![]() |
|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 132133134135136 229> |
Автор | ||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Класичен вмровски начин на размислување ... "Важне е нешто да се гради, да се случува...а дали и колку тоа вреди, не е воопшто важно" .....
![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() Изменето од Анастеа - 30.Април.2011 во 01:25 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
|
Ne cinat spomenicite, ne cinat zgradite sto se gradat, ne cini zicarata, necini salata, stadionot, novite avtobusi, nisto ne cini sto pravi segasnata vlada za poedinci ovde na forumov.
Se sekjavam ni krstot na Vodno ne cinese pred 10 god., ni Plaosnik, ni spasuvanjeto na Dojransko ezero. Znam drugo ke bese da se gradese spomenik na Tito na primer ili na sedumte sekretari na SKOJ ili nesto sl. Ama srekja sto se samo poedinci vo prasanje. Ke vidime na 5 juni dali i pogolemiot del od narodot go deli vaseto mislenje. |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
![]() а плаошник е друга приказна и нема врска со Скопје2014, исто како ајфеловата кула ![]() туку, тоа со поединците не ти држи вода, сакаш да кажеш дека само едно десетина луѓе во државава си имаат проблем со тоа што го прави владата? ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
|
Desetina lugje ovde na forumov rekov, ne vo drzavata. A i 5 juni ke si go kaze svoeto dali se malku ili mnogu. |
||
|
||
![]() |
||
|
ау фала многу, ако кажел петти јуни...
они цел план го изградија, сега петти јуни ќе кажел дали бил во ред и дали народот поддржувал, фала за отпосле... ![]() туку тоа што ме нервира е што започнаа многу проекти кои нема теоретски шанси да се изградат до наредниов месец, а не се знае како ќе поминат изборите (знам дека на ова ќе ми кажеш дека се знае, ама не те фермам за тоа ![]() Изменето од zabegan - 30.Април.2011 во 23:28 |
||
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
desetina?!
...pa tolku,otprilika , i pishuvaat tuka!....
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
а и всушност, од кога тоа мнозинството е најпаметно и докажува дека нешто е валидно ако го поддржало?
што ако мнозинството се дезинформирани и изманипулирани? како треба да очекуваме планов, кој е мегаломански и опфаќа повеќе науки и влијае на сите сфери во општеството, да го перцепира некој кој не знае два и два да собере? Изменето од Анастеа - 02.Мај.2011 во 00:10 |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ...a i toa ''mnozinstvo'' e pod golem znak ?!
Изменето од Анастеа - 02.Мај.2011 во 00:10 |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
haaaaaaaaaaaaaaahahhahahah, odamna ne sum se nasmeal vaka. fermal ne fermal isto ti se fakja, 5 juni se blizi a nisto nema da se smeni na politickata scena vo MK. so ovaa komunjarska postava nema sansi da se smeni nesto |
||
|
||
![]() |
||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|
![]() ![]() |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
![]() |
||
|
da da tacno, celi 6 decenii komunjarite kazuvaat kako nekoj e nepismen odnosno site se nepismeni osven niv, a zaboravija kako so opinci se simnaa od planinite i nasila ja zemaa vlasta a so uste pogolema sila ja odrzuvaa celi 50 god.
zaboravija i deka vo pauzite pomegju "brojnite" borbi koi so gi imaa si pravea vecerni skoli po planinite da se naucat da pisuvaat i citaat. za na kraj da istepaat se sto bese intelekt vo drzavata zasto ne trpea nekoj da bide popismen od niv, a i normalno da im gi zemat imotite zasto planincite ne mozea kolibite od planina da si gi donesat so niv za da imaat kaj da ziveat. Ne me cudi sto i den deneska potomcite na tie bitangi a cii race im se u krv do laktovi od sopstveniot narod se osmeluvaat da navreduvaat poveke od polovinata od narodot kako bile nepismeni. A i uste nesto sakam da ti kazam, i najsiromasniot i najnepismeniot moze sam da oceni koga mu e poarno a koga poloso i so tie oceni da podrzi nekogo ili ne. A bas i poradi toa sto go negirate i potcenuvate sopstveniot narod uste 4 god. minimum ke sedite u opozicija. |
||
|
||
![]() |
||
|
Zeksi71 само што ми го потврди тоа што го кажав со последниов коментар, го црниш она мнозинство за кое викаш дека е висок интелект во вакви постови, а ако не можеш да го разбереш тоа, тогаш не знам како може да сметаш на тоа да донесеш мислење за темава, да изнесеш коментар и да очекуваш некој да го земе во предвид и твоето мислење...
и баш ме интересира кои сте сите тиа напатени души од комунизмот што секој втор збор ви е „комуњари“ ![]() зошто мислите дека цела Македонија ви е крива бидејќи ве нервирало нешто? зошто лечите фрустрации врз градот и општеството? мојата фамилија има многу загуби и трауми од комунизмот претрпено, можеби повеќе од некои загреани глави во денешно време, но што треба сега, да земам лист од урбанистички план во рака и да си нацртам во него се што ќе ми падне на памет во рок од пет минути? поради тоа што до пред дваесет години владеело некое лудило, сега треба истото да се повторува само во друга форма така? Изменето од zabegan - 03.Мај.2011 во 01:16 |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 132133134135136 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |