|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 140141142143144 240> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
< ="Content-" content="text/; charset=utf-8">< name="ProgId" content="Word.">< name="Generator" content="Microsoft Word 11">< name="Originator" content="Microsoft Word 11"><>
Куде гинекологаОтишла некоја тетка куде гениколога арно ама много ама б'ш многооо била
дебела и едвај седнала на столче... -Докторе абе шо бидна овој... 2 саата ме
гледате ништо не кажуете... само гледате!! |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа некој човек кај Егеец и му ѕвони на врата:
- Не сум дома, не ми ја троши струјата - вели Егеецов - Е како не си дома, еве надвор ти се влечките - вели човеков На тоа Егеецот му одговара: - Е ако де, јас излегов бос Изменето од Lithium - 16.Јануари.2010 во 14:27 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штрумфета
останала бремена. Веле-штрумф ги собрал сите Штрумфови и ги прашал: -Кој
и го штрумфна на Штрумфета без штрумфно гумче? Штрумфот што мрази
рекол: -Мразам штрумфни гумчиња!!!!!!!!!!!
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што и вика заљубен дечко од Чернобил на својата девојка?
“Душо, ти просто зрачиш“ |
|
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Детето го прашува таткото:
“Тато дали маслинките имаат нозе?“ Таткото му вели “ Не бе сине, немаат“ а детево: “Тууу, пак сум изел бубашваба“ |
|
|
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фудбал:
Mакедонија против Аргентина. Селекторот на македонската репрезентација му објаснува на Ристо како да го чува Меси. Почнал натпреварот, Аргентина изведува корнер топката доаѓа до Блажо кој со глава го погодува сопствениот гол, 1:0 за Аргентина. Продолжил натпреварот, Аргентина во напад, Блажо наместо да ја исфрли топката во корнер тој пак го погодил сопствениот гол, 2:0. Тогаш селекторот на Македонија почнал да скока и да му довикува на Ристо: - Ристооо, заеби Меси, чувај го Блажо! |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како за најкратко време да ги затвориш сите криминалци во Македонија???
- Стави решетки околу Влада и Сообрание! Бонус: Како да ја изнудиш жената да вришти 10 минути после сексот? - Избриши си го од завесата! |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто само 10% од жените одат во Рајот??? Затоа што ако појдат сите ќе стане Пекол. |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Млада жена седи во авион, а до неа поп. Што можам да направам за вас, дамо? Па, знаеш купив еден многу скап, а особено добар апарат за жени и се плашам дека ќе треба да платам многу висока царина. Па, дали би можеле да го сокриете под мантилот? - Може, само има еден проблем: Јас никако не лажам, но дај ми го апаратот, ќе пробам нешто да направам. На аеродромот цариникот го прашува попот дали има нешто да пријави - Од главата до половината немам ништо за пријавување - одговара попот. - А од половината надолу? - прашува цариникот - Долу, - вели попот - имам еден уред за дами кој никогаш не е користен! Цариникот гласно се насмеал и рекол: - Следниот молам! |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prasuva plavusa nekoe dete
dete ti koe odelenie si? i ova i vika shesto - i plavusata e kako ne be sedumsto |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој поп продавал крстови и поминал некој цајкан и му вика: колку пари ги продаваш овие плусевите?...Попот вџашен почнува да објаснува: чедо божје...ова не се плусеви туку крстови и тие се симболи на христијанството....и би сакал и ти да купиш еден за да те чува господ. Цајканот одлучил да купи еден и попот го прашува: кој крст го сакаш? одбери си еден! Цајканот вели: веќе одбрав, дај ми го овој со гимнастичарот.
Изменето од pmmladen - 24.Јануари.2010 во 13:16 |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој неможел женска да фати ...
Пријателот му вели, - тоа е најлесно ... стави компир во гаќи и женски колку сакаш ... Се сретнале пак по некоја недела ... - Фати женска ? - НЕ... плус почнаа да бегаат од мене - стави компир? - ДА ... - ами како ? - ПОЗАДИ ... - абе не ПОЗАДИ ... ТРЕБАШЕ НАПРЕД !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во стар Египет, децата имаат диктат. Реченицата гласи: “Рамзес трети бил препотентен.“ На тоа еден ученик прашува: “Извинете учителке, препотентен се пишува со два пениса или со три?“ |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
слушај мамо ........ ако не ми купиш сладолед , сега кога ќе влеземе во градски ќе почнам да ти се обраќам со бабо
|
|
Внеси реплика | страница <1 140141142143144 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |