|
Фитнес совети и муабетења |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 23> |
Автор | |
elena laser
Нов член Регистриран: 06.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vezbam veke 1 godina intenzivno oslabev 10 kg ali edno ne mozam da oslabam.imam poveke od normalno salo izmegu miskite i gradite kako da go skinam toa salo.vezbam za race za gradi ali nikakao ne se namaluva se se namali ali toa ne.dali imate nekoj sovet?
|
|
izabella19
Нов член Регистриран: 03.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo bi sakala da gi zacvrstam moite stomacni muskuli, vo tekot na godinata retko vezbam nemam dovolno vreme, samo leto mi se naoga za vezbanje, pa ako moze da mi dadete nekoj sovet kako najefikasno i najbrzo toa da go ostvaram, sto bi trebalo da vklucam vo sekojdenvnata ishrana a sepak da ne bide mnogu nagla promena, a i ne sakam nekoi muskulista samo da mi bide poramen stomakot
se nadevam ke mi dadete nekoj predlog |
|
elena laser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo odkazise od blagoto i od sekerot koga ne vezbas toa najmnogu mu steti na organizmot a i posle 8 nema jadenjee:)
|
|
elena laser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe kade e ovaj batt,s so go nema se izgubi?
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одамна го нема него
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
elena laser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ti so vo ovaa tema sportist si ili?ne gledam poraki tvoj ovdeka mnogu na koja tema gi imas tie 2000 potroseno:)?
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2000? девојко грешка си за постовите...појке од 2000 имам и далеку од спортист сум, само пратам спорт
|
|
|
|
elena laser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro de ne se nerviraj tolku:)izvini so zgresiv za brojkata:)
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се нервирам
|
|
|
|
elena laser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se nervirajjjjjjj
|
|
igor666
Нов член Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako do pogolema telesna tezina ne mozam nikako da e zgolemam sum probal so proteini tribulsi kreati i nikako ne mozam da kacam poveke od 2 kg pozdrav nekoi vikaat deka glutamino bil dobar
baram sovet poz. |
|
Nenad_Jerry
Нов член Регистриран: 12.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo
sakam da ja zgolemam mojata muskulna masa dali imate nekoj sovet za nacinot na ishrana koj da mi bide,mislam koja hrana da ja konzumiram vo tekot na denot pred i posle trening Sto da konzumiram. ve molam mi treba sovet |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam ona sto se vika lazica figura - gorniot del od teloto mi e slab, tenka polovna, a debeli noze. Sekogas se debeleam vo nozete. kolku i da oslabam nozete pak mi se debelki. Aj daj te sovet. Sto sport da izberam, kako da pocnam zasto sum mrzlivka........
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav. Za pocetok napisi kako izgleda tvojot dneven plan na ishrana, pa ke probame da ti pomogneme. |
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |