|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 62> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро место си одбрал за учење на мување: ФОРУМ
абе дете.... Изменето од Lithium - 08.Септември.2009 во 18:01 |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovde dojde sovet da barash? |
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Masko da ti kazese, mozebi kje mislese deka te laze... Eve, dve devojki pred mene ti se smeat. Neka ti bide dovolen dokaz deka devojki na internet ne se "brkaat"... Изменето од Neptun74 - 08.Септември.2009 во 20:37 |
|
DeepBlue
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se dumaj kazi okej srce,aj so mene i prodolzi napred |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmm .... jas da bev na tvoi godini........... so vakov email...... ke vozvratev isto ama samo na isto mesto preku email..... a na zivo ke se pravev na Tosho......dodeka ona prva ne napravi cekor na zivo da mi go kaze istoto...... a za zaljubenost ima vreme vazno ubavo da si pomines...... ne se zamaraj ako ke se zaljubis vazno barem malku da ja simpatishes i dovolno e za tvoite godini......mislam taka ke bide OK!! |
|
mamas
Нов член Регистриран: 09.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi e prava ljubov...Se nadevam deka e . No pred tri nedeli raskinav so devojka mi.Mi falese do pred nekolku dena ko nenormalno...No pred nekolku dena bev kaj edna drugarka od fax i doznav sosema druga strana od nea.Devojkata ima mislenje za se, mislenje koe ne go doznav do pred nekolku dena.Ima svoe mislenje za svetov, za lugjeto, za nokniot zivot, za se.I sekoe nejzino mislenje i stav se poorginalni od se sto imam slusnato do sega.Do sega ja gledav kako devojka koja ne ja sfakav seriozno ,no sega gledam deka stvarno ne e takva i deka e pametna.Seuste znam deka ima legnato so 30tina maski i ne mi e seedno, no sepak ne mozam da ne mislam za nea poinaku i sakam samo da bidam so nea, po sekoja cena. A ova mi se slucuva koga bivsata saka da se smiri so mene i e spremna da napravi se za toa da se sluci....Daj te sovet,zosto ja ili sum glup ili sum mal za da znam sto da napraam..Pleaseeeeeee
Изменето од BisernA - 09.Ноември.2009 во 12:22 |
|
kapo
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako drugarkati se ima ... so 30tina i so nikoj nemala seriozna vrska togas i ne e tolku jaka kolku sto ti izgleda.Izlezi so nea nekolku pati ko demek drugarski i ke doznaes deka ne e do tolku posebna(barem ja taka mislam).
Изменето од BisernA - 09.Ноември.2009 во 12:23 |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mожеби си моментално онака расеан,па случајно она ти се нашла за разговор(и за друго)и ти се смилила на некој начин.Пробај да се оддалечиш од неа малку,не ја барај некое време........а штом бившата не ти е проблемот,олади малку од двете,па ќе видиш после.
Сепак да легнеш со 30-тина за мене не е никакво оправдување дека вреди во некоја смисла кога си дозволува да ја има кој ќе посака. |
|
kapo
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A zasto ne si gi teras i dvete.hehe
|
|
mamas
Нов член Регистриран: 09.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e deka vi se praam fraer, ama znam zbor dva za devojki i imam pominato dosta. I koga vi vikam deka mi se sfiga stvarno devojkava e posebna
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе...ако сакаш да се броиш во нејзините "трофеи" прај си мерак една вечер....после ке се фалиш дек си бил еден од 100-тина ка ке кажува она.....не драпај мн , не си играј играчки ... смирете си се со бившата...биче боље....
И многу многу верба во другарки од факс ... НЕ |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
zezok
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi od ulogata koja ja imal/a vo tvojot zivot
|
|
najmilo
Сениор Регистриран: 13.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 745 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zar mozi da se zaboravi nesto sto mnogu ti znaci ili ti znacelo?
|
|
karamelka
Нов член Регистриран: 21.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam eden golem ljuboven problem. Mozebi poveke od 5 godini sum zaljubena vo edno momce.Mislam deka porano eden od drugarite mu ima spomnato deka go simpatiziram.No toj nikako da pokaze interes za mene , iako izleguvame na isti mesta. Jas sum drugarka na negovata bivsa devojka so koja e bil vo dolga vrska i taa e vo naseto drustvo i nemozam so nikogo da spodelam za toa . Mislam deka pricinata e toa, sto i toj ne saka da mi se doblizi. Dovolno e da mi kaze zdravo za da bidam srekna cela vecer .Premnogu go sakam i ne znam sto da napravam , da bideme zaedno. Moze li nekoj da mi dade ljuboven sovet :)))
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |