IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовни СОВЕТИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовни СОВЕТИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 62>
Автор
Порака
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2009 во 13:46
Originally posted by karamelka karamelka напиша:

Imam eden golem ljuboven problem. Mozebi poveke od 5 godini sum zaljubena vo edno momce.Mislam deka porano eden od drugarite mu ima spomnato deka go simpatiziram.No toj nikako da pokaze interes za mene , iako izleguvame na isti mesta. Jas sum drugarka na negovata bivsa devojka so koja e bil vo dolga vrska i taa e vo naseto drustvo i nemozam so nikogo da spodelam za toa . Mislam deka pricinata e toa, sto i toj ne saka da mi se doblizi. Dovolno e da mi kaze zdravo za da bidam srekna cela vecer .Premnogu go sakam i ne znam sto da napravam , da bideme zaedno. Moze li nekoj da mi dade ljuboven sovet :)))

Батали го. Штом не покажува интерес, а мислиш дека некој од другарите му има кажано дека го симпатизираш - не вреди.
А и пет години не се малку.
Ти го симпатизираш 5 години, а тој - ништо! Не дава никаков знак, а? размислување
Барај си друг.
Јас барем така би направила намигнување

You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2009 во 14:11
после пет години играње на ловец и плен мислам дека треба да ти е јасно дека залудно си го трошиш времето...да станува збор за пет месеци и би те разбрала ама пет години...ејјјј...знаеш ли колку е тоа залудно изгубано драгоцено време...колку неприметени погледи од други момчиња имаш тука...колку пропуштени забави...колку неостварени љубови...
време ти е да се тргнеш и да почнеш да разгледуваш малку околу себе...можеби некој друг по тебе пател сите тие пет години а ти си ги поклонила некому кој не ги заслужува...
а велиш и дека си другарка на неговата бивша...не вреди верувај да ја изгубиш другарката
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2009 во 14:26
не ни размислувај два пати...не е само тој на светот,време е да најдеш нова љубов и да го надоместиш изгубеното време...
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2009 во 14:59
значи,... сите проблеми тука ќе си ги кажувате
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2009 во 20:40
Abe sturec rame za placenje mora da se ima...makar virtuelnoсреќа

“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
TAMARA_CRESA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2009
Поени: 40
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TAMARA_CRESA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2009 во 19:29
VO VRSKA SUM SO EDEN DECKO MESEC DENA NO SE USTE NE OSEKAM NISTO ZA NEGO A COVEKOT E PREKRASEN VO SEKOJ POGLED, STO DA PRAVAM???
DAJTEMI SOVET
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2009 во 19:31
Нема да го засакаш НИКОГАШ
биди слободна мора ли дечко да имаш
Кон врв
TAMARA_CRESA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2009
Поени: 40
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TAMARA_CRESA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2009 во 19:34
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

Нема да го засакаш НИКОГАШ
биди слободна мора ли дечко да имаш

paa sakam da go zaboravam bivsiot
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2009 во 19:35
Ами нели сакаше да пробаш со женско?збунетостзбунетостзбунетостзбунетост

Сега промена си направила?-Wow!
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2009 во 19:37
Супер, ако има некој инструктор, учител и не знам што друго, кој може да помогне некој да се вљуби....слободно нека ме извести и мене.голема%20насмевка
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2009 во 20:23
бегај бегај бегај далеку од мене...тоа да му го кажеш на тој...
ако не чувствуваш ништо за еден месец,нема да почувствуваш ни по една година...
Кон врв
riki1899 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2008
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај riki1899 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2009 во 23:14
sonce ako ti e ubavo so nego teraj nema sto da mu ja mislis, pa kojznae mozebi ke go zasakas,a mozebi i ne,... jas vo takva situacija bi teral i uspat bi baral i nesto povkusno,nesto sto poveke bi mi odgovaralo...ama nikogas ne se znae,taka da...teraj,uzivaj i ne se zamaraj
    basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?      
Кон врв
kika89 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Декември.2009
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kika89 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 01:57
имам 18 години, и имам врска од 2 години. Овој период од 2 години беше проследен со 2 скарувања и тоа за глупости, па еве сега веќе 3 месеци сме повторно заедно...но, некако во последно време дечко ми пробува да почни со допирање на интимните делови, а јас не знам дали да му дозволам, со оглед на тоа што сето ова води до односи, а јас сеуште не сум доволно спремна за тоа.Тој ме убедува дека нема да имаме ништо се додека не решам јас, но сепак ми е страв....а исто така ми е страв и од разните зборувања и оговарања (иако не е таков по карактер)...

P.S. Постојано ми кажува дека ме сака, и ме убедува дека подобро е да почни вака, постепено.....

Ве молам помогнете ми.......БЛАГОДАРАМ ОД НАПРЕД
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 02:07
Originally posted by kika89 kika89 напиша:

имам 18 години, и имам врска од 2 години. Овој период од 2 години беше проследен со 2 скарувања и тоа за глупости, па еве сега веќе 3 месеци сме повторно заедно...но, некако во последно време дечко ми пробува да почни со допирање на интимните делови, а јас не знам дали да му дозволам, со оглед на тоа што сето ова води до односи, а јас сеуште не сум доволно спремна за тоа.Тој ме убедува дека нема да имаме ништо се додека не решам јас, но сепак ми е страв....а исто така ми е страв и од разните зборувања и оговарања (иако не е таков по карактер)...

P.S. Постојано ми кажува дека ме сака, и ме убедува дека подобро е да почни вака, постепено.....

Ве молам помогнете ми.......БЛАГОДАРАМ ОД НАПРЕД

Одговорот на твоето црвено болдирано прашање е синото болдирано.
Ете ти го одговорот. среќа
Зошто да правиш нешто што не сакаш и нешто за кое не се чувствуваш доволно спремна?

You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,405 секунди.