|
Дали и што вежбавте вчера или денес |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 96> |
Автор | |
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас вежба секој ден...возам кола куплунг,гас кочница
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
biceps
gradi stomacni a vcera dzoging 30min |
|
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
15мин. возење кола
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega bev na fitnes i me mrazese na pocetok ama ubavo se zagreav napraviv nad 100 od stomacnite i 30 min. Orbitrek i malku racete i grbot posle
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera eden silen trening so tocak 22 km na stoperica , ramnicarsko planinski predel.......uf...preterav....otidov od taa strana na crvenata linija....
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od utre trcam,denes odmaram
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vezbam ali po malce, ne e ubavo coek da se tereti mnogu |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera vezbav shutiranje od trojka
odlicen skor duri i mene me mi se veruvase
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
luhje oslabev 3 kila i sega sum 60 kg i se cuvstvuvam extra
|
|
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A kolku si visoka?
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj den po pola sat da rabotis kati, nema poubo duhovno i fizicko vezbanje, inaku vezbam so basket mavanje do 5 sato sabajle, pa pa pa moram pak da recam, ko lebron james sum pustio...
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skokav jaze utrovo 7 min,taka planiram nekoe vreme da se vratam vo forma, malku da se podgotvam zasto napraviv pogolema pauza vo vezbanjevo i vo cetvrtok so gospod napred , na bodi bilding . Kako sum oslaben vo poslednive dve nedeli cudo edno , poizdefiniran sum , masnoto tkivo mi e mnogu namaleno , samo dvizenje , ne pienje alkohol i pienje golemi kolicina na voda Изменето од hektor - 01.Август.2006 во 09:10 |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Praev nekoi vezbi doma, od aerobik koga odev sto gi pamtan, pa vozev tocak.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 96> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |