|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 131132133134135 277> |
Автор | |
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаете ли што е РОДЕО СЕКС?
Тој лежи на грб, ти седиш на него, со едната рака се држиш за влакната на градите негови, му кажуваш дека имаш сида и се обидуваш да останеш врз него 5 мин. |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..edno glupo pitanje,..na razno....
...valjda "pitachot"...i ne znae povekje! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој крупен маж земал ситна жена, па другарите го прашуваат:
- Добро бе, каков ви е сексот, кога сте толку различни? - Абе, јас си лежам, она е одозгоре, па јас ја држам и ја клатам. У ствари исто е како маструбирање, само сега има со кого да си правам муабет. |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
grupata na fb
Дома ли стеееее, не смеееееее, ама влечките ви се надвор, акооо, ние сме у патики :D:D:D:D:D Изменето од MyWay - 01.Септември.2010 во 00:52 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто кога ќе видиш циган на точак не треба да се смееш?
-Зашто може да е твојот точак. |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на погрев т.е. пред погреб идеме кај комшијата да запалеме свеќа...стар човек 97 или 98 годинки ... шо се вика таман на
и како стојам и си правам муабет со комшиката синот на покојниот вика пред сите ...
"Фала ти Господе што ти текна на него, да го земиш , не се трпеше појќе" Изменето од Santijago - 01.Септември.2010 во 16:27 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дневник на новодојденога Кумановца у Канаду
19. Август: Усели смо се у нашу нову куќу у Торонто. Сви смо среќни и узбуѓени. Овдек е такој убаво. Пуно с’с паркови и заленило. Може да замислу как ќе биде зимуске. Одвај чекам да падне снег и да ги прокрие овија паркови и ридчиња, па да се санкамо и гаѓамо с’с топке. Колко ќе биде убаво. 14. Октобар: Канада. Тој е најубава земја на свет. Листови почнасва да се шушив и бојив у најразличити нијансе на жуто, црвено и помаранџасто. Вози се на север од Торонто и виде елени. Толко су убави. Тој су најубави животни на свет. Овдека ми изгледа како у рај. Много гу сакам Канаду. 11. Новембар: Thanksgiving day (Канадски државни празник). Лов на елени само што не е почнаја. Не можу да замислу некој да може да убие такву питому животињу. Надам се дека набржо ќе падне снег. Веч смо купиле санку и скије. Само још снег ни фали. Такој е убаво овдека. 2. Децембар: Синоќ панда и прв снег. Сабајле к’д стана све беше покриено с’с бел покривач. Све изгледа како на разгледнице. Искочисмо надвор, очистисмо га снег пред куќу и по слубе, и после се гаѓасмо с’с топке (ја победи). К’д пројде машина за чистење на снег, нафрлја малко снег у двор, па искочисмо поново за да га очистимо излаз на улицу. Колко е убава Канада. Много гу сакам. 12. Децембар: Синоќа па пада снег. Одсабајле закасни на работу, зашто немога да га истерам авто на улицу. Све беше завеано. Овдека е стварно много убаво, само малко сам уморан од чистење снег. Д’н’ска цело попладне чисти. Деца имале за домашно, а жена прави ручак. Испушти си гу моју емисију на ТВ. Еве гу па машину за чистење снег. Не можу, уморан сам. Одсабајле ќе очисту. 22. Децембар: Овој бело срање па падна синока. Од чистернје снег доби жулјеви а и грб ме боли. Ов’ј мајмун с’с машину како да седи поза чоше и чека. Чим падне снег и ја га очисту, тети га одма довадја и нафрлја га снег назад у двор. Покваренјак. 25. Децембар: Среќан ледени Божиќ. Бело сранје пада ли пада. А ако случајно га виду онога што вози машину за чистенје снег, ќе ме запамти. А и овија што посипуев сол, што не ставлјав повисќе па побрзо да се стопи, него штедив. 27. Децембар: Овој … јоште пада. Три д’на не сам искочија надвор, едино к’д чисту снег. Нигде не идемо. Све је затрупано с’с снег. Пред куќу брдо од снег. А и доста е ладно. Викав дека вечер ќе биде -35, а и снег ќе пада. Нафркале смо га. 28. Децембар: Прогноза беше погрешна. Наместо 5 сантиметра, падна пола метар. А ако овакој продужи, че не затрупа па неможемо да видимо сл’нце ч’к до лето. Скије што ги купи че ги замену на пролет с’с скије за воду. Нема ништо од скијанје овдека. Он’ј с’с масину дојде куде мене да тражи лопату, зашто масина за чистенје снег му се заглавила. Кажа му дека дос’га сам скршија 3 лопате чистејчи га т’ј његов снег, а и овуј не го жалу да гу скршу од његову главу. Избега како попарен. Нема т’ј више да провадја у нашу улицу. 4. Јануари: Најзад искочи од куќу. Отиде до продавницу да купу нешто за јадење, К’д се враќа удари с’с кола у еднога Елена. Три илјаде долара штета. Мајку им еленску, куде нашле с’га у сред зиму да се шетав. Море треба све да ги испотепав. Куде су тија ловци, што су работале у есен? Овој га има само у Канаду. Куде нас ни куче нема да видиш зимуске, а камоли елен да се шета. Еј, куде сам ја дошја. 3. Мај: Д’н’ска га одвезе авто куде механичара. Просто да не веруеш колко зар’џало од т’ј сол што с’с камиони га фрљав по улице. Не им се чисти снег па сипи сол. Ќе треба да даду још две илјаде за да га спрему авто за другу зиму и јоште сол. 10. Мај: К’д собра све на све, паре, мука, здравје, нервоза, реши да се селимо и да идемо на Флориду. Тамо че се скијамо, ама на воду. Не можу да замислу како нормалан човек може да живи овдека. А на разгледнице све беше убаво. |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cekaat zeni na red za uloski.
Doaga Trpe i prasuva:Sto pravite?Zenata pred nego odgovara.- Cekame kori za pita. I taka zastanal Trpe na red da ceka.Koga ostanale uste samo dve uloski,prodavackata gi deli na zenata pred nego i na Trpe.Zenata se buni i vika:Zosto na nego mu davate edno, koga jas sum na red pred nego, i mene treba dvete da mi gi dadete. A Trpe odgovara: Dajte i dve moze i e golema tepsijata |
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na edna baba i paga tocakot
i na toa edno dete : babo ti se onesvesti tocakot a babata odgovara : e sine i ti da bese 30 minuti pomegu moite noze ke se onesvestis |
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ohridskiot ...triagolnik !
...pandanot na ,..bermudskiot! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ретроспективата на одморот на еден Астростопер...
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 131132133134135 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |