IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 130131132133134 240>
Автор
Порака
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2009 во 14:15
Gleda eden zastanat na most dole vo rekata..
-Sto gledas beee??
-Paa mi padna burekot vo voda!!
-A so sto bese burekot??
- SO ZENA MI !!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2009 во 12:04
Se prevrtel avtobus poln so svekrvi koi otisle na esk*rzija site ova ona pocinale....
popladne na plostad site snaji miting radostije jeeeeee, opaaa ihaaaa samo edna placela...
-Zs places ma?? ja prasale
-Zatoa sto svekrva mi ne otisla na esk*rzija...
sorrry svekrvi...samo vic e ova...

Изменето од bijonse1 - 29.Јули.2009 во 12:04
Кон врв
ana sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2008
Поени: 2278
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2009 во 18:23

Prilazi neki seljak zgodnoj djevojci i da bi ispao frajer, predstavlja
se:
- "James... James Bond."
A djevojka ce njemu:
- "f**k... f**k Off." газење%20од%20смеење
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2009 во 18:24

Doso Mujo kod maticara i pita.
- "Jel stari morel se zenit u srijedu?"
- "Pa sto moj Mujo - svi se pobogu zene subotom, a ti navro bas u srijedu."
- "Ma znas nebi da si sjebem vikend     газење%20од%20смеење
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2009 во 00:38
Попален маж излегува од купатилото со чаша вода и 4 аспирина за жена си:
- Еве душо, ова е за тебе.
- Зошто, па не ме боли главата?!
- Боже, фала ти!!!

- Сакаш еден краток виц?
- Аха!
- Сакаш уште еден???
Кон врв
Vercingetorix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јули.2009
Поени: 421
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vercingetorix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2009 во 14:39
Си биле Македонец(Трпе),Американец, и Французин,и биле на пуст остров.По некое време Трпе нашол златна рипка и таа му рекла дека ќе му исполни една желба на него, но и на неговите другари.Американецот рекол:Врати ме дома,БУМ и он се нашол дома,Французинот:Врати ме дома,БУМ и он се нашол дома.Тогаш Македонецот(Трпе) рекол:Златна рипке,абе многу убаво ми беше со нив,ај врати ги ти назад
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2009 во 04:49
Razgovaraat dvajca alkoholicari:
-Slusaj brat: Koga ke umram,te molam da dojdes na mojot grob i da me zalies so pivo.
-Nema problem, samo da znaes deka pivoto prvo ke go pominam niz bubrezite.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2009 во 13:07

Полицијата во Обединетите Арапски Емирати поради пијанство апси Албанец, Македонец и Грк. Ги носат на суд и судијата пресудува:
"Бидејќи не знаевте дека тука не се пие алкохол, нема многу да ве казнам. Сите ќе добиете 50 стапа по грб, но на секого ќе му исполнам по една желба во врска со казната, а на Македонецот две."
Албанецот се спрема за казната и вика: "Пред да почнете со казната сакам да ми врзете перница на грб." После 25 удари паднала перницата.
Гркот исто бара: "Пред да почнете со ќотекот заврзете ми 2 перници." После 25 стапа и на него му паѓаат перниците.
Македонецот последен се спрема за казната и му вика на судијата: "Прва желба ми e 100 стапа наместо 50".
Судијава чудно го гледа, ама ја прифатил со задоволство казната. "А втората желба е да ми го врзете Гркот на грб!"

газење%20од%20смеење
газење%20од%20смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2009 во 04:59
Штрумфета останала бремена. Веле-штрумф ги собрал сите Штрумфови и ги прашал:
-Кој и го штрумфна на Штрумфета без штрумфно гумче?
Штрумфот што мрази рекол:
-Мразам штрумфни гумчиња.

se strumfnav od smeenje

Изменето од Andjelina - 15.Август.2009 во 22:35
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2009 во 01:33

ТЕРАЈ

Некој човек си купил ново BMW и  го вози низ град за да го покаже. Цело време се тркал и никако да го стигнат. И стига нормално до семафори, кога некој го удира одзади. Кога што ќе види, фичо. Излегува овој и почнува да се дере:

- Па добро бе кај најде со фичо да ме удриш, колава е нова, знаеш ли колку пари ќе ме чини ова?!

Овој со фичото му вели:

- Извини, не те видов, те молам прости ми, јас немам пари да ти ја платам оштетата, имам петчлено семејство...

И добро се смилувал овој, си вика ај толку пари имам, сега за едно фичо.

И пак продолжува да вози, се трка, се трка, пак застанува на семафори и пак некој го удира. Кога се врти, пак фичото. И тука веќе почнува циркус да прави, се дере, урла, удира по колата, и овој од фичото пак почнува, ама извини, не те видов, прости ми.....

И добро, ај поминал и овој пат некако, овој со BMW-то продолжува да вози и доаѓа пак до семафори, кога пак некој го удира одзади. И таман да излезе од кола, тој од фичото му се дере и му мафта со раката:

- ТЕРАЈ, ТЕРАЈ ПОНАТАМУ, ЈАС СУМ!
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2009 во 01:38
Си биле некои деца и краделе цреши, кога дошла некоја баба и почнала да ги кара зошто краделе. Тогаш некое од децата рекло да прекине пошто ако и се симне ќе ја ебе. Бабата заќутела, децата се симнале и избегале, а бабата рекла:
- Кај крадат, па и лажат.

Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2009 во 11:56
Shto znaci koga zenata precesto zirka vo dnevna??
Deka singjirot so koja e vrzana za kujnata i e predolg..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2009 во 22:10

Си била змијата и си возела точак и ја сретнал зајакот и и рекол:
- Змијо како возиш точак кога немаш ни раце ни нозе?
И змијава:
- Еј да бе! - и паднала.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2009 во 04:10
Слоница и глушец имале секс, кога на слоницата од дрво и паднал кокосов орев на глава. Таа офнала, а глушецот и рекол:
- То, бејби, то!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 130131132133134 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,223 секунди.