|
Вeжбате ли барем нешто? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 17> |
Автор | |
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maria_magdalena,
Загревање со прости вежби кои си ги правела на часот по физичко и истегнување. Пред да започенш со тежински тренинзи, можеш да наравиш и орбитрек некаде околу 10 минути, но не повеќе, со благо темпо. За тежинскиот тренинг ти е потребен систем на вежбање. Имаш тема каде поставив некои основи вежби, па можеш да поченш со нивна примена. Број на серии и повторувања, е тоа по кое треба да се водиш, не времетраење на вежбање на одредена справа. И за крај, завршуваш на ист начин како што започна, со истегнување и прости вежби. Аеробен тренинг после тежинскиот зависи од целта која сакаш да ја постигнеш. Такво е и неговото дозирање и примена. |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала ти многу, немаш поим колку значи секој совет што го пишувате овде за некој почетник
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мило ми е ако на некој начин успеваме и вака да помогнеме
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не да сте ми помогнале-ЗАКОН сте!
Инаку денес бев, што да ви кажам, здраво потење... Али степерот...срам ми е да кажам колку издржав (1 минута) |
|
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде, каква 1 минута. Најмалку што можеш, а јас верувам во тоа, е 10 минути. Полека, постепено додавај по пет минути. Секоја недела нека ти биде зголмеувањето на минутажата. И за кратко време ќе дојдеш и до 1 час возење
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Веруј, врсниче, 10 минути степер се крупен залак за мене, бар за сега Ќе умрев, ко почна да ми тупка срцето-не можев да дојдам до здив. Реков јас, ќе се обрукам...ама ако, ќе продолжам, не се предавам така лесно. Прво мислев “леле срамота пред децава што вежбаат“, после видов дека у ствари никој не ме шљиви и секој си ги гледа своите мускули. Тоа ми се допадна. |
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa i go kazav pred nekoe vreme. ke te zjapaat koga ke stavis golema tezina za vezbanje..a dotogas ne beri gajle nikoj nema da tesmirgla
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bijonse1,
опремата не ви е соодветна. Тешко дека вала ќе имате ефект од вежбањето и дека ќе те врати во или на... кондиција maria_magdalena, посакај и сигурен сум дека ќе успееш уште во следниот обид |
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес се разбудив-без болки во грбот , па ми текна на К-15 кога Миле вика “Ако после 40-та се разбудиш и ништо не те боли, не е добро“ дали од тие вежбите за грб, незнам, битно убаво ми дојде. Инаку ме болат малку само листовите на нозете и рацете надлактиците), ништо страшно. Убаво се осеќам, дај Боже да е вака, се повеќе ми се допаѓа ова.
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Decki porfavor vakvite muabeti vo Teretana na Gjoroski. Bionce ovie vezbi molim te u seks ne ovde.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НОЗЕ
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Утрово го почнав со пранајами и неколку асани. После бев во теретаната, вежбав убаво (степерот сега го “издржав“ 5 минути ) и се осеќам многу убаво.
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво се испотив, се повеќе ми се допаѓа ова. Искрено ми е жал што не почнав порано
|
|
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ќе правам една мала, викенд пауза, па утре турбо-ГРАДИ-РАМЕЊА
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |