![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 1402> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a nema ni da pies
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
ke pijam cela nokj i nema da spijam
![]() ![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Сакам да кажам дека не ме примети
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
сакам да кажам дека ми е досадноооо
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
551mb ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
ХММММММММММ НЕМОЈ НИ ДА СЕ СОМНЕВАШ ВО ТОА ![]() ![]() |
|
![]() |
|
551mb ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
sakam da kazam deka e loso da si sam
![]() |
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Sakam da kazam deka vecerva sedev so edno od najubavite maski vo gradov
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
NADVORESNOST NIKOGAS NE KOMPARIRAM....A NAJMALKU NEKOGI LICNOSTI KOI DOSTA DOBRO GI POZNAVAM........SAKAM DA KAZAM DEKA NESAKAM KLON..............
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
sakam da kazam deka ke odam da si legnam
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
сакам да кажам дека ми е ужасно!Уф зашто секоаш све е против мене!
![]() |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
сакам да кажам топло ми еееееее
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
sakiam da kazam deka epteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
mi e dosadno |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Сакам да кажам дека го мразам топлово време и се би дала да одам негде на Аљаска ор самвер кај шо топлометарот немат да покажит појќе од 0 степени никоаш:)))
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |