|
Што би им кажале на професорите ?? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 32> |
Автор | |
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam koja e poentata da se pravite bogovi i svetci ako rabotite vo uchilishta ?? ne ste edinstveni vo svetot.... i davate uzhasno losh primer za nas... |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес, на овие години, кога среќавам некој професор, дрско го/ја гледам, таа/тој ме препознава и просто ми ги чита мислите: “Ех старо аро, колку се тресев од тебе, а ти си бил/а.... .како можеше ма да се изживуваш така со нас? ама и ти кутра што си знаела, разочарана од дома, можеби надрндана од мажот па ај сега ќе се истурам на децава...бог да чува“
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ММ убаво мислиш.
Обично е така. Дома имаат некои проблеми, па се истураат на нас, учениците |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj so zdravje da si gi koristite laptopite
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се гледаме на 15ти
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професори, професори како ќе им зборувате на студентите за морал и етика?
Доктори на науки - вечни корисници на Домот за постдипломци |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ич не ве сакам.
И знам дека и вие мене не ме сакате. Па зашто тогаш сте такви давежи!? |
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чисто информативно...кога резултати
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој те тераше да потврдиш да бидам претседател, ма!?
|
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а ти бе тигарке не можеше да и одбиеш?
би и рекол на таа по биологија: еј , срцка си... |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас прво овој фолки би го каменувал па би и рекол на класната: за рамот пари не давам па и да ме отепаш
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако слушам панк, не значи дека идам во парк и се дрогирам
Срам да ти е! |
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти да не си помислил да му се лутиш на фолки...
Биологија доби (полу)поклонета двојка... и ми рече дека уште малку ќе ме потпрашала и ќе ми пишела тројка |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас денес си се истресив со професорот по ел технички материјали: ми вика излези на табла му реков не излегувам зошо немам научено и пак ми вели и така се неколку пати кога ми пукна и го отерав у пм и така не мора нишо да велам
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |