|
Женски парфеми |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 47> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eden i edinstven za mene e Eden od Casharell...vistinski raj |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жан Пол Готје, класик |
|
Veni Vidi Vici
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lovely sweet sixteen...jean arthes
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
/
Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 04:21 |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Beautiful od Estee Lauder......... mmmmmmmmmm
|
|
fmgroup
Нов член Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како мириса заведувањето
Научните истражувања покажуваат дека парфемот не само што ве прави попривлечни, туку делува и како афродизијак. Колку повеќе знаете за своите и неговите омилени мириси и парфеми, толку подобро можете да го искористите ова за да го заведете. Вашиот избор на парфем може да направи тој да се чувствува посебно - ако на себе носите парфем кој знаете дека нему му се допаѓа, му покажувате дека внимавате на неговиот вкус и правите напори да го задоволите. Наједноставен начин да откриете кој женски парфем му е омилен е да го поведете во шопинг со вас. Неговиот мирис ќе ви помогне да го откриете неговиот карактер - парфемот кој некој маж го носи покажува што тој сака и како сака да биде перципиран од другите. Психолозите и социолозите дефинираат 6 типа на мажи. Едноставни мажи кои обожаваат парфеми со мирис на билки или цитрон. Осамени мистериозни типови кои преферираат топли мириси, ориентални и ароми на зачини. Спонтани и дружељубиви мажи сакаат лесни и ненападни парфеми, додека порезервираните и софистицираните мажи обожаваат природни и топли мириси. Метро сексуалците експериментираат со мириси на кожа или тутун, а мажите со слободен дух исто така сакаат специфични ароми на кожа но не толку нападни. Вашиот парфем ве прави самоуверена - истражувањата покажуваат дека парфемот кој го користите може да направи да се чувствувате поженствено и самоуверено. Затоа внимателно избирајте парфем кој ви се допаѓа, а не некој кој моментално е во мода. Најдобар парфем е оној кој прави да се чувствувате задоволни сами со себе. Парфемот кој тој го носи може да ги врати пеперутките во вашиот стомак - парфемите се силно поврзани со сеќавањата, ако помирисате арома која вашето момче ја имало на себе првиот пат кога сте се бакнале, вашиот ум ќе се сети и ќе направи да се чувствувате како и првиот пат. Одредени ароми ве прават секси - одредени истражувања покажале дека цветните мириси им помагаат на мажите да запомнат одреден момент. Затоа ако сакате некоја заедничка ноќ да остане запаметена, користете парфем со цветни ноти. А доколку сакате да го заведете и да бидете секси, ставете парфем со слатка арома како на пример ванила или тиква. Со тоа можете да го зголемите протокот на крв во неговиот полов орган. Изменето од fmgroup - 15.Јануари.2008 во 08:53 |
|
fmgroup
Нов член Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Топ 10 женски парфеми
Убавиот парфем го комплетира имиџот на секоја жена. Не само што ја прави жената поатрактивна за околината, туку и ја поткрева нејзината самодоверба. Еве ги најпопуларните женски парфеми. Kate на Кејт Мос - ова е цветен парфем и не мириса толку опасно како што би се очекувало од Кејт Мос. Covet на Сара Џесика Паркер - според Сара овој парфем мириса на страст и нескротлива желба. Diesel Fuel For Life - има овошна нота а шишенцето доаѓа спакувано во чипка. Paco Rabanne Black XS - започнува со слатка арома а на крајот добива сензуален мирис. Prada Infusion D’iris - свежата миризба на овој парфем асоцира на бели чаршави и топла кожа. Dior Midnight Poison - аромата на роза и пачули е освежена со мирис на мандарина. Vivien Westwood Let It Rock - ова е парфем за жени и девојки со силен карактер. Има арома на пачули. Cuir De Lancome - ова е секси реинкарнација на парфем од 1936 година и претставува комбинација на арома на дрво, кожа и јасмин. Hugo XX - страст, желба и сексуална привлечност се карактеристиките на овој парфем. Hermes Kelly Caleche - инспириран од чантата Kelly претставува спој на елеганцијата и женскиот дух. Галерија |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene licno mi se dopaga parfemot na LANCOME "HIPNOSE" parfemot e prva liga................ |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
D&G-Blue Light
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pleasures Delight od Estee Lauder
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pleasures Delight od Estee Lauder....bravo,moira dobar izbor
Jas "mojot" Clinique Happy i Armani Code ne gi menjam za nikoj sega za sega |
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i Knowing od Estee Lauder e super isto.... |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od onie top 10 go znam samo na Dior Midnight Poison i ne mi se dopagja....
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
momentalno go imam par Amour na Clarins, cveten miris mnogu e nezen, od posilnite mi se dopagja euphoria na Calvin Klein
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 47> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |