IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали и колку ви смета минатото на партнерот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали и колку ви смета минатото на партнерот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 25>
Автор
Порака
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 15:29
Ако ми смета неговото минато, значи дека и тој ми смета. Секој човек станал таков каков што е поради минатото што го имал. Ако го сакам него, значи дека го сакам и неговото минато што го направило ваков каков што го сакам.
Veni Vidi Vici
Кон врв
strurcence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јануари.2007
Поени: 124
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај strurcence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 03:47
црвенеењеNe se rasprasuvam za minatoto pa i zatoa ne mi smeta. Sekoj covek ima minato pa i tukusto novorodeno bebe ima minato голема%20насмевка devet meseci bilo vo utrobata na majka si.голема%20насмевка
Сега знам дека нисто незнам!

Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 03:50
Originally posted by marula marula напиша:

црвенеењеNe se rasprasuvam za minatoto pa i zatoa ne mi smeta. Sekoj covek ima minato pa i tukusto novorodeno bebe ima minato голема%20насмевка devet meseci bilo vo utrobata na majka si.голема%20насмевка

Ами во репродуктивниот орган на татко му.
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 08:55
istorijata e majka na znaenjeto .
ako sakame da osoznaeme nesto za nekoja , ne interesira nejzinata istorija
posle toa nosime zaklucok .
Dali vie ke stapite vo brak so promiskuitetna devojka ? Ili kako sto rekov prethodno , rabotela kao kelnerka vo barovite vo gajre i sipkovica ,
narkomanka , Alkoholicarka , se rasturala so braca albanci , sve toa mnozi so nula. 
Sigurno ke sakate da zemete takva zena , neli ? голема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 13:37
Originally posted by hektor hektor напиша:

istorijata e majka na znaenjeto .
ako sakame da osoznaeme nesto za nekoja , ne interesira nejzinata istorija
posle toa nosime zaklucok .
Dali vie ke stapite vo brak so promiskuitetna devojka ? Ili kako sto rekov prethodno , rabotela kao kelnerka vo barovite vo gajre i sipkovica ,
narkomanka , Alkoholicarka , se rasturala so braca albanci , sve toa mnozi so nula. 
Sigurno ke sakate da zemete takva zena , neli ? голема%20насмевка

Де бе Хеки, ти во екстремност отиде. Немаат сите толку бурни истории. Ама, секој си има минато...прашање е колку тоа ти смета или не
Veni Vidi Vici
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 13:50
jebi ga ako bude da bude голема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
SABINA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Мај.2007
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SABINA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 15:52
zavisi kakvo minato ima ako e bivs narkomanизненадување ehhhhh normalno deka ke mi smeta a za drug red gluposti imal seriozna  vrska ili slicni raboti nemi smeta голема%20насмевка
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2008 во 12:45
е ваква тема барав... како прво, секој човек си има свое минато,... според тоа минато, тој човек станал личност каква што е денес... и мене воопшто не ми е гајле, дали тој со кој што сум,... порано крадел или бил женкар... знам дека сега тој е со мене и нема што мене повеќе да ми биде гајле, дали тој пак ќе брка женски или ќе краде.... и многу е подобро да не се копа по нечие минато... можеби ќе дознаете работи кои што нема да ви се допаднат... затоа, оставете го минатото да почива во мир,... тоа е минато свршено време и не се враќа назад
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2008 во 13:06
tokmu poradi toa i se vika minato намигнување
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2008 во 17:16
mi e bitno i mi smeta ako ne bil chovek kako shto treba i pravel gluposti od tipot na kockanje,drogi,zeni eden kup,postojano pijanchenje i sl. ili da slushnam nekoj deka si ja tepal devojkata i potoa jas da se fatam so nego?? nema shansi! kolku saka neka zbori nekoj deka se promenil, nema da mu veruvam. neka si najde nekoja kako nego, jas ne sakam da bidam so takov chovek.
shto si pravel vo minatoto se odrazuva i na idninata

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2008 во 17:42
imashe edna replika od eden film ne mi teknuva koj deka so sekoja naredna vrska ljubovta se troshi...sega ova moze da e tocno no ine moze
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2008 во 17:46
јас, фикс би рекла дека во секоја наредна врска си се попретпазлив и повоздржан... па затоа можеби изгледа дека љубовта се троши... ако е за така, испаѓа дека и воздухот некој ден може да се потроши
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2008 во 18:05
to sigurno ... osobeno za vozduhot голема%20насмевка
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2008 во 18:17
ПА НЕ МИ СМЕТА АКО НЕ Е ЕПТЕН НЕПРИФАТЛИВО......ИНАКУ ПОДОБРО НЕКАКВО МИНАТО ОТКОЛКУ ЈАС ДА СЕ МАЧАМ ДА РАЗЈАСНУВАМ НЕКОИ РАБОТИ
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.