IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Кој ја уназадува Македонија?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој ја уназадува Македонија?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 26>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 14:05
GLUPCHO!!,....hahaha,....izgleda,ne si bil ti tolku,...смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 14:35
Не Глупчо...туку со Б ...ГлуБчо...
Кон врв
Gorg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Март.2008
Поени: 142
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 14:44
Originally posted by kire_nedelkov kire_nedelkov напиша:

Za razlika od vaseto razbiranje, vo koe Makedonija moze da bide samo (citiram) 'toalet hartija', vo moeto i na vistinskite MAKEDONCI... taa NE E NICIJA toalet hartija. NI na amerika, a IC PA NE na srbija.

znaci voopsto ne me interesiraat amerikanskite interesi. Me interesiraat nasite. a ako uspeeme da koristime enda svetska velesila za NASETO DOBRO, "so be it". Nema da gi zrtvuvam nasite interesi, vo ime na "praznoto" i lazno bratstvo od sever.

E od vakvi "GOLEMI" MAKEDONCI koi se cukaat vo gradi i za koi site ostanati se MALI MAKEDONCI, Makedonija si trpi so vekovi.

A be kirca kako se ohrabruvas sebe si i nekogo da kvalifikuvas kako Nemakedonec ili pomal makedonec od na pr. tebe, koga ne go ni poznavas...kako mozes da kvalificiras nekogo deka bi go prodal imeto, za vlez vo NATO, ako ne si go cul so tvoi usi toa da go kazuva...da ne si Baba Vangja slucaitetno. Tvoite diskusii, ama bas site, se na taa linija, petokolonaska...anatemiziranje na site koi se porazlicni od drugite i cim nekoj misli porazlicno od tebe, odma e nemakedonec, predavnik, komunjar...mene mi lici ova na TOTALITARIZAM.

I uste nesto: Znaes li koj javno se fali deka e golem makedonec? - onoj sto vo sebe ima nabien kompleks na niska vrednost i nedefinirana nacionalna esencija - floating object.
Sakaj go svojot sosed, no pazi se da ne te fatat
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 14:54
Originally posted by Gorg Gorg напиша:

E od vakvi "GOLEMI" MAKEDONCI koi se cukaat vo gradi i za koi site ostanati se MALI MAKEDONCI, Makedonija si trpi so vekovi.

A be kirca kako se ohrabruvas sebe si i nekogo da kvalifikuvas kako Nemakedonec ili pomal makedonec od na pr. tebe, koga ne go ni poznavas...kako mozes da kvalificiras nekogo deka bi go prodal imeto, za vlez vo NATO, ako ne si go cul so tvoi usi toa da go kazuva...da ne si Baba Vangja slucaitetno. Tvoite diskusii, ama bas site, se na taa linija, petokolonaska...anatemiziranje na site koi se porazlicni od drugite i cim nekoj misli porazlicno od tebe, odma e nemakedonec, predavnik, komunjar...mene mi lici ova na TOTALITARIZAM.

I uste nesto: Znaes li koj javno se fali deka e golem makedonec? - onoj sto vo sebe ima nabien kompleks na niska vrednost i nedefinirana nacionalna esencija - floating object.

Во право си... Остај го Кирца нека заврши средно, па може ќе му дојде памет... Детето не е упатено и има потреба нон-стоп да се докажува како Македонче... Само тоа го прави многу погрешно... Но кога ќе се избања ќе свати...
Кон врв
Urednik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 104
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Urednik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 17:58
Али Ахмети. Никој друг.
,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,,
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 19:55

Ама  и Али Ахмети....остана уназаден...и тоа повеќе од
    колку што очекуваше..............голема%20насмевка
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 19:59
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Originally posted by *moon* *moon* напиша:

Георгиевски од Бугарија предвидува црни сценарија за Македонија

Овие избори првенствено воопшто не беа неопходни, изјавил порнаешниот македонски премиер, Љубчо Георгиевски, во емисијата “Коритаров Лајв“ на бугарската Нова ТВ.

Тој тврди дека Македонија изгубила скапоцено време пред средбата на НАТО во Бук*решт, но и по неа, за до јули да го реши проблемот со Грција и да влезе во Алијансата. Георгиевски изјавил дека овие парламентарни избори го одлагаат датумот за влез во НАТО и отпочнувањето преговори за членство со Европската унија. Убедливата победа на ВМРО-ДПМНЕ нема да и донесе ништо ново на Македонија, оти одамна опстојува принципот за правење на федерална влада, искоментирал тој. Георгиевски прогнозирала дека избирањето на партнер од една од албанските партии ќе доведе до “радикализација на другата албанска партија“.

Поранешниот премиер и лидер на ВМРО-ДПМНЕ рекол дека Македонија не излегла од политичката криза од 2001 година, бидејќи сеуште опстојуваат двата основни проблеми - оној со Грција за името и оној со албанските барања во Македонија. Георгиевски дополнил дека овие избори даваат основа за нов список од барања на албанското малцинство, нешто што може да доведе “дури до постепено растурање на македонската државност“.

“Може да се каже дека овие избори се почетокот на една нова државна криза за Македонија“, рекол Љубчо Георгиевски.

Што не интересира тоа Бугариште што рекло...!!! Нека си живее мирно (ако меже) во Благоевград и не ни треба негово мислење...

dobro kako mozevte ko telinja da bleete vo ovoj idiot koga ve vodese
arno vi velevme, ama ne ne' slusavte!
eve sega pak ne ne' slusate....more.....

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 20:26
samite si se krivi,...samo,...za uteha,...se vadat so toa shto ne se ,...sami !
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Zorge Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Мај.2008
Локација: Russian Federation
Поени: 78
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zorge Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 23:32
Само Али Ахмети.
,,РАБОТАМ СПОРЕД ЛОГОРИТАМСКА ТАБЛИЦА,,
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:28
Mislam deka naskoro ke mu ja ispeeme na AHMETI,

a sad adio ,
a sad adio ,
i kozna kad ,
i kozna gde.
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:30
toj film se uste ne e predviden za snimanje ..... a tesko i deka ce se snimi .... od prosta pricina ..... NE POSTOI MAZ VO MAKEDONSKATA PREDAVNICKA POLITICKA " ELITA "  koj smee da im kontrira na gradinarite vo usa ambasadata vo Skopje голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:34
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

toj film se uste ne e predviden za snimanje ..... a tesko i deka ce se snimi .... od prosta pricina ..... NE POSTOI MAZ VO MAKEDONSKATA PREDAVNICKA POLITICKA " ELITA " koj smee da im kontrira na gradinarite vo usa ambasadata vo Skopje голема%20насмевка

IMA IMA ti ic ne se sekira, duri naprotiv mislam deka ova e aber od Amerika da go trgnat teroristot od pozicija.
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:38

ma za aberi sme sampioni .... samo i od sekade nekakvi aberi .... se nesto me faca strav da ne gi ispomesame ABERITE sto stigaat od site strani ... covece , ni se zapalija telefonskite linii od silni aberi голема%20насмевка ... aber idiiii od mogilaaa ,niz poleeeeeeeeeeeeeeee ..................

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:48
Солана бара прегласување во Македонија
biljana-sekulovska.jpg Биљана Секуловска      Коментари (0)   
04.06.2008 19:11
Хавиер Солана

Хавиер Солана ја прати денеска повторно пораката до Македонија за изборите. За А1 изјави дека се надева на прегласување. Тоа ветување веќе му било дадено од Груевски.

Солана одби да ја коментира изјавата на Премиерот дека во 98% од територијата биле фер и демократски изборите.

Всушност, со македонските избори тој ја започна и дебатата во Европарламентот за Западен Балкан, дека таму има уште многу да се решава. Она што се случи во Македонија поттикнува на размислување.

Всушност, Солана после изборите ја покажа отворено разочараноста од Македонија, очекувањата за напредок кои не се реализираа, најмногу заради неуспехот да се спречат насилствата во областите населени со Албанци.

Солана јасно ја прати пораката - клучните европски услови не беа исполнети на изборите во Македонија.

A ovoj ne zakopa 2001 i prva , sega saka povtorno preglasuvanje vo cela drzava.
SPIUN, samo cij ne mi e jasno.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 26>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.