|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 295> |
Автор | ||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
leeej sho mi gi izbrkavte site moi sonarodnici od forumot...
....ma ostajte mi barem nekoj, kolku za bodigardi barem...posho nikogash ne se znae.... shto e toa "ralo cevli"???? Изменето од AlbanianGirl - 25.Јули.2008 во 21:27 |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шират неподнослива миризба, што да се прави тоа ти е... некако удира тоа нивниот мирис на овца.. Изменето од Vladimir88 - 25.Јули.2008 во 21:28 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas nikogo ne izbrkav .... par cipeli .... sega rabotam kako strojnik |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bez navredi ..... se bara kulturno nivo na komunikacija .... imas LP za takvi nesta ....... |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа не е навреда, само си кажувам...тоа е вистина, вистината не треба да те боли.
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
boli koga nekoj se spusta na nivo na komunikacija ednakvo na onoj kogo se obiduva da go navredi ...............
|
||
stereo
Група Регистриран: 15.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kazi mi koj te zakacuva ovie znaat da se spravat samo so zenski(sekako koga se raboti za vulgarnosti,posto koga bi zboruvale so argumenti nikoj ne ti moze nisto. najjaka si, samo prodolzi taka se gordeam so tebe |
||
sve se vrti u krug
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па добро де, јас си го кажувам своето мислење, не мора да ми возврати девојчето со одговор.... Јас си го кажувам своето мислење кое мислам дека е реално. Изменето од Vladimir88 - 25.Јули.2008 во 21:34 |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
misli no vo sebe ... mozebi tvoite misli i ne se bas najmirislivi za citanje ..... ili ce komunicirame kako ludje ili na mene ne smetajte ................
|
||
stereo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
slusnavte za noviot zakon denes?
za zal ke morate da gi slusate nasite junaci kako go zboruvaat najubaviot jazik na svetot(i najstariot) |
||
sve se vrti u krug
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е добро де, ако имаш толку желба да си одиш оди си, пријатно... А ако не ти се баш најмирисливи, не мора да ми возвраќаш со одговор. Изменето од Vladimir88 - 25.Јули.2008 во 21:36 |
||
stereo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas sum so tebe za ova j da se deogovorime za ova |
||
sve se vrti u krug
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako mislis ke morame ?
Ke dojde nekoj doma da me tera so sila da gledam parlament ???
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...vladimir,,,postoi edna izreka koja veli:"koga udirash so kal, mozhebi ke ja dostignesh celta, no nema shansi da ne gi izvalkash racete"...
...ova go kazhuvam vo vrska so onie shto navreduvat, i tie shto vozvrakat... |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |