IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 295>
Автор
Порака
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Статус: Офлајн
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 21:27
leeej sho mi gi izbrkavte site moi sonarodnici od forumot...
....ma ostajte mi barem nekoj, kolku za bodigardi barem...posho nikogash ne se znae....

shto e toa "ralo cevli"????

Изменето од AlbanianGirl - 25.Јули.2008 во 21:27
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 21:28
Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

....ma ostajte mi barem nekoj, kolku za bodigardi barem...posho nikogash ne se znae....

Шират неподнослива миризба, што да се прави тоа ти е...
некако удира тоа нивниот мирис на овца..

Изменето од Vladimir88 - 25.Јули.2008 во 21:28
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 21:29

jas nikogo ne izbrkav .... par cipeli .... sega rabotam kako strojnik голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 21:30
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Шират неподнослива миризба, што да се прави тоа ти е...
некако удира тоа нивниот мирис на овца..

bez navredi ..... se bara kulturno nivo na komunikacija .... imas LP za takvi nesta .......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 21:31
Тоа не е навреда, само си кажувам...тоа е вистина, вистината не треба да те боли.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 21:32
boli koga nekoj se spusta na nivo na komunikacija ednakvo na onoj kogo se obiduva da go navredi ...............
Кон врв
stereo Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јули.2008
Поени: 55
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stereo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 21:32

kazi mi koj te zakacuva
ovie znaat da se spravat samo so zenski(sekako koga se raboti za vulgarnosti,posto koga bi zboruvale so argumenti nikoj ne ti moze nisto.
najjaka si, samo prodolzi taka
se gordeam so tebe
sve se vrti u krug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 21:33
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

boli koga nekoj se spusta na nivo na komunikacija ednakvo na onoj kogo se obiduva da go navredi ...............

Па добро де, јас си го кажувам своето мислење, не мора да ми возврати девојчето со одговор....
Јас си го кажувам своето мислење кое мислам дека е реално.

Изменето од Vladimir88 - 25.Јули.2008 во 21:34
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 21:35
misli no vo sebe ... mozebi tvoite misli i ne se bas najmirislivi za citanje ..... ili ce komunicirame kako ludje ili na mene ne smetajte ................ лутина
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stereo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 21:35
slusnavte za noviot zakon denes?
za zal ke morate da gi slusate nasite junaci kako go zboruvaat najubaviot jazik na svetot(i najstariot)
sve se vrti u krug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 21:36

misli no vo sebe ... mozebi tvoite misli i ne se bas najmirislivi za citanje ..... ili ce komunicirame kako ludje ili na mene ne smetajte ................ лутина

Е добро де, ако имаш толку желба да си одиш оди си, пријатно...
А ако не ти се баш најмирисливи, не мора да ми возвраќаш со одговор.

Изменето од Vladimir88 - 25.Јули.2008 во 21:36
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stereo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 21:36

i jas sum so tebe za ova
j da se deogovorime za ova
sve se vrti u krug
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 21:36
Kako mislis ke morame ?
Ke dojde nekoj doma da me tera so sila da gledam parlament ???
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 21:36
...vladimir,,,postoi edna izreka koja veli:"koga udirash so kal, mozhebi ke ja dostignesh celta, no nema shansi da ne gi izvalkash racete"...

...ova go kazhuvam vo vrska so onie shto navreduvat, i tie shto vozvrakat...
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.