|
Реклами |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 33> |
Автор | |||||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
NOVOGOGISNA REKLAMA NA KOKA KOLA SO KAMIONOT I CELIOT AMBIENT E PREKRASEN...PRAZNICI SE BLIZAT....PRAZNICI SE BLIZAT...
|
|||||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||||
ETcontact
Нов член Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Za mene naj-LOSHA reklama e onaa na DARKO-PANCEV zena-MU sto reklamira prasok za perenje (Jas ne veruvam na reklami....a ustvari sama-ta i ucestvuvam vo niv)
|
|||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||||
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ехххх........ баш ја заборавивме таа реклама со рама маргарин, и ти сега не потсетуваш.
Убедливо е најлоша рекламата, и многу е дебилна песната |
|||||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|||||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
оваа за axe - dark temptation (мислам дека така се вика) морбидна е
|
|||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Monuska mislis na cokoladniot tip?.............zosto morbidna mene bas mi e jaka osobeno koga edna od tipkite mu apnuva od gazeto......
|
|||||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ама не е толку јака кога му ја снемува раката |
|||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
always look on the bright side of the life!
|
|||||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ја гледав рекламата за новиот бонукс, пролетниот, и уште не можам да се досмеам
|
|||||
|
|||||
arsin
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ke se najdi nesto |
|||||
let the force be with you
|
|||||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
POTPOLNO SE SLOZUVAM SO TEBE DRUGAR DIOGENSKOJE |
|||||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
1.За “ Кристал“, кај се видело некој да лиже маргарин?
2. Рама (пак маргарин) со бабата 3. Последниве за кока-кола (заљубена-изгубена)... Чек да ми текне има многу 4. Гонг-демек бабава се дотерала ко за на прием а ај сликаат у трговски као случајна минувачка. Очај. 5. Очај се и за Бонукс-сите до една, како и самиот прашак впрочем. И куп други. |
|||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Definitivno onaa propagandisticko-popullisticko-diktatorso-avtokratna na Vladata..so celoto semejstvo ui sinot..."koj ne raboti na vladata..ALI zatoa Vladata raboti za nego" ..koja papazjanija...."abe dedo koga posleden pat i kupi rodendenski podarok na vnukati?" loooool...koj bullsh*tt...samo me interesira..dali nekoj go znae avtorot na na ovaa poppulisticka bljvanica..najnova od kujnata na Vladata?...(sakam samo da mu cestitam)..odnapred blagodaren
p.s...a za najIRITANTNA...definitivno..NEKTAR MARMALADA...strav me faka koga ke go vidam onoj malion lik...odma fakam daljinskoto da namalam |
|||||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||||
Iron Lion Zion
Нов член Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Па ги има многу, незнам од кај почнам, ама во секој случај си имам свој фаворит.
-Александар леопарду, свежо намачкан со дамки од чоколадо.Ооо, не, мајка ти ќе ме убие. Тоа е затоа што е тешко да се проголта дезенот. убедлово оваа реклама е мој хит. -Невешти прст........Уште да можеше да го симне вишокот килограми. -Мистер мускуло, ги сака работите што вие не ги сакате, (а во тој момент кога се збори ова, во кадар стои вц шоља). |
|||||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |