|
КАДЕ СТЕ? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 20> |
Автор | |
Јабанџиче
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
малку зезање е ок... само немојте по многу зезање..оти ваму-зезање,таму-зезање...умо ке ни излези...како ке си ојме назад после без ум
|
|
One life,one love!
M A C E D O N I A |
|
Diki
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bozee dobri ste site, ali nemojte da me pogresno sfatite, koga ponekogas pisuvam na postovite i dobro i loso, koga mi e loso mnogu sum pokvarena, zalno i pateticno, ali se izvinuvam na site, ako gi povrediv, iako ne ve znam, ali mili ste mi.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па секако дека се ширум светот. Што мајка бараат во македонија?????????? Изменето од orlov - 29.Ноември.2007 во 00:55 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Beti Ohridska
Нов член Регистриран: 28.Мај.2008 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Windsor, Ontario
|
|
IgorBKU
Нов член Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
berlin, good old germany...
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naskoro vo Dakar
|
|
laki svedska
Група Регистриран: 18.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Procitav necij post deka vo italia e okej i deka tamo samo cveke cveta......mozam da kazam deka tie ljuge najverojatno ne videle nekoja druga evropska zemja ?!?!? Posle francija italia mi e na vtoro mesto od omrazenite evropski zemji (zapadno evropski) i toa ke vi kazam zosto a sum bil i vo dvete zemji po nekolku meseci Francija poradi kriminalot , ja bev vo Paris i toa vo prva zona i na ulica vo sekoe vreme mozes da kupis droga ili na najmis prostitutka bez nikakov problem....i uste nesto dzeparosi kolku sakas i po cel den slusas brza pomos ili policija viu..viu..viu..viu..viu.. haos... neizdrzlivo,da mi platat ne bi ziveel vo paris a da ne zborime za stanovite se se toa ruini koi sekoj den mislis deka gi gledas za posleden pat.....no toa bese za francija Italia bev vo Piacenza....i pak prostitutki, droga i mnogu..mnogu...Romi bez razlika dali se od bivsite ju-prostori od Rumunija ili od Bulgarija i pravat lom samo se krade ,krade, krade bezobzirno i normalno pa policija nasekade dali civil ili vo uniformi i pak viu..viu..viu.. samo raka na srce ne kako vo Paris |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
laki... a vo svedska ne e li taka? i vo svetska gi ima sigurno tie raboti, samo sto se na "odredeni" mesta!
sekoja drzava si ja imat svojata ubvavina, na svoj nacin, no vo sekoja drzava ina kriminal... |
|
laki svedska
Група Регистриран: 18.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cesto odam vo Geteborg i najlosa naselba e bergjön i toa znaes zosto samo zatoa sto vo poslednive 15-20 godini imalo dve ubistva i drugo sto se kradat mp3 od kolite i toa pretezno od stari koli. Ne velam deka ovde nema kriminal no veruvaj deka toa ne se ni primetuva i ako ti kazam deka vo mojot grad policijata ne raboti sekoj den a i koga raboti raboti samo do 12 na pladne nema da mi veruvas neli !?!?!? |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti veruvam laki, no ti ne mozes paris so tvojata "selo" da go sporeduvas, sekoja drzava si ima i pozitivni i negativno strani
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na "gospod " zad,...grbot!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
hextrom
Нов член Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Svedska ama sega vo mAKedonija!
|
|
victoria
Нов член Регистриран: 21.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e vazno kade sme tuku so kogo sme . Naskoro idam MK!!!
Изменето од victoria - 22.Јуни.2008 во 11:07 |
|
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |