|
Што би им кажале на професорите ?? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 32> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислте јас робот сум па 6 предмети да спремам за в Понеделник и 5 за вторник Морало да сум ја поправел двојката.... Абе, ај гонете се таму, јас кецојте не можам да ги стасам, презлани ќе сум поправал Изменето од mamamd - 25.Декември.2009 во 20:43 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македноски....Фала ти што си таква глупача...Фала ти пуно за се
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
latinski fala ti sho mi stai 3... fala sho mi ja rasipa 4 < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mamamd me koregirala Izvinete, ama mi izleguvase cad od usite pregje, pa zatoa.... vaka nekako
|
|
G1RL
Сениор Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
profesorre kako moze da dobivame isti ocenki celo polugodie i na kraj nego 4ka da mu spustite za polugodie a mene 3ka i samo taa 3ka ke mi bide ZAREM NE SME SITE EDNAKVI???????????????
|
|
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
|
Ану
Нов член Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема да спомнувам предмети, само ќе ги заредам професорите:
Професорке бр.1! Престанете да доцните и да не лажете како вие тоа се утепувате од работа и не можете се’ да постигнете! Во тој случај, седете си дома, и не им ја земајте работата на тие што сакаат да предаваат! Професорке бр. 2! Вашиот лажен авторитет, ми е просто и смешен. Кога се смешкате на некои фори на час, знам дека сакате да ја симнете маската, но сигурно се плашите дека после ќе ве бие глас дека сте "смекнале", па останете си Ледена Кралица. Професорке бр 3! Некогаш претерувате со шегите и сарказмот. Да, ние сме студенти, ама не и будали. Преценетиот хумор некогаш на глава ќе ви падне. И не се шокирајте кога ви кажуваме дека поим неаме од некои работи. Затоа сте таму, за да не упатите, научите. Да сакав да знам се’ однапред, немаше да се запишам на факултет, забога. Фала пријатно. |
|
She. Poet.
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во постот шо го имав постирано порано имам изјавено многу неубави работи се извинувам ама многу ме имаа изнервирано.
би им рекол на некои професори нешто многу неубаво ама не го постирам тоа... на професорката по англиски би ја отепал зошто четвртокот кога пишуваше оценки ми вели:ти не си ми многу активен на час. јас и велам:активен сум професорке. после ми вели:активен си ама не си сигурен кога ќе станиш. ова кога ми го рече сакав да и отидам на катедра да и ја закачам една да ја успијам... јас со уште едно дете најактивни сме на англиски стануваме по 50-60 пати на табла за еден час и после она мене не си сигурен па иди прошетај... |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај вака пред распуст да се испукам још једном...
Македонски: -Може да прашам, од каде забога таа тројка? Математика: -Наставничке, јесте да не сум којзнае каква математичарка, али...Од кај тој заклучок сега? Хемија: -И сега се увери дека ги знам сете хемисли симболи? Историја: -Наставнику, со среќа новото бебенце, убаво да ве измаче вас и вашата новопечена женичка. Биологија: - Наставничке, ова се часови по биологија, тука моментално треба да збориме за лимфа, еритроцити и ред други работи, а не дали вие личите на Бену од 1001 ноќ. Ликовно: - Има и подобри начини за објаснување на поимот текстура од дерење. И тоа би било се за овоа полугодие Благодарам! |
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми недостигате.... немам со кого да се инаетам сега
|
|
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не мачааа :( јас одлична сум,само две 4ки имам ама пак.. премногу е ова,претеризам.. во никој земји не пра вака... во еден ден,од 7 предмети по 6 да се има за учење од кој 2 се тестој и 4 скоривање...
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аууу...срцкии...се гледаме уште малце
|
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве го кај и да е заврши распустот
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
that's all folks.... што ви кажав-кажав, појче ништо не ви зборувам освен: НЕ ОДГОВАРАМ ДЕНЕСКА....
|
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Патетични сте,искрено ве жалам...
|
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |