![]() |
|
Трпе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 48> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Отишла Трпана во слаткарница, и на продавачката и рекла:
- Дајте ми торта изгорена од едната страна. Продавачката и рекла: - Зошто? Отишла Трпана во слаткарница, и на продавачката и рекла: - Дајте ми торта изгорена од едната страна. Продавачката и рекла: - Зошто? -За да мисли маж ми дека јас сум ја печела. |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Доаѓа Трпе дома од работа и ја гледа Трпана во долна секси облека со лисици и му вика:
- Трпе врзи ме со лисиците и прави што сакаш со мене, овој ја врзал и си отишол да фаќа риби. |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
ТРПЕ: Жено, ќе те направам најсреќната жена на цел свет.
ТРПАНА: Ќе ми недостигаш. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Трпе и Перо седат и разговараат - Перо брат, што би правел ако утре биде крајот на светот? - Уф, сигурно би по*бал сè што мрда. А ти? - Јас би се обидел да не мрдам. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
![]() |
|
На Трпе му умрела тaштата и тргнал на работа! По пат сретнал некој човек и тој му рекол:
- Кај одиш бе на работа? - Да , прво работа после славење! -Рекол Трпе |
|
![]() |
|
Малиот Трпе го прашува својот татко:
- Тато што е тоа училиште? - Тоа ти е сине како да одиш на гости, но да подучуваш нешто… Дошло ден Трпе да оди на училиште. Отишол и се вратил. Утредента татко му го гледа Трпе и му вели: - Ти бре, нели одиш на училиште?? - Не бе тато, секој ден не се оди на гости, ќе станам досаден |
|
![]() |
|
Трпе се буди во 4 часот наутро.
- Трпано ја ќе одам по риба! Се спремил и излегол. Седнал во Југото и не можел да го запали. Се мачел едно пола саат и ништо. Полека влегол дома, и на прсти се пикнал во креветот. - Ладно е надвор? – Прашува Трпана. - Грч е! - А волон мој, по риба отиде |
|
![]() |
|
Трпе го прашува Перо:
- Кажи ми брат, како да се „ослободам“ од Трпана, веќе ми е преку глава дојдена, а за развод не сака ни да чуе. - Епа, уплати ѝ за возачка, знаеш како жените возат, сама ќе се спука во некој ендек. Се среќаваат по некое време и Перо го прашува Трпе: - Што направи Трпе, ти успеа ли тоа што ти го кажав? - Ма јок, уплатив, положи, ѝ купив и мало Југо, ама споро вози, ништо не прави. - Па батали го Југото, земи и нешто појако, Јагуар на пример. По извесен период повторно на улица се гледаат тие двајцата и повторно Перо го прашува Трпе: - Трпе, како е сега, средено ли е? - Да да, сè помина по планот, ја нема веќе Трпана. - А со Јагуарот што се случи? - Ништо, ене го се шета позади куќа во двор. |
|
![]() |
|
Зошто Трпе обожава да ја гледа свадбата од назад кон почетокот?
- Затоа што Трпана тогаш го вади прстенот, се качува во колата и се враќа кај нејзините дома! |
|
|
![]() |
|
Му доаѓа инспекција на Трпе во дуќан. Влегува инспекторот во подрум и гледа котел за правење ракија.
- Ааа, Трпе, за ова мораш да платиш казна! - Ама овој котел е уште од дедо ми и не го употребувам. - Важно дека ја имаш справата, а дали ја употребуваш, твој проблем! - Е, па зошто тогаш не добивам детски додаток? - Затоа што немаш деца, Трпе. - Да, ама ја имам справата. |
|
|
![]() |
|
Трпана очајно го моли Трпе да и каже со колку жени спиел во животот, а Трпе и вика:
- Маче, ако ти кажам, ќе се разочараш. - Абе ајде, те молам, не ме нервирај, ајде кажи ми. - Добро, една, две, три, четири, пет, шест, седум, ТИ, 9, 10, 11, 12,… |
|
![]() |
|
Отишол Трпе на гатачка, тропнува на врата, а таа вели:
- Koj e? На тоаТрпе: - Ебатe видовитата. |
|
|
![]() |
|
Трпе и кажува на учителката:
-Учителке, ја напишав еротски расказ. -Ај прочитај го! -Станувам секое уро, идам на училиште,учам, се враќам дома, играм со другари, учам, па пак си играм, гледам ТВ, играм на компјутер и во 10 си легнувам да спијам. -Е добро бе Трпе што е тука еротско? -Наслов: "Да ти еб*м таков живот". |
|
|
![]() |
|
Во продавница за чевли, продавачот му вика на Трпе:
- Господине, прв пат кога дојдовте пробавте чевли број 41. Следната недела 42, следната 43 а денес 44. Вам ви расте ногата или ме заебавате? А Трпе одговара: - Не ве заебавам, ми растат ноктите! |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |