![]() |
|
НАЈНОВО во излозите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 77> |
Автор | |
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
![]() ![]() Изменето од CONTESSA - 15.Март.2008 во 03:46 |
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbuneta ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
prv pat sum na ovoj forum i bas mi e ubavo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbuneta ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
mnogu pozdrav do cintessa i irenica bas mi se svida sto imaat taka ubav vkus za izbor na garderoba. Jas imam problem so kombiniranjeto na parcinja .Kupuvam mnogu a sepak mislam deka ne znam da gi spojam i da gi nosam.Na primer zosto kupiv jeans suknja do kolena koga ne znam kako da ja kombiniram.Rabotam vo kancelarija i mora da sum taka po elegantna.Mozam da kazam deka mozam da si priustam nekoi po dobri parcinjaama ete nekako <<<<<
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
ako nemas ozbilni nameri so mene, da si go smenis nikot !
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
ZBUNETA,
ne mu veruvaj na ZBUNET! ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mislis ke ja izlazam i onadam ? Za dzabe ?
|
|
![]() |
|
izvini zbunet vednas menjam
![]() |
|
![]() |
|
Site zeni se isti
![]() |
|
![]() |
|
KOGA CE SE JAVAT CONTESSA I IRENICA
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |