![]() |
|
A1 Teлевизија најгледана? Зошто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 41> |
Автор | ||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...поради Татјана.
![]() ![]() ![]() Изменето од zagor - 26.Јули.2010 во 13:52 |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
Zatoa sto po cela den davaat najatraktivni vesti
DULE MLEKAROT...........jeeeeeeeeee ![]() ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|
Па алфа и сега е одлична, но да речеме и кај мене не е врежано во меморијата времето на вести на алфа и така.Инаку навистина има и добри новинари а и е во текот на сите настани кај нас и во светот...
![]() |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
![]() |
||
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
|
za brzo vreme alfa ke ja nadmini a1 ke vidite sleduva iznenaduvanje na alfa tv za tri meseci a a1 ke padni vo senka
|
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
![]() |
||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|
А1 е најдобра затоа што се најдобри новинарите и не е под политички мониторинг
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
foerbah ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 41 |
|
само би додал-со уште едно прашање-А каде е тука советот за радио дифузија?тој го врши мониторингот во македонскиот етер.Ја прати и контролира работата на сите телевизии.
|
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Еее конан...знаеш...кога сите се жалат, тогаш најдобро живеат
![]() ![]() ------- Туку...кога подобро ќе размислам...на мали деца треба само цртани филмови да им се пуштаат...и некои работи...за учење... Што бараат пред ТВ.... да гледаат А1....или било која ТВ...а не си играат со ...играчките ![]() ![]() Изменето од ФорумскаБаба - 19.Јули.2010 во 14:43 |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
|
ili siromastijata ni dozvoli da imame vo sekoja soba DVD i TV pa ne znaime koj so da gleda, sekako i net i PC za site, ehhh ke zavrse li ednas vaa siromastija, ne se izdrzuva
![]() Изменето од konan - 19.Јули.2010 во 14:34 |
||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
![]() ![]() ![]() Родителите, најчесто не се воопшто дома. Бабите и дедовците(кај тие што ги има) им дозволуваат на внуците се и сешто. А оние родители што се дома, или им е сеедно што гледа нивното дете, или воопшто не ни знаат на кој канал им е телевизорот затоа што имаат поважна работа...од детето ![]() ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
|
![]() |
||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Читам и не ми се верува дека имало некоја серија полна со насилство која одела во раните саати и од која децата учеле како да се тепаат
![]() Вината на телевизијата е јасна, такви серии се за возрасни и мора да одат покасно, ама каде се родителите ![]() |
||
![]() |
||
|
А1 ТВ е најдобра пред се затоа сто има истражувачко новинарство, има одлични новинари и не се плашат да отворат теми кои се неповолни за власта.Затоа и се на удар на владините мегафони, но и затоа е и најдобра и најгледана.Алфа е доста добра, но треба време за да се пласира на гледачите.
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
|
a1 e najdobra tv ama ne ja klavajte alfa tv za vtora smesno e tuka se kanal 5 telma sitel sto se godini vo eterot alfa e dobra ama ne e tolku gledana nemozi da se tokmi so ostanatite volci vo eterot
|
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |