|
Ваша песна,состав или што било напишано |
Внеси реплика | страница <1 133134135136137 138> |
Автор | ||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sve e ok ..ama fildzanon poln ili prazen ke da e (toj del samo me zasekira )
|
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
som na dnoto ima kupce pari ke da e prazen,a?
na poln fildzan ne se gleda dnoto be?...bar na moite fildzani
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
more mislev talog od kafe da ne ima pa u dzepon,ne daj boze jok da stori
|
||
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ima de...ama isusen...baska ja be ke si go peram dzebot ne ti,so se uspanici tolku
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
m?
|
||
|
||
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne pup pu skraja ,ja ne znam da peram ...nego bev samo ljubopiten de
|
||
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nisto be, samo i mene taka mi idese...
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako de
|
||
|
||
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(2)
|
|
i sto ako se pojavi sega,posle pola pat izoden.Samo taka li ,bez nikakva cel mi se provna vo zivotov zapocnat.Se e vo red no neznam koja e celta.A mi go razigra zivotov moj nikakov,mi provna nasmevka na moevo lice odamna nevidena,mi ja otvori dusava mi go pokaza zivotot.Kako son si,postois a te nema vo realnosta,tuka si ,no si skrien.A tanja si ti moja skriena vo dusata,koja ne smee da se zivee,nesmee da ja sonuvam ama te imam i te posakuvam,i ke gi zatvoram ocite tivko vo ovaa temna nojk dodeka lezam stutkana za da mozam podobro da te vidam i osetam .Mi vikas,,Zosto ne,postoi li sansa,ke te vidam li nekogas?,,Velam NE .E togas doaga edno budenje od sonot,vrakanje vo realnosta,i prodolzuvanje ponatmu . I tolku od mene inaku amaterski napisano prostetemi.
|
||
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
||
SVOJA
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
Sigurno imas pravo, mil moj.Bi imala pomalku bolka ako ne mu se protivam na mectaenjeto,a se prepustam na zelbata,i gi oziveam zadovolstvata koi skrieno tleat vo mene,ZA TEBE.No gospod znae zosto?Neznam dali se reat duhovi vo mene,il fantazija vo moeto srce pricina edna,sto seto ova tuka mi izgleda kako raj.Treba li seto ova da ti go kazuvam tebe,komu mu zdodealo da gleda kako mojata taga preminuva vo raspustenost,a milnata melanholija vo pogubna strast?Sepak ke go smiram srcevo kako bolno dete: ke mu prepustam se.Ne kazuvaj nikomu za ovaa zabluda,ke se najde nekoj sto bi mi go zel ova zlo.
|
||
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Svoja треба да пишуваш и подолги текстови
|
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
SVOJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bii jas,ama tolku mi idi bre hehehehe,daa se potrudam ako ne milo mi e ako ti se bendisa
|
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
незнаев дека стиховите од Анастеа можеле да бидат толку инспиративни
|
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
Внеси реплика | страница <1 133134135136137 138> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |