![]() |
|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 138139140141142 824> |
Автор | ||||
johanes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Староседелците читат само Стариот завет
![]() |
||||
![]() |
||||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|||
Читаат и оние кои ја примиле верата христова - не се секирај
![]() |
||||
![]() |
||||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
|||
е ако читаш дай коментар
|
||||
![]() |
||||
Neanticki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
|||
5. Първите новобългарски писатели са от Македония
6. Първата българска печатница се отваря в Македония 7. Македония първа започва борбите с гърците за български църковни правдини 8. Училища, църкви и еснафи на българите в Македония |
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|||
Абе се друг им пишува,учи,отвара,војува - па имаат ли Бугарите нешто свое освен бајракот со коњска опашка ![]() |
||||
![]() |
||||
дуле ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 973 |
|||
Верно сме монголи.. Тоа го рекол еден возрожденец (заборавих му името):
![]() ![]() Изменето од дуле - 01.Септември.2008 во 06:55 |
||||
![]() |
||||
Блаже Ристевски ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 72 |
|||
Ми немат. Од дека да имат нешто свое тиа диванета бугариве. ![]() |
||||
![]() |
||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||
Така бе Охо Бохо да си ибеш векот, што има ново бе сто години те немам слушнато. |
||||
![]() |
||||
Блаже Ристевски ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 72 |
|||
Охо Бохо си смени "идентитетот". Сега е Блаже Ристевски.
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Тука сам, ама нешто много тихо на форумот. Вероватно сите се на одмор. |
||||
![]() |
||||
дуле ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 973 |
|||
Вдигам си постот. Нема ли коj да отговори? |
||||
![]() |
||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||
Abe ja imam odgovor ama dzabe i da ti odgovoram, ke treba 5 saati da se prepukuvam so tebe a toa nekako me mrzi da go pravam vo momentov..
|
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||
Тоа му е и поентата,да се убедува.Само не ми е јасно дали не приметил до сега дека не му оди,или пробува самиот себе си да се разубеди а гледа дека не е во право
|
||||
![]() |
||||
|||
Многу ми личи на ова: ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 138139140141142 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |