕ СЕ ЗАЛАЖУВА,СЕКОЈ ЖИВЕЕ ВО СЕГАШНОСТА.........КАКО ОВА СЕГА КЕ СТАНЕ МИНАТО АКО НЕ Е СЕГАШНОСТ
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 02:40
НЕКОГАШ ИМА ВРСКА........ЕДЕН ДЕЧКО МИ БЕШЕ ОДБИВЕН,ПОРАДИ НЕКОИ ЛИЧНОСТИ СО КОЈ ШТО ПОМИНАЛ........КОЈ ЌЕ СЕ СЕТЕВ.......БЛУЕШНИЦИ МИ БЕШЕ(А ТОЈ БЕШЕ ДОБАР)
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 10:52
Уф, кога ќе помислам како му скокала, му ја лижела потта и некои други секрети му голтала, плачела по него и пари му давала и уште го сакала повеке од мене,ми се причинува како најголемиот кујнски нож ме довикува со предизвикувачки глас - Земи ме, убаво ке биде, таа мора да плати за се !
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 11:00
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 11:20
Па уште ако нејзините поише го сакале тој некој пред мене, а ја како сум вол непрокопсан, ми текнува на Хаг и како ме влечат со лисици заради ...
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 11:28
Pa neznam ...nema da mi smeta ....ama ke me kopka da go doznaam.... toa zatoa sto sum ljubopiten ne za drugo
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 11:29
mi smeta ako mu e poubavo od segasnosta
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 11:30
Originally posted by KUKOC7 KUKOC7 напиша:

Pa neznam ...nema da mi smeta ....ama ke me kopka da go doznaam.... toa zatoa sto sum ljubopiten ne za drugo

некој ќе се препознае тука,... жими се...

.... .... ... ...
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 11:32
Originally posted by BisernA BisernA напиша:

Originally posted by KUKOC7 KUKOC7 напиша:

некој ќе се препознае тука,... жими се...

.... .... ... ...

a ti se prepozna vo ova ? :)
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 11:38
не јас,... ќе се јави тој што се препознал
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.