IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Што би им кажале на професорите ??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што би им кажале на професорите ??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 32>
Автор
Порака
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 23:03

ne znam koja e poentata da se pravite bogovi i svetci ako rabotite vo uchilishta ?? збунетост ne ste edinstveni vo svetot.... i davate uzhasno losh primer za nas... тага

Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 23:51
Денес, на овие години, кога среќавам некој професор, дрско го/ја гледам, таа/тој ме препознава и просто ми ги чита мислите: “Ех старо аро, колку се тресев од тебе, а ти си бил/а.... .како можеше ма да се изживуваш така со нас? ама и ти кутра што си знаела, разочарана од дома, можеби надрндана од мажот па ај сега ќе се истурам на децава...бог да чува“
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2010 во 14:47
ММ убаво мислиш.
Обично е така. Дома имаат некои проблеми, па се истураат на нас, ученицителутина
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2010 во 13:06
Aj so zdravje da si gi koristite laptopiteголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2010 во 14:18
Се гледаме на 15тибакнеж
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2010 во 08:07
Професори, професори како ќе им зборувате на студентите за морал и етика?тага
Доктори на науки - вечни корисници на Домот за постдипломци
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2010 во 21:19
Ич не ве сакам.
И знам дека и вие мене не ме сакате.
Па зашто тогаш сте такви давежи!?
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2010 во 11:32
чисто информативно...кога резултати
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2010 во 10:42
Кој те тераше да потврдиш да бидам претседател, ма!?не
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2010 во 10:44
а ти бе тигарке не можеше да и одбиеш?неплазење големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

би и рекол на таа по биологија: еј , срцка си...големо%20гушкање

Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2010 во 17:08
јас прво овој фолки би го каменувал па би и рекол на класната: за рамот пари не давам па и да ме отепаш
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2010 во 21:06
Ако слушам панк, не значи дека идам во парк и се дрогирамизненадувањенене
Срам да ти е!тагане
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2010 во 21:12
Ти да не си помислил да му се лутиш на фолки...
Биологија доби (полу)поклонета двојка... и ми рече дека уште малку ќе ме потпрашала и ќе ми пишела тројкаголема%20насмевка
трепкање
трепкање
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2010 во 16:38
јас денес си се истресив со професорот по ел технички материјали: ми вика излези на табла му реков не излегувам зошо немам научено и пак ми вели и така се неколку пати кога ми пукна и го отерав у пм и така не мора нишо да велам
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.