|
Топлификација |
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- a be ja ke bidam zadovolen i ako ne mi stiga ponataka onaa ''smetka za isklucheni'',..ne deka im ja plakjam tuku da ne mi gazat na nerv povekje!
...a vishokot ke im kazam tebe da ti go uplatat , ...samo...pishi ja tvojata ttransakciska....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=8FF60C8E1D6C044B8EB2A5DD2CFF3D6C ...викам ја од парно нема боље.Нашле со ЕВН да се репираат. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како што гледам ЕВН ќе биде уште една промашена приватизација покрај Топлификација на која ќе и биде одземено правото да ги снабдува граѓаните со струја. Само вака нека продолжат!!! кој ли само ги приватизираше и кој ли само им даде право вака да се однесуваат??????
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a koj li samo....tropa tuka postojano...edno te isto?
"" ..........-siromashkite amerikanci !!...stvarno bile za zalenje i propagjale ,...kako li izleguvaat na kraj....duri so edna cela ...nedelna plata? ...inache,...jas ova ,otprilika,ushte odamna go imam kazano,...i toa napamet,...ama ete...i navistina bilo taka! Изменето од brza - 05.Февруари.2013 во 09:53 |
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..стварно човек да не верува.Па нели и таму е нафтата колку и овде,нели и платите се поголеми од овде..како е можно стварно не знам.Нели е и тоа потрошувачко општество....?.
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аиии мајката,овие па не сакаат пари вишок да имаат. Домаќини некои... |
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-umot ve laze...gazot vi se raduve!
..ja za struja(samo za greenje )dosega nemam ni 150 evra, ...a do kraj dali ke bide i 250, ...a za parno ke trebashe da im dadam ''samo'' 750 evra ,...i toa so ''namalenieto' sshto go dobivaat komshiite! |
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ете,поради вакви како тебе наскоро ќе мораме сите да плаќаме и поскапа струја,зошто ја немаме и е луксуз кај нас.Наместо со ќумур и дрвја да се грее,тој струја гори.
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И пак ќе бидам офтопик и ќе си дозволам да ги прекршам правилата на форумов ама сакам да кажам дека оваа година НЕМАШЕ зима
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....aj't majkataaa...!!! ...koga treba da se pokachuva ,..preku nokj govedata se sostanuvaa, ..a sega koga moze da se namali , ke se konsultirale so gragjanite,...dali sakaat podolgo vreme i ...poeftino da se great !!!! ...zatem na nekoj mu treba posebna dozvola da gi dava svoite uslugi ,..pa makar i bez pari,....a osobeno na nekoj shto e monopol vo odredenata oblast? ( pa so toa nikoj ne moze da se zali za nelojalna konkurenciha). ...p.s....dali sum spomnal nekogash deka ,...najverojatno ne postoi poglupav narod na planetava,...od konkretniov , ...kojshto vekje so godini trpi vakvi i slichni,.... e**nja u mozok ? Изменето од gonzo - 09.Февруари.2013 во 23:37 |
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Читам топлификација почнала да ги исплаќа преплатените износи. Се опари ли некој од нашите?
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...нашиве не ја даваат или немаат трансакциска с-ка а после плачат дека не им вратиле за преплатеното..
|
|
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СРАМОТА ! Уставниот Суд, кој застана во заштита на педофилите, сега застана во заштита на личните интереси на на група луѓе во Топлификација ! Ме интересира, кој ги постави судииве на позицијата во Уставниот Суд и дали тоа е направено според нивниот квалитет или е решено од политички интерси? |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |