|
Муслиманите и нешеријатските држави |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 19> |
Автор | ||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Халид, и Исус да не бил муслиман?
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EvAngelos i ti si!
|
||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne ti se Dopagat maria so i tvoive Sovernici,pocnaa Zdravo da Razmisluvaat a ??? Pocnaa,da Ja spoznavaat Vistinata,za Najidealnoto Opstestvo!! Znam deka ne ti se Dopagat!! Ne mislam samo na Rasnata i etnickata Pripadnost,Tuku Voopsto,Site Gi Uzivaat Istite Prava,i sekoj eden e Tretiran Ednakvo!!! Znam deka ne Postoet Hristijanska Drzava,I nemat da Postoet!! Poso Bi rabotele na Principot,Koga ce napravet,nekoj Poznat Krivicno delo,toj ke si zaminat ne kaznet,Kako so denes se rabotet,a koga ce napravet nekoj,siromav nekoe Krivicno delo,Togas ke go jadet Apot,i ke platet i za Ovoj,Bogatiov, Toa denes go Imame,vo "Hristijanskive zemji" Zatoa i nemozet da imat Takva Drzava!!! a vo Serijatot mila moja maria,toa go nemat in nemat da go imat!!! Allahoviot Pratenik,Muhammed.a.s rekol: Navistina,Propadnale onie pred Vas, Bidejci koga ce Ukradelnekoj,Blagorodnik(Bogatas)go Ostavale(ne go Sankcionirale),A koga ce Ukradel nekoj Nemocen(Siromav) mu ja Secele Rakata.. Se kolnam vo Onoj(Allah.xh.sh) vo cii Race e Mojot ZivotAko Fatima cerkata na Muhammed.a.s(Negovata cerka)Ukradese,ce i ja presecev Rakata!!! E ova Mila,ti se vika Serijat!!! Ovaa Pravda ja imas vo Islamot!!! Za koja Pravda,pocnaa da se Interesiraat i Drugite(Ne muslimanite) Bidejci,go gledaat prosperitetot na Opstestvoto!!! |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зидарски, не сфаќам како не те мрзи и како имаш живци да објаснуваш што било како било на некој што си мисли дека Храмот што го изградил Соломон бил уствари џамија и дека Давид, Соломон, Мојсеј и сите други библиски личности биле муслимани. Алал да ти е, ево ти рука
|
||
|
||
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A be chekam da vidam dali rabotite shto gi pisha vo prethodniot post bea pechatni greshki ili stvarno misli deka iznesuva fakti... za da znam so kogo si imam rabota...
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Машаллах!-Еве и Русија почнала полека,полека да се освестува.Значи нема бегање од она што е загарантирано од Бога.Аллах да те благословет брате халиде за оваа информација. |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И тоа каков муслиман!-Аллах џ.ш. да го награди,и да го сочува од сите оние кои му припишуваат нешта кои не му доликуваат. |
||
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е море комшо,уште ли не свати каде е вистината бе? И Соломон,Давид,Мојсеј,Исус,и сите останати не биле ништо друго освен МУСЛИМАНИ! Уште ти и Зидарски ни фалите.Вие сте тврдокорни,но,полека,полека ќе попуштите и вие.Чунки од Вистината не се бега. |
||
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И кој ќе биде исходот? Едно цело инвалидизирано и унаказено општество без раце, без нозе, без генитални органи, без јазици, без очи... почнувајќи од султанот, па се до последниот човек од тоа општество. Ептен добро решение, "перфектна" држава. Ноу комент. Изменето од EvAngelos - 14.Март.2008 во 22:13 |
||
|
||
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A be... nema so vas razbiranje...
Podnauchete samo malku prvo istorija, ubavo informirajte se, pa posle kje razgovarame... vaka nema fajde od muabetot. Изменето од zidarski - 14.Март.2008 во 22:16 |
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе мавниш јавно едно две-три стотини раце,па после ќе видиш како ќе функционира системот.Убајни.А не ко ,овие денеска нашиве,цело комбе со пари го спастрија. |
||
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сигурен си дека ќе бидат две-три стотини раце? Јас би рекол доколку во една држава има 2 милиони жители, тогаш шерјатскиот закон ќе ги осуди вака:
200.000 без една рака (затоа што краделе)
200.000 без две раце (затоа што краделе на крупно со двете раце)
600.000 без јазик (затоа што лажеле, клеветеле, пцуеле, колнеле итн)
1.000.000 без генитали (заради блудство)
200.00 + 200.000 + 600.000 + 1.000.000 = 2 милиони
и
2.000.000 без мозок (затоа што ги помислиле сите горни работи преку 1000 пати во животот)
|
||
|
||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Halid ibn Velid - 14.Март.2008 во 22:31 |
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аман бе?-Е Богами не сум знаел дека до олку биле расипани овие Христијанскиве држави. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |