|
Дали и колку ви смета минатото на партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 25> |
Автор | |
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако ми смета неговото минато, значи дека и тој ми смета. Секој човек станал таков каков што е поради минатото што го имал. Ако го сакам него, значи дека го сакам и неговото минато што го направило ваков каков што го сакам.
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
strurcence
Сениор Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se rasprasuvam za minatoto pa i zatoa ne mi smeta. Sekoj covek ima minato pa i tukusto novorodeno bebe ima minato devet meseci bilo vo utrobata na majka si.
|
|
Сега знам дека нисто незнам!
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ами во репродуктивниот орган на татко му.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
istorijata e majka na znaenjeto .
ako sakame da osoznaeme nesto za nekoja , ne interesira nejzinata istorija
posle toa nosime zaklucok .
Dali vie ke stapite vo brak so promiskuitetna devojka ? Ili kako sto rekov prethodno , rabotela kao kelnerka vo barovite vo gajre i sipkovica ,
narkomanka , Alkoholicarka , se rasturala so braca albanci , sve toa mnozi so nula.
Sigurno ke sakate da zemete takva zena , neli ?
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Де бе Хеки, ти во екстремност отиде. Немаат сите толку бурни истории. Ама, секој си има минато...прашање е колку тоа ти смета или не
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jebi ga ako bude da bude
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
SABINA
Група Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi kakvo minato ima ako e bivs narkoman ehhhhh normalno deka ke mi smeta a za drug red gluposti imal seriozna vrska ili slicni raboti nemi smeta
|
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е ваква тема барав... како прво, секој човек си има свое минато,... според тоа минато, тој човек станал личност каква што е денес... и мене воопшто не ми е гајле, дали тој со кој што сум,... порано крадел или бил женкар... знам дека сега тој е со мене и нема што мене повеќе да ми биде гајле, дали тој пак ќе брка женски или ќе краде.... и многу е подобро да не се копа по нечие минато... можеби ќе дознаете работи кои што нема да ви се допаднат... затоа, оставете го минатото да почива во мир,... тоа е минато свршено време и не се враќа назад
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tokmu poradi toa i se vika minato
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi e bitno i mi smeta ako ne bil chovek kako shto treba i pravel gluposti od tipot na kockanje,drogi,zeni eden kup,postojano pijanchenje i sl. ili da slushnam nekoj deka si ja tepal devojkata i potoa jas da se fatam so nego?? nema shansi! kolku saka neka zbori nekoj deka se promenil, nema da mu veruvam. neka si najde nekoja kako nego, jas ne sakam da bidam so takov chovek.
shto si pravel vo minatoto se odrazuva i na idninata |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imashe edna replika od eden film ne mi teknuva koj deka so sekoja naredna vrska ljubovta se troshi...sega ova moze da e tocno no ine moze
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас, фикс би рекла дека во секоја наредна врска си се попретпазлив и повоздржан... па затоа можеби изгледа дека љубовта се троши... ако е за така, испаѓа дека и воздухот некој ден може да се потроши
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
to sigurno ... osobeno za vozduhot
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПА НЕ МИ СМЕТА АКО НЕ Е ЕПТЕН НЕПРИФАТЛИВО......ИНАКУ ПОДОБРО НЕКАКВО МИНАТО ОТКОЛКУ ЈАС ДА СЕ МАЧАМ ДА РАЗЈАСНУВАМ НЕКОИ РАБОТИ
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |