|
Колку ве привлекува истиот пол? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Автор | |||
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Женското тело ми е многу поубаво и попривлечно од машкото од естетска гледна точка, но сексуално не ме привлекуваат, не до толку за да се впуштам во физички контакт со жена.
Сепак само маж може да ме возбуди вистински. |
|||
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas ne sum toj sto sudam nedo gospod bog sudi. Tocno e deka nie ne sme tie sto treba sa sudat i osuduvaat,a zatoa sme tuka da kazuvame sto e pravo a sto e krivo!!! Mozebi nekoj ke razmisli za ova se razbira ako ima iskriveno gledanje na nekoi raboti.Za toa sto kako i koi se neka ni e na pomos gorniot akoimame takvo ne zdravo semejstvo. Kako prvo toa e bolest a za bolen covek treba da se bara lek,a ako ne saka nekoj da priznae deka e bolen neka gi poslusa prijatelite i neka se leci.Ova mene mi lici kako ona so muvata na kapata ..
|
|||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не викам дека хомо-ориентираните не се добри личности.......но мене искрено ми се блуе од помислата како водат љубов........ |
|||
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Репликава ти е крш, брат! Човека да кажувал што е право - а господа да судел. Од кај тоа право? Ова ти озбилно или маваш на зезенција?
Да не се повторуваме, не си компетентен да кажеш дали е здраво или не. A за да не се резилиш, припрочитај си прво и информирај се. За разлика од твојата некомпетенстност, високо квалификувани и компетенетни лица, експерти и стручњаци во своите области од СЗО и АПА, одамна ја имаат тргнато хомосексуалноста од листата на болести . За старт почни со Вики, колку да добиеш општи познавања, а ако те интересира можеш слободно да си гуглаш и да научиш повеќе. Homosexuality and psychology ~From Wikipedia, the free encyclopedia |
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne sum jas za tuka,definitivno ne sum....
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kako be moze da me privlece ramna daska so sajka na sredina ?
|
|||
monitor
Сениор Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СЕКСУАЛНО НЕ, А ПОИНАКУ ДА.
|
|||
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vo posledno vreme pocna da me privlekuvat
ama zenski sto se ponasat kako maski |
|||
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti ke pocnesh ushte malce mashki da sakash |
|||
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da maski kako tebe sto sakat zenski |
|||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
do 5 santimetri
|
|||
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nemoj da ti najdam nekoj da ti go bapne hehehhe, ke sakash posle stvarno mazi |
|||
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |