|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 134135136137138 295> |
Автор | |||
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како не ме тера кога ни го ограничоја движењето со визите! Наместо да се отвараме кон светот, ние .......нисто не правиме...... Кој џенем да се фаќа. И зошто Бугарите или Србите да ме примат? Пак да се срамам? Па воопшто немам намера да ги молам! Ако полето ми е широко, значи и во Британија, Швајцарија или Шведска, и т.н. со задоволство ќе ме примат! ......... Ама дали е така! НЕ Е! Стварноста е друга! Во Бугарија или Србија, Ти KULTUZIN имаш избор! |
|||
Кој бара ќе најде.
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas ne se sramam od toa sto sum, nitu sum se sramel , nitu ke se sramam.... taka da mojot izbor e mnogu ednostaven... Gord sum na toa sto sum......mnogu gord... |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da tazite sto ste makedonci??????ne mi e jasno zosto i od koga navamu ne ste sigurni vo makedonizmot......i da se stramite od sto i od koj,,ili ovde stanuva zbor za kompleksi,stvarno ne mi e jasno,megu toa sekoj koj se strami od makedonija slobodno moze da bide se drugo sto saka..Jas si ja sakam drzavata i se gordeam so nea |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е, ај само ќе се фалиме.....Јас не навредувам, само критикувам. И како да не се срамам дека сум од оваа партал држава? Ете не можам ни слободно јавно да си го искажам мислењето! Па зошто не ги цензурираш рамноправно сите! Парцијално и тенденциозно се прават опомените!Тоа е спротивно на со Устав загарантираното право на слободен избор и размислување на секој во РМ. .........Форум на кој не се почитуват човековите слободи!............. |
|||
Кој бара ќе најде.
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што Лилица не ти е испочитувано?
Најгоре имаш јасно напишани правила на форумот кои важат за сите, прочитај ги и почитувај ги! Искажи си го мислењето без да навредуваш, јасно дека тоа не се толерира од никој. Ако е форум и демократија, не е и анархија! Сите што навредуваат се опоменувани, бришани, санкционирани, немој да навредуваш од незнаење! Ниту си доволно тука ниту знаеш кој кога и за што бил санкциониран. |
|||
sard
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Прилеп Статус: Офлајн Поени: 1440 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Анастеа како и секогаш со танано чувство за праведност.
|
|||
„Треба да се биде достоен на љубовта за да се биде љубен“ - Goethe
www.pravoslavna.mk |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Благодарам ама тешко се погодува, еве баш на друга тема моментално сум критикувана за неправедност
|
|||
lilica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Батали ти кај сум и колку, моите коментари се бришани. Морам да заработам , за да однесам на децата! Затоа не висам постојано на форумот! Јас не сум како и сите, да трпам тортура, ако некој сака до земја нека се свитка. Јас во животот сум борец, за се кое ме засега сум отворен, ама фластер на устата никој не ми залепил до сега. Правилата на форумот ги читав, а ти треба да разликуваш критика од навреда. И секоја фирма, институција или невладина и владина организација има сандаче за критики и жалби, па врз основа на тоа си го бира правецит по кој делува. И овој форум треба да е конструктивен. Инаку која е целта на сево оваа? Наведете во правилата нова точка - Владата и власта мора на форумот само да се фалат! - таа точка е испуштена. |
|||
Кој бара ќе најде.
|
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај не коментирај на памет туку кажи што беше тоа што ти е избришано?
Дати ТИ разликуваш критика од навреда?! Каква квалификација имаше напишано за МАКЕДОНСКИОТ НАРОД??? Другото се си стои, она што ти е за власта не ти е ниту чепнато како и секогаш досега, немој лажно да ме обвинуваш!!! |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
she...said:
"Наведете во правилата нова точка - Владата и власта мора на форумот само да се фалат! - таа точка е испуштена." ...and ...shi is ...right! |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај прелистај ги темите, прелистај си ги и твоите постови (СИТЕ) и врати се пак да искоментираш, тоа што го искоментира!
|
|||
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Потполно се согласувам!!! Лилица, сите са равни пред Правилата на Форумот, ама некои са по-равни. Не си права. |
|||
Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval
|
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кои се тие по-равни?
|
|||
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па некои. Сама знаеш како е во живота - "Иделот затоа е идеал, заштото се не постига"
|
|||
Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval
|
|||
Внеси реплика | страница <1 134135136137138 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |