IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 136137138139140 229>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2011 во 22:46
Е вака никој го нема именувано проектотизненадување

Додовски: Проектот Скопје 2014 изгледа како гробишта

Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 10:06
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Е вака никој го нема именувано проектотизненадување

Додовски: Проектот Скопје 2014 изгледа како гробишта

Работат со народни пари, градат споменици кои го доуништија македонскиот народ - истакна Додовски...

Работеа  со народни пари ...не градеа ништо ...и свесно
го уништуваа македонскиот народ...... затоа Беа казнети ...
и казната   сеуште ќе им трае .....!!!

Проектот  2014  ќе биде успешно завршен и ќе биде
..Гордост  за Македонскиот  народ ..... !   среќа
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 10:21
Da bevte na drugata strana, na onaa kaj sto edvaj se krpi za da se prezivee mesecot, kade sto koga decata ke vi pobaraat 10 denari za gevrece a na vas ke vi se kine srceto, zasto znaete deka tie 10 denari vo denesno vreme mnogu vredat, e togas ke ve prasav dali ke zborevte deka Skopje 2014 e super...

Da bevte bez rabota kako i ostanatite 450 000 nevraboteni i da treba da otidete nekade a imate samo 50 denari vo dzebot, a znaete deka utre i tie ke gi nemate, ke ve prasav kako e....

Toa e momentalnata sudbina na preku 650 000 makedonci vo RM, i odete na niv dokazate im deka Skopje 2014 e super proekt.... Neznam kako ke si pominete....
Nasproti toa, si imate drzavna raboticka, platicka i kapceto na krivo i uzivaj.... Da mozebi i mene ke mi bese ubav Skopje 2014, i ke razgovaravme za detalite ama dokolku se drugo vo Makedonija bese sredeno i pod konec...
Pa golemite drzavi i ekonomii, ne se nafakjaat na takvi ludi proekti vo vreme na globalna kriza a ne pa Makedonija, koja se prezadolzi kaj bankite za da isplakja penzii i plati na administracijata i penzionerite....

Dajte malce realnost, ako nisto drugo imajte socuvstvo so toj sto krpi od den za den... Mozebi vie kako partiski vojnik mu ja imate odzemeno prednosta za rabotnoto mesto.... Bidete realni... ubavo kazav, za samo 1 den 600 lugje aplicirale za 1 rabotno mesto... Toa i vo golemite drzavi e premnogu.... A toa e znak, deka Makedonija e prepolna od nevraboteni, a nasproti toa Vlasta gradi i si igra graditelski igrici, a narodot sedi doma, nevraboten i krpi kraj so kraj....

Изменето од Анастеа - 18.Мај.2011 во 10:32
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 10:24
Сега кога ќе го наместат Александар  на плоштад...голема%20насмевка

...........мерак мечтаење

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 12:58
..мало морген,ако дојдат "нашите",ни ветија дека ќе го дислоцираат во мојот град.

Ацо на коњ....
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 13:07
...mozebi i na konj bil aco,....ama , narodov ''negov''...nikako da se simne od,...magareto!газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 13:10
ти не си ја видел новата ограда..онаа на мостот бе..од златно железо..иста како онаа на ****...која создава добри соседи.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 13:38
....bogami....ako ì ja vidish cenata kolku si ja platil....i bi trebalo da e od ...pravo zlato!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 13:42
море ако дојде БЦ на власт,две години не ќе можат да го срушат ова што "нашиве" го напраиЈа..не па да го дозавршат..ќе дремат така објективе со децении...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 13:52
.....a, namesto partizanska da ja proshirat ,...ovie abdalive nashle bedemi  so gradini ,da pravat megju dvete nasoki,...se chudam samo shto i nekoja fontana ne im teknalo da napravat.
...ako na vremeto bila sovremena i vishe od dovolna , denes e epten tesno grlo,...

...ama , na koj ke kazesh ,,...''struchnite eksperti'' makedonski povekje znaat....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 13:56
остај ги,работи џабе,џабе не седи.

подобро да градат нешто ,ако треба утре и да го рушиме истото,отколку ништо да не се прави..
нека се вртат парите..нека фрчат набавки...нека се пишуваат каса прими и парагони..

а конкретно за Партизанска....па кај ќе врви трамвајот бре..?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 14:01
...pa toa i sepravi...ednash napravi neshto...posle ...izvadi go ili smeni go:

...kako na oprimer,

...policajcite shto lezat,...pa, kojznae kolku varijanti na stupchinja na trotoarite,...a , slusham sega i onie 'cigline'' za trotoari vekje demode im stanale ,..pa ke gi menjale na nekoi trotoari,

......itn...etc...itd...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 14:22
..како фундаментот на "незнајниот јунак"..во Автокоманда.
....што убав плоштад го прокопаа за пола година..
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 14:36
Другарче пред некој ден ми се јави, и ми вика, ми требаат 100 евра, колата ми се расипа, немам пари да ја поправам (напомена невработен е, 1 година неможе работа да најде). Морав да го одбијам зашто и јас имам еден куп давачки и ми беше мн.криво. А наспроти тоа државата троши пари на "разубавување" на Скопје 2014, кое тежи цели 200 милиони евра (а гарант и некое милионче плус), наместо да ги пренамени тие средства во олеснување на стопанството и привлекување на странски инвестиции.

Суровата реалност го зафати македонскиот народ.... Споменици ти градат, а ти крпиш крај со крај, месец за месец, ден за ден...
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 136137138139140 229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 2,295 секунди.