IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Што би им кажале на професорите ??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што би им кажале на професорите ??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 32>
Автор
Порака
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 19:16

Мислте јас робот сум па 6 предмети да спремам за в Понеделник и 5 за вторникизненадување Морало да сум ја поправел двојката....бла%20бла
Абе, ај гонете се таму, јас кецојте не можам да ги стасам, презлани ќе сум поправализнервираност

Изменето од mamamd - 25.Декември.2009 во 20:43
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 20:11
Македноски....Фала ти што си таква глупача...Фала ти пуно за селутина
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 21:51
latinski fala ti sho mi stai 3...лутина fala sho mi ja rasipa 4лутина < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 23:23
Mamamd me koregiralaголема%20насмевка Izvinete, ama mi izleguvase cad od usite pregje, pa zatoa.... vaka nekakoлутина
Кон врв
G1RL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Мај.2009
Поени: 103
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај G1RL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2009 во 00:51
profesorre kako moze da dobivame isti ocenki celo polugodie i na kraj nego 4ka da mu spustite za polugodie a mene 3ka i samo taa 3ka ke mi bide ZAREM NE SME SITE EDNAKVI???????????????
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
Кон врв
Ану Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Октомври.2009
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ану Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2009 во 01:31
Нема да спомнувам предмети, само ќе ги заредам професорите:

Професорке бр.1! Престанете да доцните и да не лажете како вие тоа се утепувате од работа и не можете се’ да постигнете! Во тој случај, седете си дома, и не им ја земајте работата на тие што сакаат да предаваат!

Професорке бр. 2! Вашиот лажен авторитет, ми е просто и смешен. Кога се смешкате на некои фори на час, знам дека сакате да ја симнете маската, но сигурно се плашите дека после ќе ве бие глас дека сте "смекнале", па останете си Ледена Кралица.

Професорке бр 3! Некогаш претерувате со шегите и сарказмот. Да, ние сме студенти, ама не и будали. Преценетиот хумор некогаш на глава ќе ви падне. И не се шокирајте кога ви кажуваме дека поим неаме од некои работи. Затоа сте таму, за да не упатите, научите. Да сакав да знам се’ однапред, немаше да се запишам на факултет, забога.

Фала пријатно.голема%20насмевка
She. Poet.
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2009 во 10:55
во постот шо го имав постирано порано имам изјавено многу неубави работи се извинувам ама многу ме имаа изнервираноголема%20насмевка.
би им рекол на некои професори нешто многу неубаво ама не го постирам тоа...
на професорката по англиски би ја отепал зошто четвртокот кога пишуваше оценки ми вели:ти не си ми многу активен на час.
јас и велам:активен сум професорке.
после ми вели:активен си ама не си сигурен кога ќе станиш.
ова кога ми го рече сакав да и отидам на катедра да и ја закачам една да ја успијам...
јас со уште едно дете најактивни сме на англиски стануваме по 50-60 пати на табла за еден час и после она мене не си сигурен па иди прошетај...
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2009 во 13:23
Ај вака пред распуст да се испукам још једном...

Македонски: -Може да прашам, од каде забога таа тројка?

Математика: -Наставничке, јесте да не сум којзнае каква математичарка, али...Од кај тој заклучок сега?

Хемија: -И сега се увери дека ги знам сете хемисли симболи?

Историја: -Наставнику, со среќа новото бебенце, убаво да ве измаче вас и вашата новопечена женичка.

Биологија: - Наставничке, ова се часови по биологија, тука моментално треба да збориме за лимфа, еритроцити и ред други работи, а не дали вие личите на Бену од 1001 ноќ.

Ликовно: - Има и подобри начини за објаснување на поимот текстура од дерење.

И тоа би било се за овоа полугодиеголема%20насмевка
Благодарам!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2010 во 17:23
ми недостигате.... немам со кого да се инаетам сегатага
Кон врв
s_girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јануари.2010
Локација: Macedonia
Поени: 204
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 20:50
не мачааа :( јас одлична сум,само две 4ки имам ама пак.. премногу е ова,претеризам.. во никој земји не пра вака... во еден ден,од 7 предмети по 6 да се има за учење од кој 2 се тестој и 4 скоривање...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 21:48
Аууу...срцкии...се гледаме уште малцеголема%20насмевкатрепкање
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 12:57
еве го кај и да е заврши распустот
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 13:33
that's all folks.... што ви кажав-кажав, појче ништо не ви зборувам освен: НЕ ОДГОВАРАМ ДЕНЕСКА....плазење
Кон врв
Zajcef Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Регистриран: 16.Јануари.2008
Поени: 1252
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 19:23
Патетични сте,искрено ве жалам...
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,157 секунди.