|
Битолската плоча за Самоил - фалсификат! |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 22> |
Автор | |||||
Han Solo
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Унгарския не е от най-силните ми езици?
|
|||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
И сега следува она туркомонголско објаснување - гледам ама не гледам |
|||||
Han Solo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
И какво пише в това страшно доказателство?
|
|||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Не е унгарски туку латински |
|||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Како Арпад заедно со неговите војводи Зуард и Кадузе биле пречекани од граѓаните Бугари и МАКЕДОНЦИ. А ова е 300 или 400 години и пред Самоил мислам.. Изменето од Vladimir88 - 08.Ноември.2008 во 21:46 |
|||||
Han Solo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Страшно доказателство за Самуиловата македонска държава няма що! 300 години преди нея
Предавам се това ме убеди! И понеже съм малко необразован по история... къде се е намирала византийската провинция Македония? http://www.euratlas.com/history_europe/europe_map_1000.html Тук ли? |
|||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Браво - ова значи дека веке нема да не малтретираш нели
Изменето од Boogie - 08.Ноември.2008 во 21:59 |
|||||
Han Solo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Е, то няма смисъл. Македонците винаги са прави, дори когато грешат. Щом твърдят нещо, няма нужда от доказателства.
|
|||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Јас не ти приложив доказ за македонското потекло на Самоиловата држава...јас реков за таа држава сум неутрален во мојот став..јас ти дадов доказ дека се зборувало за Македонци..... и пред Самоил...вие Бугарите тврдите дека нема ниту еден запис за Македонците, еве повели јас ти дадов таков запис...... А сега колку сакаш смеј се или рикај..... твој проблем. |
|||||
Han Solo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Не се обиждай. Уморих се и се отказвам да споря.
Нека и Boogie си почине. Ето ти един виц: В софийски автобус: - Момиче, стани да седне тази бременна жена! - И аз съм бременна. - Е, как? Никак не ти личи. - От два часа... Още ми треперят краката. |
|||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Слабо ми оди бугарскиот....ме мрзи и да читам, некогаш морам да ве читам за да можам да ви одговорам за некои работи..... онака службено.. Ова е мојот виц.. македонскиот. Изменето од Vladimir88 - 08.Ноември.2008 во 22:13 |
|||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Колку си луд и самиот незнаеш - ти кажав царство со два цара дека неможе да има РОМАН ЦАРУВАЛ СО БУГАРИЈА ДО 997 ГОД. А САМУИЛ ЦАРУВАЛ СО МАКЕДОНИЈА ОД 976 ПА ДО ЗНАЕМЕ КОГА.Што е нејасно јас незнам
|
|||||
Neanticki
Сениор Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Boogie, зошто го избриша линкот кон грамотите на Василиј? Од нив се види јасно каков е карактерот на Самуиловото царство.
|
|||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Леле Буги аман, овој секој ден го слушам како се жали му бришеле едно друго, трето, па кога веќе си почнал да бришеш(барем он вели така) дај бе избриши го и него од форумов, досаден почнува да станува веќе...
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |