IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Женски парфеми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Женски парфеми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 47>
Автор
Порака
LIPS Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Септември.2007
Локација: Italy
Статус: Офлајн
Поени: 83
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LIPS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 18:42
Momentalno gi koristam Bvlgari-Omnia i od Armani-Diamonds i dvata mi se mnogu dopagaat
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2007 во 20:49
LIGHT BLUE na D&Gхипнотизиран
Кон врв
mermaid Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mermaid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 16:04
poslednive meseci sum na Bvlgari Pour Femme
Кон врв
Agapi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2007
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Agapi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 19:08
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

LIGHT BLUE na D&Gхипнотизиран

definitivno najdobar
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2007 во 23:54
Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

Пред некое време пријателка ме шприцна со Гучи RUSH  и мноооогу ми се допадна како мириса. Посебно за зимно време мислам дека е идеален.

vo momentov koristam GUCCI-RUSH, odlicen zimski parfem-"karakteren".
a vcera mi dadoa edno testerce od NARCISO RODRIGUEZ-for her...i definitivno ke go kupam...ljubov na prvo mirisanje...
people are strange
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 10:04
ej devojki mnogu e ubav parfemot na lancom mislam deka bese "ilusion"
ama ne sum sigurna a i D&G light blu ne go menjam i COOL  WATHER na DAVIDOFF
pozzzzzzzz
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 14:31
top 3:
Pure poison elixir -  Dior
Knowing - Estee Lauder
Organza - Givenchy

Изменето од Lilija7 - 07.Ноември.2007 во 14:32
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 15:03
Јас сум човек кој не е склон кон менување на мириси,во принцип сакам кога некој ќе му текне на мене да го осети и мојот мирис, т.е ако го осети мојот мирис некаде веднаш да му излезе мојот лик пред очи,затоа јас стрикно ги користам парфемите на Наоми Кембел!намигнување
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 01:08
Od pred nekoe vreme vlegov vo biznis so prafemi pa ako ne vi pretstavuva problem koga ke komentirate odreden parfem da ja pisete i cenata po koja ste go nabavile . Ili ako ve interesira cena za bilo koj parf. mozam da vi ja kazam .
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 14:21
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Od pred nekoe vreme vlegov vo biznis so prafemi pa ako ne vi pretstavuva problem koga ke komentirate odreden parfem da ja pisete i cenata po koja ste go nabavile . Ili ako ve interesira cena za bilo koj parf. mozam da vi ja kazam .

оо па нека ти е честито! само не кажа со какви парфеми работиш.
последниот парфем што си го купив беше Euforia-Blossom(cK) од 50мл и го платив по набавна 2800 ден, а во парфимерија кошта 3600ден, претпоследниот беше Live(J.Lopez) од 100мл и го платив 3400ден, прет-прет последниот беше Addict(Dior)20ml и го платив 2400ден.
колку што сум информирана, нема промена на цените на големо

поздрав

Изменето од connected - 11.Ноември.2007 во 15:32
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 14:58
Fala za cestitkite .

Euforia-Blossom nabavna e 2680
J-Lo go nemam
Dior Adict od 20ml. e 2050 den.
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 15:35
imas dobri ceni, pa teraj napredсреќа
recisi vo sekoja parfimerija cenite se gore-dolu slicni, razlikata ne e pogolemo od 150-200 den.
Addict go kupuvam poveke vreme, i prvicnata cena mu bese 1900, sega neznam zosto e tolku kacen.
Izlgeda do uvoznicite ke da eсреќа.
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 12:14
J'adore Dior ми е дефинитивно број еден...
ама ги сакам и Envy me - Gucci, Miss Dior Chèrie - Dior,
Deep Red - Hugo Boss...
за цени не ме прашувајте, зашто обично ми ги купуваат, па...
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 21:27
GIORDANI...VOLARE...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 47>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.